2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi haberler inşallah Canım
İyi düşünelim iyi olsun en zoru ayrıntılıyı bitirdin sen

İyi haberler inşallah Canım
İyi düşünelim iyi olsun en zoru ayrıntılıyı bitirdin sen

bir tanıdığın karnında ölmüş iki hafta gezmiş kadın öyle.
o beni çok etkiledi.
o yüzden evhamım son raddede.
çarşambayı iple çekiyorum.
inşallah hepimizinki iyidir.

3 lü testin sonucu nasıl çıktı Peki
3 lu iyi cikmis ama doktor bebekte problem oldugu icin bu test gereksiz yapilmis dedi.3luyu istediginde bebekteki problem belli degildi.Simdi benim icin onemli olan kan sonuclari degil ayrintili ve genetik testmis.
Persembe sabah benim randevum. Sana da aralik olarak mi verdiler randevu saatini. Bana 8.30-11.30 arasinda gel dedi.
Benimki 14 kasimda.Evet banada 8.30-11 dediler.21. Haftama denk geliyor

bir tanıdığın karnında ölmüş iki hafta gezmiş kadın öyle.
o beni çok etkiledi.
o yüzden evhamım son raddede.
çarşambayı iple çekiyorum.
inşallah hepimizinki iyidir.
KuZum hissetmeye başlayınca rahatlarsın
Bak şimdi dün akşamdan bu gün öğlene kadar hiç hissetmedim ve aklım takıldı sonra tekme yiyince oh be dedim

Herkeste tekmeler başlamış :))
Benim bu kızım da ilki gibi hareketli.
Kızımda ayağını yakalamıştım karnımdan belli oluyordu. Karnımız büyüyünce daha zor olacak her şey.
Ayy beni vinçle kaldırırlar artık

Canım şuan acayip kahve yemek istiyor ya bu aralar hep böyleyim zararlı mı acaba ya ama dayanamıyorum

Canım şuan acayip kahve yemek istiyor ya bu aralar hep böyleyim zararlı mı acaba ya ama dayanamıyorum
Kayınvalidem büyük oğlunda hep kahve yemiş kaşık kaşık oğlunun ayağında kahve lekesi gibi leke varmış. Kahve yediği için mi olmuş bilmiyorum tabi. Her şeyin fazlası zarar.

Kayınvalidem büyük oğlunda hep kahve yemiş kaşık kaşık oğlunun ayağında kahve lekesi gibi leke varmış. Kahve yediği için mi olmuş bilmiyorum tabi. Her şeyin fazlası zarar.
Zararlı olacağını düşündüğümden kendimi tutuyorum ama hep aklımda

Zararlı olacağını düşündüğümden kendimi tutuyorum ama hep aklımda
Nefsini köreltmek icin az miktarda ye bence. Kafein maalesef önerilmiyor gebelikte. Hem dusuk dogum kilosuna yol acabiliyor hem de çocuğun ileriki yaslarinda dikkat eksikligine yakalanma ihtimali artiyor. Ben kahvehi cok seviyorum. Arada turk kahvesi iciyorum vallahi abartmadan.

Ben günde bir tane içiyorum canım istiyorsa. Aşırı olmadıkça zararı olmaz bence

Edit: Pardon siz yemek istiyormuşsunuz ama nefsi köreltmek için kahve miktarını az koyup bir fincan içebilirsiniz bence canınız istedikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…