Geçmiş olsun rabbim şifa versin SEPTEMBER LOVE
hayirli olsun sağlıcakla doğsun @xxtalyaxx -Piraye
hayırlı olsun ilk iş günün
Bizde bugün bebegimi görmeye gidicez 15:45 de insallah güzel haberler le geliriz .Cinsiyet konusu gostermedigi ve bacak arasinda birşey gormedigi için kız demişti bakalim bugun daha net bello olur yumurtaliklari oluşmuş olmasi lazım icerde yada dışarda hayırlısı olsun
Kızlar siz bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz?
Mesela tatlı yedim uzandım böyle nabız atıyormuş gibi hissediyorum sadece oda çok sık oluyor bebek hareketi olamaz değil mi bu şey
Paranoyak oldum
Bi türlü hissedemedim yaa
Kızlar siz bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz?
Mesela tatlı yedim uzandım böyle nabız atıyormuş gibi hissediyorum sadece oda çok sık oluyor bebek hareketi olamaz değil mi bu şey
Paranoyak oldum
Bi türlü hissedemedim yaa
Ben çok net hissediyorum tekmelerini :)) ama kızlar benim ilk kızım da çok hareketliydi. Kardeşimin kızı pek tekme atmazdı. Birde ilk gebeliklerde hemen hissedilmiyor :)) daha doğrusu ayırt edemiyorsunuz. Sabredin az kaldı daha net hissedeceksiniz. Solunuza yatın bişiler yiyin tatlı filan. Hissedersiniz :)) Nurbal27
Ben çok net hissediyorum tekmelerini :)) ama kızlar benim ilk kızım da çok hareketliydi. Kardeşimin kızı pek tekme atmazdı. Birde ilk gebeliklerde hemen hissedilmiyor :)) daha doğrusu ayırt edemiyorsunuz. Sabredin az kaldı daha net hissedeceksiniz. Solunuza yatın bişiler yiyin tatlı filan. Hissedersiniz :)) Nurbal27
Gittim gittim kuzum.
Allah a çok şükür iyiydi oğlum.
Allah benimkini de herkesinkini de hep daha iyi etsin.
Büyümüştü her şey yolunda dedi doktorum.
Bir ay sonraki kontrolde şeker yüklemesi olacakmış.
Ben istemedim ama bende biraz pcos vardı onlar da şekere eğilim olabiliyormuş.
Yaptır dedi ama düşüneceğim bakalım.
Gittim gittim kuzum.
Allah a çok şükür iyiydi oğlum.
Allah benimkini de herkesinkini de hep daha iyi etsin.
Büyümüştü her şey yolunda dedi doktorum.
Bir ay sonraki kontrolde şeker yüklemesi olacakmış.
Ben istemedim ama bende biraz pcos vardı onlar da şekere eğilim olabiliyormuş.
Yaptır dedi ama düşüneceğim bakalım.
slm,siz şanslısınız.ben de dün yaptırdım ama bildiğin hasta gibi oldum, ne elim kalkıyor ne kolum. bugün de hiç iyi değilim, baş ağrım, kemik ağrım, halsizliğim. Aşı bu kadar etkiler mi?
slm,siz şanslısınız.ben de dün yaptırdım ama bildiğin hasta gibi oldum, ne elim kalkıyor ne kolum. bugün de hiç iyi değilim, baş ağrım, kemik ağrım, halsizliğim. Aşı bu kadar etkiler mi?
sorma hem nasıl etkiliyo cuma günü oldum ama hala kolum çok acıyor şiş üstüne yatamaiyom aglıcak duruma gelmiştim acısından ilaç filan al dedi ama almadım tabiki
sorma hem nasıl etkiliyo cuma günü oldum ama hala kolum çok acıyor şiş üstüne yatamaiyom aglıcak duruma gelmiştim acısından ilaç filan al dedi ama almadım tabiki
Aslında biliyorsun sende az çok ben hiç tatlı yemiyorum neredeyse.
Hiç tatlı şekerli şeyler aşermiyorum.
Yine de kararsız kaldım düşüneceğim.
Yüzünün renkli fotosunu verdi doktor.
Bakıp bakıp seviyorum.
Senin ne zamandı kontrol?