2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dun yatana kadar bseler yedim depoyu fulledm canm onunla idare etsin o da azck hem kiz cocugu ole cok yemeye alismasin yarin bigun diyet yapmakta zorlanmaz
Bende akşam 10 dan sonra yemek yemiyorum acıkıyorum ama yemiyorum neden çünkü kız çocuğu diye
Akşamları yemek yenmeyeceğini öğrensin diye
Eşim bunu duysa beni boğar herhalde kızı aç kalacak diye aklı gidiyor

Kaşar peyniri bana görümcem söylemişti onun ilk çocuğu 2 300 Doğmuş. İkinci de çok kaşar peyniri yemiş 4 kilo doğmuş. Ama bilemedim. Ben bebek kilolu doğsun diye kendim kilo almak istemem şahsen..tabii bu benim fikrim. Yanlış anlaşılmasın.

Bencede kiz iyidir cam sildiririz ev supurttururuz sofra hazirlattiririz misafir gelecegi zaman pasta borek yaptiririz bizde komsuda kayfe keyfi :)))
Allahim ins o gunleri goruruz saglikla sihhatle
Ne güzel söyledin inşallah Allah ım duysun bizi
Sağlıkla gelsin kızçelere inşallah
Hem anne kız kuaförlerde süsleniriz
Hemde evde çok amaçlı kullanırız :)

Yaa onu hic anlamayolar sanrm dmi sanki biz agzmzdan lokmayi atar atmaz cocuga gdyo saniyolar azck ac kalyim veya istahim olmasn hemen basliyo niye kizimi ac birakiyosn diye

Bence en zor öğretmenlik sınıf öğretmenliği.. ay o kadar bıcır sese dayanmak nasıl oluyor?
Ne bileyim canım.dayanıyordum.ama eve gelince kendi kızıma tahammül edemiyordum.onlarla şarkılar oyunlar oynuyosun.evde kızım istese yoruldum diyorum.onun vicdan azabını çok çektim

Yok canım ikinci de kız. Eşimin Allah yardımcısı olsun.
İsim düşündünüz mü :) benim eşim sevindi ama isterdik erkek olsun. Nasip kısmet canım. Vardır Allah’ın bir bildiği:) biz üç kızız.

Ben canım.öğrendiğim gündem beri protestan ve hafta da 1 pproluton iğne
Bende aynıyım canım iğneyi bıraktım ama hergün kan sulandırıcı vuruyorum kendime dr bu aydan sonra progestanı bırakcaz dedi senin belli mi ne xaman bırakacağın

Bende aynıyım canım iğneyi bıraktım ama hergün kan sulandırıcı vuruyorum kendime dr bu aydan sonra progestanı bırakcaz dedi senin belli mi ne xaman bırakacağın
Canım benim dikisimde olduğu için sanırım.30 lı haftalara kadar böyle gidecek gibi.inşallah o günleride görürüz

Ne bileyim canım.dayanıyordum.ama eve gelince kendi kızıma tahammül edemiyordum.onlarla şarkılar oyunlar oynuyosun.evde kızım istese yoruldum diyorum.onun vicdan azabını çok çektim
Tahmin edebiliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Hem okulda hemde evde öğretmenlik yapacaksın
Kızçeleri üzmek Yok
Zaten artık evde sınıf gibi olacak 3 çocukla

İsim düşündünüz mü :) benim eşim sevindi ama isterdik erkek olsun. Nasip kısmet canım. Vardır Allah’ın bir bildiği:) biz üç kızız.
Canım ben de erkek olsun istiyordum başta. Ama kıza hiç üzülmedim. Kız kardeşin çok iyi bir şey olduğunu bildiğim için. Yani yol arkadaşı,okul arkadaşı,dost, her şey olacaklar birbirine diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı versin öncelikle.

Yaa onu hic anlamayolar sanrm dmi sanki biz agzmzdan lokmayi atar atmaz cocuga gdyo saniyolar azck ac kalyim veya istahim olmasn hemen basliyo niye kizimi ac birakiyosn diye
Babalar kızlarıyla aşk yaşamaya başladı
Bana diyor ki kızım gelsin bizi kıskanacaksın
Anayim ben ana babayı Daha çok severse diye bi şey Yok önce anasını sevecek
Diyor ki bana ona mutfak seti olacağım hani öyle boyları kadar olan setler var ya onları bakıyor şimdiden
Akşamları işten gelince kızı ona yemek yaparmış çay yaparmış baba kız oynarlarmış
Allah ım sağlıkla görelim o günleri İnşallah

Ben Doğum yapıp eve geldiğim gün. Eşim yatakta kuzımun yanına uzanmıştı. Ben de duşa girmiştim. Duştan çıktım. Yanıma geldi. Sana bir şey söyleyeceğim dedi: “Ben aşık oldum.” Diyince afalladım. Bön bön yüzüne baktım. Ben kızım aşık oldum dedi. O zaman anladım ki benim pabuç damda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…