- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
canımmm cok tesekkur ederimbence %70 erkek kuzu
Bencede Kerem Ali daha güzel saglikla adiyla yasasin insallah canimkerem ismini bende hep beğeniyordum, alisi fazla oldu diyorum eşime bazen:) ama oda ali ismi illa olsun diyordu, en son kerem taha olsun o zaman dedi, dedim ali kerem kalsın :)
bunlarda çok hoş , keçeden bir sürü hazır süste var hem kendin yapmanda kolay olur.Eki Görüntüle 2199999 Eki Görüntüle 2200000 kızlar ben böle bişeyler düşünüyorum kapı süsü
Diger e bebeklere gore uygun mu oluyo canm?? Normalde kaynarcada da var ya gecen sene mi ne acildi sanrmOy oy maşalllah bak artık ne güzel hissediyorsun
Bostancı e/5 te e Bebek mağazası var aklında bulunsun
Senin için zor olurmuş zaten kuzum çalışmak ya. Çok teferruatlı. Evde dinlen sen en iyisi. İstanbul trafiği bideİnsan işi de özlüyor ben özledim ama yolum çok uzak tek korkum yol benim çok uzak
Evden çıkıp 15 yürüme ki yokuş filan ben bu halimle 25 dk anca yürürüm
Metrobüse bin sabah kalabalığı hücum halinde
Metrobüsten in metroya gene 15 yürü yürüyen merdivenler filan genelde arıza olur düşün o kadar merdiven nasıl çıkarım sonra
Metrodan in servise yetişme derdi
Servise binip işe gidiyorum en sonda
Bide bunun akşamı var
Kabalıkta kavga dövüş metrolara binmek ZAten çok zor itinler düşünler kavgalar
Lara yazandan yapcm ben de kizima canim cok begeniyorum o kapi suslerini cok tatli kesinlikleEki Görüntüle 2199999 Eki Görüntüle 2200000 kızlar ben böle bişeyler düşünüyorum kapı süsü
Kayınvalidene git benceHey Allahim 3 haftada 3. Yemek yakışım. Ne yapsam yemek isini tumden biraksam mi ki. Iyice balik hafiza oldum
Ama senin de işin çok zor kuZumSenin için zor olurmuş zaten kuzum çalışmak ya. Çok teferruatlı. Evde dinlen sen en iyisi. İstanbul trafiği bidebende yaya olarak dağıtım yapacağım. Sürekli yürüyecek olmak korkunç geliyor. Çünkü daha şimdiden çabuk yoruluyorum. İki adım yürüyorum ayaklarım ağrıyor. Merdiven çıkıp ineceğim sürekli. Bakalım nasıl olacak
Çok güzel gerçekten kaça yapılıyorlar acabaEki Görüntüle 2199999 Eki Görüntüle 2200000 kızlar ben böle bişeyler düşünüyorum kapı süsü
Kızzz nasıl yapacan bende ona bayıldımLara yazandan yapcm ben de kizima canim cok begeniyorum o kapi suslerini cok tatli kesinlikle
Onu bilmıyorum kuZumDiger e bebeklere gore uygun mu oluyo canm?? Normalde kaynarcada da var ya gecen sene mi ne acildi sanrm
bunlarda baya ince iş var kuzu.150-200 arası değişio fiyatlarıÇok güzel gerçekten kaça yapılıyorlar acaba
Kayınvalidene git bence
O yapsın yemekleri uğraşma
Oscar i gotur Antep eİyiyim canım sen nasılsın. Ankaradayım hala. Eşim Cuma günü askerden dönecek inşallah:)))
Evimi özledim. Antep’te doktor araştırıyorum.
Sende ne var ne yok yazmak istiyorum hep buraya ama yetişemiyorum.
Hic acele etme annesi dogum sonrasi odana gecince gelen giden bitince acar bakarsin :)) burda bi cok kisi oyle yapicakCanım sorma ya normalde merak etmiyorum ama soruldukca kafamda bu ara
Soyle oldu bak sana anlatayım, 13. hafta bir doktor (rastgele gitmistik tsh sorunum oldugu icin) bebegi büyük sanıp direkt aa erkek geliyor annesi demisti. Sonra haftasını ogrenince aa belli olmaz diye kıvırmıstı. Ardından 15. haftada her zaman gittigimiz doktorumuz erkek bu annesi dedi ama 2 hafta sonra %100 diyelim demisti. 17. haftada gittik doktorumuz gecici gorev gitmis baska bir doktora gittik pozisyonu uygun degil göremiyorum dedi. Ardından bizi basından savdı diye duusnup 13 te erkek diyen doktora gittik o da pozisyonu uygun degil göremiyorum belki kızdır dedi
Biz kaldık böyle belirsiz. Detaylı 2 kasımda olacak orda ogrenirsek ogreniriz yoksa hala muamma bizimki
valla benim ablamlar o işi yapıyor dükaknları var,ben uğraşamam balonlu olan inanılmaz zor dediKızzz nasıl yapacan bende ona bayıldım
Benim hiç öyle bir becerim Yok
Keşke yapabilsem
Antep’te baya doktor var aslında ama. Kararsızım çok. Normal Doğum yanlısı erkek doktor bulmam lazım :/Antepte ki doktorları mumla arıyoruz burda
Burdayım canım okuyorum ama yazamadım
Nasılsın ne var ne yok
Sağol canım. Grup filan yaparsanız beni unutmayın :))Canımm az kalmış gözün aydın
Yaz yaz arada ihmal etme bizi
İyiyiz şükür heyecanla ayrıntılı ultrason bekliyoruz
Ayyy dimiii :))) çok memnun kaldım.Oscar i gotur Antep e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?