2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmis olsun canım kortizonu cok kullanmadıgın iyi olmus

Günaydın kızlar
Babam anjiyoda ben gidemedim
Radyosyon varmış o katta babam istemedi gelmemi
Aklım orada inşallah sorunsuz geçer farklı bir şeye gerek kalmaz

Ben bir kilo filan aldım sanırım. İki kilo iyi bence. Son aylar çok ve hızlı kilo alınıyor.
SEPTEMBER LOVE bende 2 kilo aldım canım ama bayıldıgım icin esim cok zorladı yemek konusunda istemeye istemeye yedim herseyi ben diyorum 1 haftada direkt 2kilo almam onun yzuunden.. son bir haftaya kadar almamıstım daha

Hayırlı olsun canım minik kızınız sen sürpriz yapıcam derken eşim kız bekliyor filan demiştin içine doğmuş demekki babasının

Oyy bacaklarin beter olmus, cok zor olmali, gecen 2 gece kasindim. Mahvoluyo insan resmen. Ama bu sekilde dokuntuler yok tabi benim vucudumda. Allah sifa versin canim...

Günaydın kızlar
Cok gecmis olsun.. anjiyo artik basit bir operasyon. Benim babamda 3 kere anjiyo oldu. 3 farkli standi var. Allahin izniyle bi sorun cikmaz canim gonlunu ferah tut...

Ofd canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin..
Günaydın kızlar
Evet canım benim kızım da bronşit oldu hastaneye götürdüm akciğer filmi istedi odaya giremedim sağlık personeli yardımcı oldular sağolsunlar. Radyasyondan uzak durmamız gerek. Babana Allah şifalar versin inş çok geçmiş olsun.

Derisinde kaşıntı ve döküntü geçiren oldu mu hiç kortizonlu krem sürüyorum ama geçmiyor
benim cinsiyet oluşmaya başladığı haftalarda olmuştu 13-14 genelde erkek bebek kaşındırırmış dediler gerçekten cinsiyeti erkek bebeğimin, annemin komşusunda olmuştu oda erkek bebekti. Benim kaşıntım en çok ayak parmak ustündeydi o geçti, ama son 2 gündür göbek etrafım kaşınmaya başladı sanırım göbek büyüdükçe gerilen deri kaşınıyor,krem yada yağ kullanmaya başlıcam bende

Kapı süsleri çok güzel ama çok pahalı değil mi ya İsim belli değil ama ben şunu yapıcam 10 liralık keçe aldım. Onun dışında zaten silikon, silikon tabancası ve iğne iplik elyaf başka malzeme yok. Ben bu tarz şeyleri çok severim kızımda da kapı süsü ve dağıtmak için bebek süsü yapmıştım keçeden. Yine kendim yapıcam

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-30-23-38-45-1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın kızlar
geçmiş olsun canım, endişelenme inşallah farklı bir durum oluşmaz anjiyo oldukça basit bir operasyon

Kızlar benim bebişin ultrason görüntüsü, erkek bebiş buda kanıtı diyip verdi doktor ama sizler cinsiyeti erkek, dediler kız çıktı filan diyince heyecan yaptım, tüm hazırlıklarımda bitti sayılır :)

birde siz baksanız heyecan yaptım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…