Yok canım ikinci de kız. Eşimin Allah yardımcısı olsun.
Sorma canım bende sınıf öğretmeniyim.malum yatıyorum hep.kızım 1.sınıfa başladı.inan sabredemiyorum.yattığım yerden okuma yaptırmaya çalışıyorum.tansiyonum çıkıyor .eşim kızıyor bana sen nasıl sınıf öğretmeniain diye.o da fenci önce ona anlatıyorum birleştirmeyi sonra o kızla ders çalışıyor.adam resmen 2.branşa geçti.benden daha iyi sınıfçı olduHa ha haaaadur kiz ztn ustumuze yapismis sen ogretmensin sunu sole yap bunu bole yap diye az suralarda ozgur davranalm dun esim de diyo ki kizimiz dogsun evin icinde ogretmen gibi davrancaksin daha cok kitap okuyacaksn hareketlern de agir oturakli olsn kizimiz seni ornek alsin diyo oldu dedim aksama kadar zaten bunaliyorum bide eve gelince mi devam edecek ogretmenlik
Ben Çarşamba günlerini seviyorum boş gün olarak. Güzel oluyor hafta ortası. Zaten bundan sonra 2 çocukla ancak 15 saat derse girerim. Öğlene kadar ders isterim diye düşünüyorum. Her zaman sabahçı olmayı sevmişimdir. Geçen sene 2 gün okula gidiyordum ama sabah 8 akşam 6. Resmen iki günde pertim çıkıyordu.Ay hic deme 3 senedir ustume yapisti kaldi sali gunlerm hep bos baska gune de alinmiyo
Bence en zor öğretmenlik sınıf öğretmenliği.. ay o kadar bıcır sese dayanmak nasıl oluyor?Sorma canım bende sınıf öğretmeniyim.malum yatıyorum hep.kızım 1.sınıfa başladı.inan sabredemiyorum.yattığım yerden okuma yaptırmaya çalışıyorum.tansiyonum çıkıyor .eşim kızıyor bana sen nasıl sınıf öğretmeniain diye.o da fenci önce ona anlatıyorum birleştirmeyi sonra o kızla ders çalışıyor.adam resmen 2.branşa geçti.benden daha iyi sınıfçı oldu
Oyyy sınıf ogretmeni vence en zoru allah kolaylik versinSorma canım bende sınıf öğretmeniyim.malum yatıyorum hep.kızım 1.sınıfa başladı.inan sabredemiyorum.yattığım yerden okuma yaptırmaya çalışıyorum.tansiyonum çıkıyor .eşim kızıyor bana sen nasıl sınıf öğretmeniain diye.o da fenci önce ona anlatıyorum birleştirmeyi sonra o kızla ders çalışıyor.adam resmen 2.branşa geçti.benden daha iyi sınıfçı oldu
Bence kilo tahmini için çok erken değil mi? Minyon olabilir bebeğin. Bence küçük doğan bebekler daha çabuk toparlanıyor. Sıkma canını. Sağlıklı olsun da anne sütü besler onu.slm kızlar. dün doktora ayrıntılı yapar diye gittik 2 hafta sonraya gün verdi.22 haftalıkken yapacakmış. Bebişin kafa çapındaki 1 haftalık gerilik 4 güne düşmüş,bu sefer kilosu da düşük. doktor bebeğin küçük doğacak dedi. kızım 2.350 doğmuştu, bu da 2.500-2.700 arası doğarmış. nasıl kilo aldırırım diye sordum,kilo önemli değil,sağlıklı ise zayıfta doğsa sorun olmaz dedi. bende havadisler böyle.
Aman kurbanlik koyun mu aliyoz sanki bosverr saglikli hayirli evlat olsun yeterslm kızlar. dün doktora ayrıntılı yapar diye gittik 2 hafta sonraya gün verdi.22 haftalıkken yapacakmış. Bebişin kafa çapındaki 1 haftalık gerilik 4 güne düşmüş,bu sefer kilosu da düşük. doktor bebeğin küçük doğacak dedi. kızım 2.350 doğmuştu, bu da 2.500-2.700 arası doğarmış. nasıl kilo aldırırım diye sordum,kilo önemli değil,sağlıklı ise zayıfta doğsa sorun olmaz dedi. bende havadisler böyle.
Ayni dusuncedeym ben daha ilk cocuk olck insallah ama dha ztn bu seneden 20 saat aldm seneye de 15 alirim oh misBen Çarşamba günlerini seviyorum boş gün olarak. Güzel oluyor hafta ortası. Zaten bundan sonra 2 çocukla ancak 15 saat derse girerim. Öğlene kadar ders isterim diye düşünüyorum. Her zaman sabahçı olmayı sevmişimdir. Geçen sene 2 gün okula gidiyordum ama sabah 8 akşam 6. Resmen iki günde pertim çıkıyordu.
Benim kizin ogretmeni sene basinda makyajli sac bas yapili giyim kusam superdi simdi kadin resmen yaninda katlanir tabure tasicak :))buldugum yerde cokeyim diye :))Bence en zor öğretmenlik sınıf öğretmenliği.. ay o kadar bıcır sese dayanmak nasıl oluyor?
20 sene sonra kizin onun icin mavi balon patlattigini duyunca senin yuzune bakar mi bi daaa :)) bakmaz bence :)))Kızlaaar kontrolden geldim. Cinsiyet kesinleşti. Kesin bilgi yayalım mı dedim doktora. Yayın kesin dediPrenses geliyormuş bana daaa. 20 haftalık görünüyoruz 10 gün ilerde gidiyormuş. Ayy bana bide erkek demişlerdi eşime sürpriz yapmıştım balon falan patlatmıştık kendi aramızda. Neyse güzel bir anı olacak
Ben şükür 1 ay gibi bir süre oldu artık evime geçtiTamam o zaman
Sen naptın evini yaptıracaktın sanki
Ya senin su ileri goruslulugunu napacz peki soyle bakim20 sene sonra kizin onun icin mavi balon patlattigini duyunca senin yuzune bakar mi bi daaa :)) bakmaz bence :)))
Sonunda konu sahibe hanım da cinsiyetini öğrendiğine göreKızlaaar kontrolden geldim. Cinsiyet kesinleşti. Kesin bilgi yayalım mı dedim doktora. Yayın kesin dediPrenses geliyormuş bana daaa. 20 haftalık görünüyoruz 10 gün ilerde gidiyormuş. Ayy bana bide erkek demişlerdi eşime sürpriz yapmıştım balon falan patlatmıştık kendi aramızda. Neyse güzel bir anı olacak
Bencede kiz iyidir cam sildiririz ev supurttururuz sofra hazirlattiririz misafir gelecegi zaman pasta borek yaptiririz bizde komsuda kayfe keyfi :)))Sonunda konu sahibe hanım da cinsiyetini öğrendiğine göre
Artık liste yapılmaya başlar dimi
Kız iyidirsağlıkla gelsinler inşallah
Yaaa aslında ilkokul öğretmenleri çok süslü valla ben onlara bayılıyorum. Bazı arkadaşlarım her sabah fön çektirip okula gidiyor. Anaokul çıkışında saçlar diken diken:)Benim kizin ogretmeni sene basinda makyajli sac bas yapili giyim kusam superdi simdi kadin resmen yaninda katlanir tabure tasicak :))buldugum yerde cokeyim diye :))
Kizima soruyorum naptiniz kiz ogretmene diyorum anne ben bisey yapmiyomda erkek cocuklar cok yaramaz hep onlarin yuzunden diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?