Yaparlar canım mutlaka.Canım kontrole çok var .acaba cuma iğnem var.acilden giriş yapsam önceki tahlilimi göstersem aynı tahlili istiyorum desem yaparlar sanırım değil mi
Ay kıyamam ya ona. Gündüz uykusuna alışırsa böyle bir sorun olmaz. Yerim onuSağol canım. Ben uyutmuyorum ki canım. Oyun oynarken sızıp kalıyor. Öğlen uyulmadığı için. Sanırım düzelmesi için zamana ihtiyaç var.
canım o herkeste olan bişey. gaz birikiyor ve besinlerin sindirilmesi yavaşlıyor akşamları.bizede bu gergin şiş bir karın olarak geri geliyor. sabaha kdr sindirildiği için iyi kalkıyoruzKızlar özellikle akşamları karnım şişiyor ve sanki daha sert oluyor
Öğlenleri daha kolay geçiyor ama akşamları genelde karnım hep sert neden acaba
Kaç yaşındasın ben 28 yaşındayımBen yaşının biraz daha genç olmasını isterdim. Ama ruhum genç olsun :) rabbim inşallah büyüdükleri günleri de gösterir.
Aksam yemegi, hazirla kaldir kizi uyut. Hooop 22.20. Aksam da bitti. Bu ara benimki 9dan asagi yatmiyor@4body1soul-Piraye Atom heart mother berdeliniz sesiniz çıkmıyor. Benim kız 18.30 da uyudu 9 da kalkar sabaha kadar ayaktayım. Gidip uyuyamıyorum da. Ben de ballı limonumu sürdüm oturuyorum. Bu arada bugün oldukla hissediyorum kızçemi. Hareketlendi galiba.
Doktoruna danışsan daha iyi olur canım. Kortizonlu krem hamileyken kullanılabiliyor mu?Derisinde kaşıntı ve döküntü geçiren oldu mu hiç kortizonlu krem sürüyorum ama geçmiyor
Is bankasi genel mudurlugunde var o firsat. Muazzam bisey.. keske her is yeri oyle olsa bizde isten cikmak zorunda kalmasakkeşke işyerinde kreş vs imkanı olsa :) bizle gidip gelirdi bebişler
İki ayrı cilt doktoruna gittim onlar verdi kadın Doğum doktoru da kullanabilirsin dedi ilk zamanlar kullanmadım heryeri sardı gebelikte ip diye bi hastalık varmış birde kolestaz o ikisi de olabilirmiş ikisi içinde ilaç kullanıyorum ama maalesef azalmak yerine artıyorDoktoruna danışsan daha iyi olur canım. Kortizonlu krem hamileyken kullanılabiliyor mu?
Normal yani akşamları karnın iki oluyorcanım o herkeste olan bişey. gaz birikiyor ve besinlerin sindirilmesi yavaşlıyor akşamları.bizede bu gergin şiş bir karın olarak geri geliyor. sabaha kdr sindirildiği için iyi kalkıyoruz
Oncelikle gecmis olsun, umarim daha buyuk bi sikintiya yol acmaz bu problem. Ilk mesajini okuyup bulamadim gecen gun, sormak istediklerim var aslinda. Benimde gebeligin basindan beri kasinti oluyor yer yer ara ara. Bu ara daha bir artti. Belirtileri nasil? Nasil basladi? Kisa bi bilgi yazarsan sevinirim aslindaİki ayrı cilt doktoruna gittim onlar verdi kadın Doğum doktoru da kullanabilirsin dedi ilk zamanlar kullanmadım heryeri sardı gebelikte ip diye bi hastalık varmış birde kolestaz o ikisi de olabilirmiş ikisi içinde ilaç kullanıyorum ama maalesef azalmak yerine artıyor
Sen ona gezip gezip geldim desene
33 canım...Kaç yaşındasın ben 28 yaşındayım
Hayırlı olsun canımm güzel geçsin inşallah..Günaydın kızlar. Bugün işe başlıyorum
Daha yaşın gençmiş canım. Eşin hala doğuda görevde mi.33 canım...
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Allah kolaylaştırsın.Hayirli geceler ne guzel haberler alinmis bugun belli olan cinsiyetler, hissedilebilen tekmeler ve guzel kontrol sonuclari. Ben de dünden beri yavrumu hissedebiliyorum ama bu gebeligimde plazentam
Önduvarda oldugu icin daha az hissedebilecegim, olsun saglikla gelsinler de buna da cok sukur.
Kasinti bende de ilk dogumumdan Sonra cikti sanki isirganotu degmis gibi kabarip el ayakta surekli kasinti olustu kactane doktora gittim
Bilemediler. Ikinci dogumumdan bir bucuk hafta sonra kollarimda oyle bir kabartilar olustu ki o zamanlar nasil korkmustum bulasiciysa, yavruma gecerse diye . ne gece ne gunduz kasintidan uyuyabildim ama kendiliginden birkac hafta sonra azalarak kayboldu. Ama hala ilk dogumumdan sonraki o tek tuk kabarmalar kasintiyla devam ediyor.
3 hafta önce ayak bileklerimde başladı kaşıntı karaciğer enzimleri yüksekti ama korkulacak kadar değil dediler sonrasında kaşıntı bacaklarıma kalçama kollarıma karnıma heryere yayıldı ve kırmızı nohut kadar Lekeler oldu cilt doktoru losyon ve kortizon krem verdi kortizon kremi çok sürmedim iyice arttı özellikle geceleri çok artıyor ve uyutmuyor kolestaz olabilir diye ursactive başlandı ama maalesef oda etki etmedi bi yerlerde lekeler Mora dönüşürken yenileri çıkıyor. Eke fotoğrafları ekliyorum. Belki aynı şeyleri yaşayan olursa yardımı dokunabilir.Oncelikle gecmis olsun, umarim daha buyuk bi sikintiya yol acmaz bu problem. Ilk mesajini okuyup bulamadim gecen gun, sormak istediklerim var aslinda. Benimde gebeligin basindan beri kasinti oluyor yer yer ara ara. Bu ara daha bir artti. Belirtileri nasil? Nasil basladi? Kisa bi bilgi yazarsan sevinirim aslinda
epey pahalı fiyatlarıO balonlar 180 tl ye buldum bir yerde ama kararsız kaldım yaptırmak için
Gerçi daha erkende fikir olsun diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?