kızlar merhaba,
cumartesi eminönüne gittim alt üst ettim, yalnız herşey dehşet pahalı gidecek olan arkadaşlar için, inanın internette yada semtinizdeki mağazalarla arasında hiç fark yok.
ben gitmişken boş dönmeyim diye aldım çoğu şeyi ama yorulmam yanıma kar kaldı, birde handaki bi esnaf amca bu en boş günü dedi daha dolusu nasıl oluyor ki dedim hana girilmiyormuş cumartesileri o derece dolu olurmuş.İlla gidecekseniz de cumartesi gitmeyin derim o yüzden.
kapı süsünü, hastahane süsleme tülünü, zıbınlarını, alt pijamalarını tulumlarını vs herşeyini tamamladım.
tek eksiğim 10 lu çıkış seti battaniye ve bornoz takımı.onlarıda annem ablam alacak zaten
birde bornoz takımı çok gereklimi sormak istedim ? sadece havlusunumu alsak ilk etapta
inşllah canım amin. öyle yapacak bişey yok dinlencez :)
Ins canim guzel gecer
Bende cok stresteyim.Zaten problemli gidiyor bide ayrintilida bisey cikarsa psikoljik olarak biterim.7 kasimda kendi doktorum yapacak 14 kasimdada daha oncedenrandevu aldigim universite hastanesi yapacak.Tabi bide genetik var onada ayri stresliyim
Amin canim bu carsamba genetige yonlendircek kanlarimiz verilcek be kadar surede sonuclanir bilemiyorum.Allah ım kızçlerimizi ve tüm bebeklerimizi korusun
Güzel haberler inşallah
Genetik sorun için bi daha ne zaman gidereceksiniz
7 kasımda genetikde belli olmaz mı zaten
Allah artirsin mi desem ne desem bilemedim60 ı gördüm tartıda
Motor kesmez seni son model bi arabaynan dagit ask mektuplariniselam kızlar nasılsınız? yazamadım kaç gündür. bulantılar devam geçmiyor geçmiyor geçmiyor. kilo almaya başladım ama artık. başlangıç kiloma gelmek üzereyim. kız kardeşim geldi yanımda ameliyat oldu. bende çok düşkünüm ona. çocuğumu bu kadar severim herhalde. onu öyle görünce bir kötü oldum allahım çocuğumun ağrısına acısına nasıl dayanacağım bilmiyorum. aşırı duygusalımpsikolojik olarak pek mükemmel değilim bu ara. banyoya girip gizli gizli ağlamalar falan ergenler gibi eşimin ilgisi yetersiz geliyor. alıngan da oldum galiba ay bilmiyorum kafalar karışık anlayacağınız çarşamba günü de işe başlıyorum artık oda geriyor beni. yarın kızımı görmeye gideceğiz minik prensesim nasıl bakalım. bende durumlar böyle.
sormuşsunuz kızlar siz siz ikiniz na burdayım işteSEPTEMBER LOVE 4body1soul
Aman burundansa bisey olmazSağol canım. Alamam artık kesin başlıyorum:/ burundan oldu kuzum
Hep bunlar bana laf yetistirmekten oluyoHey Allahim 3 haftada 3. Yemek yakışım. Ne yapsam yemek isini tumden biraksam mi ki. Iyice balik hafiza oldum
Ay evet bekliyorum senin ne zamandi randevunBen senden once gitcem ya ayrintiliya Ali beye. Izlenimlerimi yazarim sana.
Bende idare ediyorum işte canımEvle ilginlendim yoruldum da biraz
Eczane gideceğim de ilaçlarım bitti alayım diye çok üşeniyorum
Sen napıyon
Ona çaktırmadımAman burundansa bisey olmaz
Sende kiza acik kalp ameliyati olmus gibi davranipta kizi psikolojikmen cokertme haa
Ay hiç deme hiç istemiyorum ya işe gitmekAma senin de işin çok zor kuZum
Akşamları ayaklarına eve gelince güzelce dinlendirmek
Tuzlu suya filan koymak lazım
canım çok sevindim Rabbim sıkıntı vermesin .ben de her gün hatta sürekli var ama alıştım .sıkıntı olmadığını söyledi bana da Allah kolaylık versin hepimize bu süreci sağlıkla güzelce atlatırız inşallahBenim kalp kapağımda kaçak var yıllardır kontrol altında ama şükür ki ilerleme olmamış , bebeği etkileyecek bir durum yokmuş
Çarpıntı gayet normal dedi bide kalpte üfleme de yaşayabilirsin ilerki haftalarda korkma dedi
Eğer gayet duyulursa dopuma yakın tekrar görüşelim dedi doktor
Ne isi giAy hiç deme hiç istemiyorum ya işe gitmek
Valla baska e bebek goremedm daha smdiye kadar o yuzden karsilastrma yapamicm ama cogu urun var burdakinde de.. kiz varya benim de cok ole becerim yok ama cok hevesleniyorum kendim yapaym diye biraz youtube dan video fln da izledm yapimi kolay gorunuyo biraz soyle vakit gecsn baslicm onu yapmaya suan amigurumiye merak saldm uyku arkadasi orcm kizima davşanOnu bilmıyorum kuZum
Oda büyük mü baya
Hazır bulduğumu alırım bende ZAten o işlere en son haftalar bakarımvalla benim ablamlar o işi yapıyor dükaknları var,ben uğraşamam balonlu olan inanılmaz zor dedi
3 lü testin sonucu nasıl çıktı PekiAmin canim bu carsamba genetige yonlendircek kanlarimiz verilcek be kadar surede sonuclanir bilemiyorum.
Bugun 3 lu testin sonucu icin gittim kendi doktoruma tetanozu mutlaka yaptir anne karninda mudahale gerekebilir dedi.Artik mecbur yaptiricam
Ay evet bekliyorum senin ne zamandi randevun
Bugun gittigim kendi doktorumunda arkadasiymis Ali bey.Cok iyi bi doktor dedi zaten Ali bey bakiyomus orda baska doktor yokmus
Oy oy teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?