2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi hayırlı olsun canımmm
Kim erkek demisti kuzum doktorunuz mu tahminler mi Ben de hala ogrenmeyenlerden

Ay cok duygulandım ne guzel birsey :) Allahım herkese nasip etsin masallah nazar degmesin..

Kizlar daha once genetik test yaptiran var mi.Neler yapiyolar F Ftszynp sanki sen ilk bebekte yaptirmistin ben mi yanlis hatirliyorum yoksa ne yapiyolar
genetik test dediğin nifty falan mı cnm daha ayrıntılısı varmı bilmiyorum ben fetal dna yaptırdım 13-18 ve 21. kromozoma baktılar sadece kolundan kan alıyorlar yurt dışına gönderiyorlar on güne de sonuç çıkıyor o ongünde hergün ağlıyorsun berbat geçiyor ama sonuç güzel çıkınca yeniden doğmuş gibi oluyorsun :)

Bende bu duruma alışmaya başlasam iyi olur herhalde
Bi şey oluyor ben kızınca bak seni kızıma söylerim babasını üzme diyor
Zaten Doğumda sonra evde iki ayaklı inek olarak hayatıma devam edeğim herkez beni süt veren bir inek gibi göreceği kesin
Onlar da baba kız aşk yaşasınlar

Hadi hayırlı olsun canımmm
Kim erkek demisti kuzum doktorunuz mu tahminler mi Ben de hala ogrenmeyenlerden
Teşekkür ederim canım darısı başına. 13. Haftada doktor erkeğe benziyor demişti. Analık duygularıma güvenerek bende erkek hissettim hep sonraki kontrollerde göstermedi sıpa. Göstermeyince kız olur derler ya gerçekten de kanıtlandı. Senin bebiş de göstermiyor mu

Bende aynıyım canım iğneyi bıraktım ama hergün kan sulandırıcı vuruyorum kendime dr bu aydan sonra progestanı bırakcaz dedi senin belli mi ne xaman bırakacağın
kan sulandırıcıyı göbekten mi vuruyorsun ben göbekten vuruyorum ama morardı heryer beze yaptı birde bazen bebek geçior bir tarafa çıkıntı oluyor o tarafa vurmaya korkuyorum

Kuzum 13 ve 15 te iki farklı doktor erkek dedi :) oyleki biz bile gorduk bacak arasında bir cıkıntı Aynen bende surekli erkek hissediyordum falan 16,5 ta gittik doktor goremiyorum pozisyon uygun degil dedi bekliyoruz heyecanla

ben yanlis anladim
Bebeyi dusunmuyoda kendi 90-60-90 fizigini dusunuyo Allaahhiiimmmmm nassi insanlar var evlerden ırak

Cocugun kilosuyla sagliginin hic alakasi yok kilolu dogan cocuk saglikli diye biseyde yok o yuzden sana katiliyorum

Ayy evet gerckten daha dogmadan ask yasiyolar kiz ben kiskanirim haa

Ben butun hamileliklerimde aglamaya alistim malesef..
Sonuc temiz ciksada artik rahatlayacagimi dusunmuyorum.Bebegim dogupta akli biseylere erene kadar hep diken ustunde olucam.Oglumda oyleydim.
Gunlerdir psikolojim bozuk uyku nedir unuttum resmen.Allah hayirlisini versin

kan sulandırıcıyı göbekten mi vuruyorsun ben göbekten vuruyorum ama morardı heryer beze yaptı birde bazen bebek geçior bir tarafa çıkıntı oluyor o tarafa vurmaya korkuyorum
Evet canım göbekten benimde morarık her yerim bazen kanıyo bile ben kilolu hamile kaldım oyüzden göbeğim yağlı olduğu için bebeği senin kadar çok hissetmiyorum ama bebeğe zararı olmaz bende ilerleyen zamanlarda daha zor olacak bizim için

Ben de ilkinde çok ağlayıp üzülmüştüm. Bun da o yüzden 3 lü testi yaptırmadım. Ayrıntılıdan da çok korkuyorum inşallah bit şey çıkmaz. En önemlisi sağlıkla doğsunlar inşallah.

Aynen öyle oluyor... yani sana Ümit vermek isterdim ama ben Doğumdan sonra tam da dediğin gibi olmuştum. Bir yandan çocuk emiyor bir yandan sağıyorum. Üstünde hep pijamalar. Sürekli yeşillik yemeler. 6 ay sürüyor bu durum. Sonra ek gıdayla birlikte biraz daha normale dönüyor insan. Ben emzirmeyi bırakalı daha 7 ay olmuştu yeniden hamile kaldım. O günler hiç bitmemiş gibi olacak maalesef

Hadi gözün aydın. Balonlar da ya lan oldu desene :)

Bencede kiz iyidir cam sildiririz ev supurttururuz sofra hazirlattiririz misafir gelecegi zaman pasta borek yaptiririz bizde komsuda kayfe keyfi :)))
Allahim ins o gunleri goruruz saglikla sihhatle
Ben de tam bu düşüncedeydim. Bir gün annemin yanında da böyle konuştum. Annemin cevabı: Sana benzerse hayır falan bekleme. Senin bana bir bardak çay doldurmuşluğum yok diyor. Haklı vallaha. İnşalalh kızlarım teyzesine benzer. Bana benzemezler.

Ben de ilkinde çok ağlayıp üzülmüştüm. Bun da o yüzden 3 lü testi yaptırmadım. Ayrıntılıdan da çok korkuyorum inşallah bit şey çıkmaz. En önemlisi sağlıkla doğsunlar inşallah.
Benim bunda ikili uclu guzel cikti ama iste gel gor ki beyin yapisi farkli bebegin.O yuzden kan testlerinin bi onemi yok.Ayrintilida da baska sıkıntılar olursa o zaman daha problem.

canım senin doğum sonrası çalışma hayatın devam edecekmiydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…