- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.111
- 83
- 35
Hadi bakalım hayırlı haberler ile gelelim inşallahBenimde 5 te heyecandan ölcem ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlı haberler ile gelelim inşallahBenimde 5 te heyecandan ölcem ya
banada gece uykular haram wcye gitmektenArkadaşlar ben yarim saatte bir idrara kalkıyorum günde 2 lt su içiyorum ama çok idrara çıkmak ıyi değilmi ki
Bende aynı ilaçları kullaniyom kahve uzun bi alıntı geldi yatıp dinleniyom cnm pazartesi kontrol 7 haftaligimKızlar her an adet olacakmışım hissiyatı var bende.tuvalete gitmekten bina geldi.birde az önce fark ettim. Altı mi silince kahverengi kum tanesi gibi minicik parçalar gördüm.ben zaten progestsn içiyorum..proluton yapılıyor.doktora sorsam da bundan başka birşey yapamaz sanırım.sizdede oldumu böyle birşey.ben daha 5 hafta 1 günlüğüm
Dr bol sıvı tüket diyo ama tuvalette yatacam resmen yaa nasıl olacak bilmem sıvı tüketmeyince de kabız oluyorum offf halimizebanada gece uykular haram wcye gitmektengündüz yine bir nebze ama gece saat başı wcdeyim
Canım lekede değil benim ki çok dikkatli bakarsan peceteye kum tanesi gibi bir kaç tane.zaten dinlemiyorum mecbur olmazsam kalkmıyorum.düşük ilaçlarını da kullanıyorum.Rabbim büyükben adetten 2 gün önce öğrenmiştim haileiği adet günümde olmuştu kahve lekelenmem, genelde kan kırmızısı değilse eski artık kandır diyorlar kahve leke için genelde.
ama yinede dilerseniz bir gidin
Canım o akıntı bende daha hamile olduğunu öğrenmeden 6 gün önce gelmişti.şimdi afedersin altımı silince idrarla beraber kum gibi inci gibi çok incelersek görülecek şekilde 2 3 tanecik var.zaten pimpirikliyim ya.bir de alın tüm var su gibi ay bilemedim.bildiğim tek şey eğer Rabbim ol derse herşey bahane....Bende aynı ilaçları kullaniyom kahve uzun bi alıntı geldi yatıp dinleniyom cnm pazartesi kontrol 7 haftaligim
Ben çok çay içerdim işyerinde, şimdi çaydan tiksindim, en çok özlediklerimden çay keyfi yapmakDr bol sıvı tüket diyo ama tuvalette yatacam resmen yaa nasıl olacak bilmem sıvı tüketmeyince de kabız oluyorum offf halimize
Bende onun sıkıntısını yaşıyordum baya ama farkettiğime göre meyve yiyince geçiyor. O kadar çok meyve yiyorum ki her gün kabızlığım artık afedersin ishale döndü şimdi de bugün biraz daha normal bakalım..Kızlar benim lu afedersiniz kabızlık durumum çok ilerledi.
Zaten önceki gebeliğimden oğlumdan hatıra bi hemoroitim vardı.
Son aylarda olurdu bunda başında başladı.
Geçen hafta aşırı zorladım sabaha kadar ağrısından duramadım.
Bugün de çok zorlandım.
Doktoru aradım GYNOLAC diye bi ilaç verdi inşallah iyi gelir.
Çok fenayım.
Şükür bulantılarım bir tık azaldı bu sefer bu başladı.
Hangi meyveler canım.Bende onun sıkıntısını yaşıyordum baya ama farkettiğime göre meyve yiyince geçiyor. O kadar çok meyve yiyorum ki her gün kabızlığım artık afedersin ishale döndü şimdi de bugün biraz daha normal bakalım..
Elma, armut, vişne, kavun, şeftali, erik bunları çok yiyorumHangi meyveler canım.
Ben çok su da içemiyorum.
Ben de akşamları en azından meyve yiyeyim bol bol.Elma, armut, vişne, kavun, şeftali, erik bunları çok yiyorum
Ben ikisini de yaptırmayı düşünüyorum özellikle şeker yüklemesi çok önemli bence eğer gebelik şekeri yükselirse ve önlem alınmazsa allah korusun çok ciddi sonuçları olabiliyor benim ablam ilk hamileliğini Almanya'da geçirdi Almanlar sağlık konusunda çok hassaslar biliyorsunuz ablama hiç sormamışlar bile yapalım mı diye nitekim şekeri çok yüksek çıktı diyetle de düşmedi insülin kullanmak zorunda kaldı şimdi çocuğu 4 yaşında ve çok sağlıklı şükürler olsunkızlar bide ikili test, şeker yüklemesi bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? yaptıracakmısınız
Canm nasip biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi dr aradım bazen bu haftalarda yerleşme olarakta kabul edilebiliyor dedi dinlen lavabo harici kalkma dedi kalmıyorum valla pruloton vurulduğum yer çok ağrı yapiyormu sürekli ovaliyorum ilaç dağılsın diyeCanım lekede değil benim ki çok dikkatli bakarsan peceteye kum tanesi gibi bir kaç tane.zaten dinlemiyorum mecbur olmazsam kalkmıyorum.düşük ilaçlarını da kullanıyorum.Rabbim büyük
Canım o akıntı bende daha hamile olduğunu öğrenmeden 6 gün önce gelmişti.şimdi afedersin altımı silince idrarla beraber kum gibi inci gibi çok incelersek görülecek şekilde 2 3 tanecik var.zaten pimpirikliyim ya.bir de alın tüm var su gibi ay bilemedim.bildiğim tek şey eğer Rabbim ol derse herşey bahane....
Ben bi çaydan tiksinmedim ama oda kafein içerdiği için dr pek içme diyo 1 adet kahvaltıda çok açık iç dyo dayanamıyorum bazen soyle demli demli iciceksin ohh ama nerdeBen çok çay içerdim işyerinde, şimdi çaydan tiksindim, en çok özlediklerimden çay keyfi yapmak![]()
Ay bende seni ankarada sandimBi dk sen Van’da misin ki bu lokman hekim Van’da![]()
Canım ben daha 1 kere yaptırdım.çok ilginç hiç ağrı olmadi.hemşire kız yapmış tamam dedi bende çok şaşırdım .Canm nasip biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi dr aradım bazen bu haftalarda yerleşme olarakta kabul edilebiliyor dedi dinlen lavabo harici kalkma dedi kalmıyorum valla pruloton vurulduğum yer çok ağrı yapiyormu sürekli ovaliyorum ilaç dağılsın diye
Ben pazar yaptirdim ve bugün popoma oturmakta zorlanıyorum cnmCo
Canım ben daha 1 kere yaptırdım.çok ilginç hiç ağrı olmadi.hemşire kız yapmış tamam dedi bende çok şaşırdım .