- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Ah keske olsa :) ne guzel olurdu ogle aralarında bile birlikte olurdukkeşke işyerinde kreş vs imkanı olsa :) bizle gidip gelirdi bebişler
Yakın takiptesin ona göre
Senin gözünden de bişey kaçmıyor
Dün memleketin altını üstüne getirdirdik valla
Tabi kocam çok isyan etti ama olsun
İyi oldu kendime geldim
cok gecmis olsun canım3 hafta önce ayak bileklerimde başladı kaşıntı karaciğer enzimleri yüksekti ama korkulacak kadar değil dediler sonrasında kaşıntı bacaklarıma kalçama kollarıma karnıma heryere yayıldı ve kırmızı nohut kadar Lekeler oldu cilt doktoru losyon ve kortizon krem verdi kortizon kremi çok sürmedim iyice arttı özellikle geceleri çok artıyor ve uyutmuyor kolestaz olabilir diye ursactive başlandı ama maalesef oda etki etmedi bi yerlerde lekeler Mora dönüşürken yenileri çıkıyor. Eke fotoğrafları ekliyorum. Belki aynı şeyleri yaşayan olursa yardımı dokunabilir.
Ben bir kilo filan aldım sanırım. İki kilo iyi bence. Son aylar çok ve hızlı kilo alınıyor.
Gecmis olsun insallah hayırlı haberlerini alırsın canımGünaydın kızlar
Babam anjiyoda ben gidemedim
Radyosyon varmış o katta babam istemedi gelmemi
Aklım orada inşallah sorunsuz geçer farklı bir şeye gerek kalmaz
Hayırlı olsun canım minik kızınızKızlaaar kontrolden geldim. Cinsiyet kesinleşti. Kesin bilgi yayalım mı dedim doktora. Yayın kesin dediPrenses geliyormuş bana daaa. 20 haftalık görünüyoruz 10 gün ilerde gidiyormuş. Ayy bana bide erkek demişlerdi eşime sürpriz yapmıştım balon falan patlatmıştık kendi aramızda. Neyse güzel bir anı olacak
Canim insallah saglikla girer cikar baban icini ferah tut bol bol dua etGünaydın kızlar
Bebekler beslensin büyüsünde kilomuz gayet iyiSEPTEMBER LOVE bende 2 kilo aldım canım ama bayıldıgım icin esim cok zorladı yemek konusunda istemeye istemeye yedim herseyi ben diyorum 1 haftada direkt 2kilo almam onun yzuunden.. son bir haftaya kadar almamıstım daha
Bence de canım :) Doktorumuzda gayet iyi diyor her zamanBebekler beslensin büyüsünde kilomuz gayet iyi
Son 3 ay alırız kilo
Oyy bacaklarin beter olmus, cok zor olmali, gecen 2 gece kasindim. Mahvoluyo insan resmen. Ama bu sekilde dokuntuler yok tabi benim vucudumda. Allah sifa versin canim...3 hafta önce ayak bileklerimde başladı kaşıntı karaciğer enzimleri yüksekti ama korkulacak kadar değil dediler sonrasında kaşıntı bacaklarıma kalçama kollarıma karnıma heryere yayıldı ve kırmızı nohut kadar Lekeler oldu cilt doktoru losyon ve kortizon krem verdi kortizon kremi çok sürmedim iyice arttı özellikle geceleri çok artıyor ve uyutmuyor kolestaz olabilir diye ursactive başlandı ama maalesef oda etki etmedi bi yerlerde lekeler Mora dönüşürken yenileri çıkıyor. Eke fotoğrafları ekliyorum. Belki aynı şeyleri yaşayan olursa yardımı dokunabilir.
Cok gecmis olsun.. anjiyo artik basit bir operasyon. Benim babamda 3 kere anjiyo oldu. 3 farkli standi var. Allahin izniyle bi sorun cikmaz canim gonlunu ferah tut...Günaydın kızlar
Ofd canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin..3 hafta önce ayak bileklerimde başladı kaşıntı karaciğer enzimleri yüksekti ama korkulacak kadar değil dediler sonrasında kaşıntı bacaklarıma kalçama kollarıma karnıma heryere yayıldı ve kırmızı nohut kadar Lekeler oldu cilt doktoru losyon ve kortizon krem verdi kortizon kremi çok sürmedim iyice arttı özellikle geceleri çok artıyor ve uyutmuyor kolestaz olabilir diye ursactive başlandı ama maalesef oda etki etmedi bi yerlerde lekeler Mora dönüşürken yenileri çıkıyor. Eke fotoğrafları ekliyorum. Belki aynı şeyleri yaşayan olursa yardımı dokunabilir.
Evet canım benim kızım da bronşit oldu hastaneye götürdüm akciğer filmi istedi odaya giremedim sağlık personeli yardımcı oldular sağolsunlar. Radyasyondan uzak durmamız gerek. Babana Allah şifalar versin inş çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar
benim cinsiyet oluşmaya başladığı haftalarda olmuştu 13-14 genelde erkek bebek kaşındırırmış dediler gerçekten cinsiyeti erkek bebeğimin, annemin komşusunda olmuştu oda erkek bebekti. Benim kaşıntım en çok ayak parmak ustündeydi o geçti, ama son 2 gündür göbek etrafım kaşınmaya başladı sanırım göbek büyüdükçe gerilen deri kaşınıyor,krem yada yağ kullanmaya başlıcam bendeDerisinde kaşıntı ve döküntü geçiren oldu mu hiç kortizonlu krem sürüyorum ama geçmiyor
geçmiş olsun canım, endişelenme inşallah farklı bir durum oluşmaz anjiyo oldukça basit bir operasyonGünaydın kızlar
Günaydın canım geçmiş olsun. İyi yapmışsın gitmemekle. İşini ferah tut kolay bir işlem zaten.Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?