• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar fena haldeyim Dr. dana geldim kese var beslenme kesesi var bebek yok kalpatışıda yok :KK43:
Cnm ben de dün gittim doktora. Sadece minicik kese vardı seninle tarihlerimiz aynı. 10 gün sonra tekrar gel dedi bana. Haftamıza göre kalp atışını bile duymamız lazım ama demek ki geç döllenme olmuş bizimkiler. Sıkma canını minnaklarımız bizimledir Allah'ın izniyle.

Kızlar fena haldeyim Dr. dana geldim kese var beslenme kesesi var bebek yok kalpatışıda yok :KK43:

Bende 6. Haftamda gittiğimde sadece keseyi gördü net görebilmem için alttan bakmam lazım dedi ve ben izin vermedim. 4 -5 gün sonra başka doktora gittim hem bebek göründü hem kalp atışı. Canını sıkma hemen panikleme başka bir doktora daha git derim.

Üzülme cnm bekle daha 1 hafta belki geç döllenme olmuştur
Hemen ümitsizlenme canım ben ilk gittim 5 haftalık olarak öğrendim doktor altdan bakti ne keseee nedee bebek kistin var sıvı var ama bebek yok dedi yinede test yaptırdım hamile oldugumu öğrendim sonra kendi doktoruma aradim ve daha xok küçük gozukmez 1 hafta sonra gel bakalim dedi ve çok şükür insallah seninde oyle olur

Merhaba arkadaşlar bulantım ve halsizliğim tavan yaptığı için uzun süredir giremedim resmen hayattan soğudum artık vücudum yıkım yapmaya başlamış annemin yanına geldim mecburen. Oğluma da bakamıyorduk. Baya ilerlemiş sohbet. Geceleri yüz üstü yatma ihtiyacı hissediyorum bir sakıncası olur mu sizce? Bir de Sudan tiksindim bir haftadır su içmiyorum onun yerine ayran içebiliyorum su ihtiyacımı karşılar mı sizce?

Kızlar benim lu afedersiniz kabızlık durumum çok ilerledi.
Zaten önceki gebeliğimden oğlumdan hatıra bi hemoroitim vardı.
Son aylarda olurdu bunda başında başladı.
Geçen hafta aşırı zorladım sabaha kadar ağrısından duramadım.
Bugün de çok zorlandım.
Doktoru aradım GYNOLAC diye bi ilaç verdi inşallah iyi gelir.
Çok fenayım.
Şükür bulantılarım bir tık azaldı bu sefer bu başladı.
cnm ben de ilk gebeliğimde aşırı kabızlık yasadım hatta bi kere tuvalette kalıp doktor aramıslıgım bile var o genelde son aylarımdaydı bebek büyüdükçe bağırsağım sıkıştıkça oldu ama normalde de bu konuda rahat bi insan değilim maalesef bunda da olurum diye cok korkuyorum ne yaptıysam da faydası olmadı:KK12:

Bende 6. Haftamda gittiğimde sadece keseyi gördü net görebilmem için alttan bakmam lazım dedi ve ben izin vermedim. 4 -5 gün sonra başka doktora gittim hem bebek göründü hem kalp atışı. Canını sıkma hemen panikleme başka bir doktora daha git derim.
Bilmiyorum canım nasip herşey benim alttanda baktı hiç birşey yok beslenme kesesi olması gerekenden büyük dedi

Bide beslenme kesesi olması gerekenden büyük gibi birşey söyledi
Aman şimdi yine buralar karışmasın doktor eleştiricem diye ama söyleyeceğim kimse kusura bakmasın
Genelleme yapmıyorum ama bazı doktorların olumsuz konuşmasından,net bilgi vermemesinden hiç hoşlanmıyorum gerçekten
Felaket tellallığı yapmaya gerek yok
Ciddi bişey varsa söylersin şöyle de olabilir böylede olabilir diye kötüye endekslemek oldukça yanlış bir tutum
Bazı doktorlar da hiç yok bu
Mardin’e yeni taşındık burda da var o tiplerden
Antep’te ki doktorum hiç öyle değildi pozitif,Güler yüzlü ve oldukça olumlu konuşup rahatlatıyordu umarım yeni bulduğum doktorda öyle olur.
Bende senin gibi kafayı yedim günlerce takıntı yaptım resmen
Ama şimdi çok rahatım nasibi varsa gelir bebeğim
O bana Allah’ın bir emaneti Allahım emanetini koru diye dua ediyorum
Kötü düşünmüyorum en önemlisi

Aman şimdi yine buralar karışmasın doktor eleştiricem diye ama söyleyeceğim kimse kusura bakmasın
Genelleme yapmıyorum ama bazı doktorların olumsuz konuşmasından,net bilgi vermemesinden hiç hoşlanmıyorum gerçekten
Ciddi bişey varsa söylersin şöyle de olabilir böylede olabilir diye kötüye endekslemek oldukça yanlış bir tutum
Antep’te ki doktorum hiç öyle değildi pozitif,Güler yüzlü ve oldukça olumlu konuşup rahatlatıyordu umarım yeni bulduğum doktorda öyle olur.
Sen Dr. kötülemiyorsun ki canım olan o zaten isteyen istedigini desin ben yaşıyorum o anı herşeyi diyebilirim

Bilmiyorum canım nasip herşey benim alttanda baktı hiç birşey yok beslenme kesesi olması gerekenden büyük dedi
Canim sıkma canini du bakalim gun dogmadan neler dogar
Ben oglumda neler duydum doktorlardan artik doktora gitmek istemiyordum.Down sendromlu dogacak dediler yogun bakima yatirdilar almaya kalktilar.Hergun agladim Cok sukur sag saglim kucagima aldim
Simdi bundada olumsuz seyler duyuyorum ama artik takmiyorum.Doktor her hafta geleceksin diyo ben 10 gunde bir gidiyorum zamana biraktim artik hayirlisi
O yuzden beni dinle tecrubemle sabittir.Daha cok erken hamileligimiz ve cihazlar cokda hassas degil her gittiginde biseyler degisir
Rahat ol biraz icini ferah tut bu surecte uzulmemek etkilenmemek onemli

Ki kaldi ki sen tüp bebeksin.Yasadiklarini bilmiyorum ama şıp diye tüp bebek yaptirmamissindir.Kimbilir neler yasadin hangi sureclerden gectin bu gunlere geldin.Bu ne ki senin icin...
Ilerde bu gunlerini gulumseyerek hatirlayacaksin dediklerimi unutma

Merhaba arkadaşlar bulantım ve halsizliğim tavan yaptığı için uzun süredir giremedim resmen hayattan soğudum artık vücudum yıkım yapmaya başlamış annemin yanına geldim mecburen. Oğluma da bakamıyorduk. Baya ilerlemiş sohbet. Geceleri yüz üstü yatma ihtiyacı hissediyorum bir sakıncası olur mu sizce? Bir de Sudan tiksindim bir haftadır su içmiyorum onun yerine ayran içebiliyorum su ihtiyacımı karşılar mı sizce?
henüz yatış pozisyonu bi sıkıntı yaratmıyor canım.
@Edanonurum canım bence kesinlikle başka bir doktora görün derim

Valla çok haklısın sırf bu bazı çok bilmiş drlar yüzünden 10 haftalık bebeğimi üzüntüden kaybettim ağlamaktan mahvoldum ve sonrası hüsran @Edanonurum sakın sıkma canını bazı dengesiz dr lar var bol dua et sakın benim gbi kendini helak etme bebeginle konuş o duyar seni

Back
X