2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ablan alcaksa alinabilir bornoz takimi, onun icinde havlusu da oluyor zagen, bornozu da buyuk oluyor yasini gecinxe kullanirsin, sen yanina ekstradan 1 havlu daha alirsin. En azindan pahali bir masraftan kurtulmus olursun. Ama kendin alcaksan beklemende fayda var.

inşllah canım amin. öyle yapacak bişey yok dinlencez :)

Cok gecmis olsun canimm. Dikkat et kendine. Dinlen bolca.

Ben senden once gitcem ya ayrintiliya Ali beye. Izlenimlerimi yazarim sana.

Allah ım kızçlerimizi ve tüm bebeklerimizi korusun
Güzel haberler inşallah
Genetik sorun için bi daha ne zaman gidereceksiniz
7 kasımda genetikde belli olmaz mı zaten
Amin canim bu carsamba genetige yonlendircek kanlarimiz verilcek be kadar surede sonuclanir bilemiyorum.
Bugun 3 lu testin sonucu icin gittim kendi doktoruma tetanozu mutlaka yaptir anne karninda mudahale gerekebilir dedi.Artik mecbur yaptiricam

Motor kesmez seni son model bi arabaynan dagit ask mektuplarini

Kızlar bu gün işlerim vardı hiç bakamadım size.
Herkes iyidir inşallah.
Çarşambaya çok az kaldı ama delirmek üzereyim stresten.
İnşallah oğlum iyidir.
Sağdan soldan kötü şeyler duydukça daha da evhamlı oluyor insan.
doğurana kadar paranoyak olmazsak iyidir.

Ben senden once gitcem ya ayrintiliya Ali beye. Izlenimlerimi yazarim sana.
Ay evet bekliyorum senin ne zamandi randevun
Bugun gittigim kendi doktorumunda arkadasiymis Ali bey.Cok iyi bi doktor dedi zaten Ali bey bakiyomus orda baska doktor yokmus

canım çok sevindim Rabbim sıkıntı vermesin .ben de her gün hatta sürekli var ama alıştım .sıkıntı olmadığını söyledi bana da Allah kolaylık versin hepimize bu süreci sağlıkla güzelce atlatırız inşallah

Onu bilmıyorum kuZum
Oda büyük mü baya
Valla baska e bebek goremedm daha smdiye kadar o yuzden karsilastrma yapamicm ama cogu urun var burdakinde de.. kiz varya benim de cok ole becerim yok ama cok hevesleniyorum kendim yapaym diye biraz youtube dan video fln da izledm yapimi kolay gorunuyo biraz soyle vakit gecsn baslicm onu yapmaya suan amigurumiye merak saldm uyku arkadasi orcm kizima davşan

Amin canim bu carsamba genetige yonlendircek kanlarimiz verilcek be kadar surede sonuclanir bilemiyorum.
Bugun 3 lu testin sonucu icin gittim kendi doktoruma tetanozu mutlaka yaptir anne karninda mudahale gerekebilir dedi.Artik mecbur yaptiricam
3 lü testin sonucu nasıl çıktı Peki

Ay evet bekliyorum senin ne zamandi randevun
Bugun gittigim kendi doktorumunda arkadasiymis Ali bey.Cok iyi bi doktor dedi zaten Ali bey bakiyomus orda baska doktor yokmus

Persembe sabah benim randevum. Sana da aralik olarak mi verdiler randevu saatini. Bana 8.30-11.30 arasinda gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…