Gecmis olsun insallah hayırlı haberlerini alırsın canım
Canim insallah saglikla girer cikar baban icini ferah tut bol bol dua et
Cok gecmis olsun.. anjiyo artik basit bir operasyon. Benim babamda 3 kere anjiyo oldu. 3 farkli standi var. Allahin izniyle bi sorun cikmaz canim gonlunu ferah tut...
geçmiş olsun canım, endişelenme inşallah farklı bir durum oluşmaz anjiyo oldukça basit bir operasyon
Günaydın canım geçmiş olsun. İyi yapmışsın gitmemekle. İşini ferah tut kolay bir işlem zaten.
Oy kuzum iki ayak ve arada bir erkeklik organı net gorunuyorsanırım şimdi yüklendi :)
ayh doğurana kadar inanamıcam herhalde erkek olduğuna :) herşeyi aldım birde :) o gördüğüm pipi değil kordonsa o kordonla doktoru naparım bilinmezOy kuzum iki ayak ve arada bir erkeklik organı net gorunuyormasallah canımm
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinÇok teşekkürler kızlar Allah razı olsun
Güzel geçmiş anjiyo başka bir işleme gerek kalmamış şükürler olsun
Canim erkek o orta kisimsanırım şimdi yüklendi :)
sağol canım, sağlıkla gelsin kuzucuklarımız ilk başta kız çocuğa pek hevesliydim ama şimdi oğluşumda oğluşum diyorum valla:)Canim erkek o orta kisim
Bombos olmali makas gibi sen icini rahat tut degismezSEPTEMBER LOVE canim cok gecmis olsun babacigina ins hayirla cikar
Evet canım nasipse Temmuz’da gelecek inşallah.Daha yaşın gençmiş canım. Eşin hala doğuda görevde mi.
Ama kuzum 21. haftadasın net olmasa doktor derdi bir yanılma payım var diyeayh doğurana kadar inanamıcam herhalde erkek olduğuna :) herşeyi aldım birde :) o gördüğüm pipi değil kordonsa o kordonla doktoru naparım bilinmez
canım 19. hafta görüntüsüydü bu :) ben artık her gittğimde sorarım :)belirsizlik çok fena keşke direk kan testiyle cinsiyette öğrensekAma kuzum 21. haftadasın net olmasa doktor derdi bir yanılma payım var diye
Ah ben ne yapayım simdi videosunu izledim aynı boyle iki ayak ve pipi vardı ama 13 hafta bitmisti o zaman bizim ondan yanılma paylı konusmustusimdi bekliyoruuuz bilmiyoruz hala
Benim kız bebek bugün alerji olduğunu söyledi alerji doktorumbenim cinsiyet oluşmaya başladığı haftalarda olmuştu 13-14 genelde erkek bebek kaşındırırmış dediler gerçekten cinsiyeti erkek bebeğimin, annemin komşusunda olmuştu oda erkek bebekti. Benim kaşıntım en çok ayak parmak ustündeydi o geçti, ama son 2 gündür göbek etrafım kaşınmaya başladı sanırım göbek büyüdükçe gerilen deri kaşınıyor,krem yada yağ kullanmaya başlıcam bende
Allah razı olsun kuZum şükür güzel haberler aldık babamdanCanim erkek o orta kisim
Bombos olmali makas gibi sen icini rahat tut degismezSEPTEMBER LOVE canim cok gecmis olsun babacigina ins hayirla cikar
Sağol canım alışmıştım yatmayaHayırlı olsun canımm güzel geçsin inşallah..
Allah sağlıkla hayırla kavuştursun canım.Evet canım nasipse Temmuz’da gelecek inşallah.
canım mutlaka gitmeden yarım saat önce birşeyler atıştır, kıpır kıpır oluyorlar, ben aç gitmiştim sabah tahlil ister diye doktor anladı hemen sonra gittim kahvaltımı yapıp geri geldim gördük cinsiyeti.Geçmiş olsun rabbim şifa versinSEPTEMBER LOVE
hayirli olsun sağlıcakla doğsunxxtalyaxx
-Piraye hayırlı olsun ilk iş günün
Bizde bugün bebegimi görmeye gidicez 15:45 de insallah güzel haberler le geliriz .Cinsiyet konusu gostermedigi ve bacak arasinda birşey gormedigi için kız demişti bakalim bugun daha net bello olur yumurtaliklari oluşmuş olmasi lazım icerde yada dışarda hayırlısı olsun
Sağol canım benim. Ayy gerçekten ya anayım ben hissederim diye pek havalara girmiştim ama eşim benden daha iyi hissetmişHayırlı olsun canım minik kızınızsen sürpriz yapıcam derken eşim kız bekliyor filan demiştin içine doğmuş demekki babasının
Hahahcanım 19. hafta görüntüsüydü bu :) ben artık her gittğimde sorarım :)belirsizlik çok fena keşke direk kan testiyle cinsiyette öğrensek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?