2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cümlemin devrikliği anlatım bozukluğu
Türkçe öğretmenleri vuracak beni

Benim bi kızım var 1,5 yaşında. İkinci de kız :))
Kızımdan kalan bi sürü şey var. Park yatak vardı zaten ikinciye onu kullancam inşallah:)
Sadece oto koltuğu ve hastane çıkışı almam lazım.

Maalesef genetik hastalığım olduğu için bebeğe geçmiş mi ona bakılacak, inşallah sağlıklı haberlerini alırım 2 hafta sonra yapılacak şu an 13. Haftadayım.
İnşallah sağlıklı hayırlı güzel haberler alırsın canım.

slm kızlar. dün doktora ayrıntılı yapar diye gittik 2 hafta sonraya gün verdi.22 haftalıkken yapacakmış. Bebişin kafa çapındaki 1 haftalık gerilik 4 güne düşmüş,bu sefer kilosu da düşük. doktor bebeğin küçük doğacak dedi. kızım 2.350 doğmuştu, bu da 2.500-2.700 arası doğarmış. nasıl kilo aldırırım diye sordum,kilo önemli değil,sağlıklı ise zayıfta doğsa sorun olmaz dedi. bende havadisler böyle.

Banada doktor ne küçük ne büyük ortalama bi bebek olacak demişti. Arkadaşımın bebeği 2.600 doğmuştu. Maşallaaaah öyle güzel kilo aldıki. Benim kız 3.200 doğmuştu onu ikiye katlamıştı. Sağlıklı olsun güzel emsin kilo alıyorlar zaten

kızlar merhaba,sizler ne güzel ilaçlarınızı kullanabiliyorsunuz,ben demir ve decaviti alamıyorum sadece balık yağına devam ediyorum.oda hep unutuyorum akşam yatmadan eşim hatırlatıyor sağolsun

sağlığı ile ilgili problem yoksa, kısa sürede topluyor bebişler kendisini, sağlıkla doğsun sen besler büyütürsün annesi

D dry75 Türkçe öğretmeninin kendine faydası Yok
Rahat ol
Ha ha haaaa dur kiz ztn ustumuze yapismis sen ogretmensin sunu sole yap bunu bole yap diye az suralarda ozgur davranalm dun esim de diyo ki kizimiz dogsun evin icinde ogretmen gibi davrancaksin daha cok kitap okuyacaksn hareketlern de agir oturakli olsn kizimiz seni ornek alsin diyo oldu dedim aksama kadar zaten bunaliyorum bide eve gelince mi devam edecek ogretmenlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…