2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma canım bende sınıf öğretmeniyim.malum yatıyorum hep.kızım 1.sınıfa başladı.inan sabredemiyorum.yattığım yerden okuma yaptırmaya çalışıyorum.tansiyonum çıkıyor .eşim kızıyor bana sen nasıl sınıf öğretmeniain diye.o da fenci önce ona anlatıyorum birleştirmeyi sonra o kızla ders çalışıyor.adam resmen 2.branşa geçti.benden daha iyi sınıfçı oldu

Ay hic deme 3 senedir ustume yapisti kaldi sali gunlerm hep bos baska gune de alinmiyo
Ben Çarşamba günlerini seviyorum boş gün olarak. Güzel oluyor hafta ortası. Zaten bundan sonra 2 çocukla ancak 15 saat derse girerim. Öğlene kadar ders isterim diye düşünüyorum. Her zaman sabahçı olmayı sevmişimdir. Geçen sene 2 gün okula gidiyordum ama sabah 8 akşam 6. Resmen iki günde pertim çıkıyordu.

Bence en zor öğretmenlik sınıf öğretmenliği.. ay o kadar bıcır sese dayanmak nasıl oluyor?

Oyyy sınıf ogretmeni vence en zoru allah kolaylik versin aman iyi oluyo bu adamlara bosver baba olmak ole kolay degil azck da onlar sknti ceksin dmi

Bence kilo tahmini için çok erken değil mi? Minyon olabilir bebeğin. Bence küçük doğan bebekler daha çabuk toparlanıyor. Sıkma canını. Sağlıklı olsun da anne sütü besler onu.

Aman kurbanlik koyun mu aliyoz sanki bosverr saglikli hayirli evlat olsun yeter
Benimkilerde zayif dogdu 2600-2700 ama simdi masallahlari var.Muhtemelen bu bebegimde zayif dogacak ama bu kadar problem yasarken kilo hic umrumda degil.Saglikla kucagima alacagim gunu hayal ediyorum sadece

Ayni dusuncedeym ben daha ilk cocuk olck insallah ama dha ztn bu seneden 20 saat aldm seneye de 15 alirim oh mis butun dersleri 2 gune toplamak daha zor aynen bitiriyo resmen

Bence en zor öğretmenlik sınıf öğretmenliği.. ay o kadar bıcır sese dayanmak nasıl oluyor?
Benim kizin ogretmeni sene basinda makyajli sac bas yapili giyim kusam superdi simdi kadin resmen yaninda katlanir tabure tasicak :))buldugum yerde cokeyim diye :))
Kizima soruyorum naptiniz kiz ogretmene diyorum anne ben bisey yapmiyomda erkek cocuklar cok yaramaz hep onlarin yuzunden diyo :))

Kizlar daha once genetik test yaptiran var mi.Neler yapiyolar F Ftszynp sanki sen ilk bebekte yaptirmistin ben mi yanlis hatirliyorum yoksa ne yapiyolar

Kızlaaar kontrolden geldim. Cinsiyet kesinleşti. Kesin bilgi yayalım mı dedim doktora. Yayın kesin dedi Prenses geliyormuş bana daaa. 20 haftalık görünüyoruz 10 gün ilerde gidiyormuş. Ayy bana bide erkek demişlerdi eşime sürpriz yapmıştım balon falan patlatmıştık kendi aramızda. Neyse güzel bir anı olacak

20 sene sonra kizin onun icin mavi balon patlattigini duyunca senin yuzune bakar mi bi daaa :)) bakmaz bence :)))

Sonunda konu sahibe hanım da cinsiyetini öğrendiğine göre
Artık liste yapılmaya başlar dimi
Kız iyidir sağlıkla gelsinler inşallah

Sonunda konu sahibe hanım da cinsiyetini öğrendiğine göre
Artık liste yapılmaya başlar dimi
Kız iyidir sağlıkla gelsinler inşallah
Bencede kiz iyidir cam sildiririz ev supurttururuz sofra hazirlattiririz misafir gelecegi zaman pasta borek yaptiririz bizde komsuda kayfe keyfi :)))
Allahim ins o gunleri goruruz saglikla sihhatle

F Ftszynp eşim ve ben de kilo tahmini için erken değil mi dedik. ilk çocuğun 2,350 doğmuştu, sen ve eşin de minyonsunuz, bebişin de kilosu 1 hafta geriden geliyor,2700 ü geçmez dedi. Ben ilk hamileliğimde 5 ay mide bulantısından bir şey yiyememiştim ama bunda gayet güzel yiyorum. netten baktım da kaşar peyniri muz hurma, incir, bulgur bebeğe kilo yaparmış. Bir de böyle besleneyim belki doktor yanılır. 4body1soul haklısın canım, sağlıkları öncelikli, kızım 2.350 doğmuştu ama küveze girmedi, bünyesi iyiydi çünkü, sütümle de kısa sürede tombalak olmuştu.2 hata sonraki ayrıntılım güzel geçsin varsın küçük doğsun bende bunu kendim ve senin gibi hamile arkadaşlarım için diliyorum Rabbimden. Anneyiz ya hepimiz hassasız işte.

Yaaa aslında ilkokul öğretmenleri çok süslü valla ben onlara bayılıyorum. Bazı arkadaşlarım her sabah fön çektirip okula gidiyor. Anaokul çıkışında saçlar diken diken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…