• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah lekem geldi avuç ici kadar kahverengi doktoru aradım.prolutonu yaptır dedi.dinlen .olabilir dedi.Ama ben prolutonu yaptırmak istemiyorum.et et başka gelmezse salıyı beklemek istiyorum.yaylaya annemin yanına geldim.yatıyorum burda.arada kalkıyorum işte .yemek için arada 5 dakika dolanmaya.öyle işte inşallah herşey güzel olur hepimiz için.birde sağ kaşığim acayip ağrıyor
Canm yap iğneni Allah korusun kanamaya falan döner neden yapmak istemiyosun

Kızlar rica etsem tahlillerinizde anti toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerinize bakıp bana yazabilir misiniz?
Benim ıgm:0.11 ıgg: 2.5 greyzone yazıyor
Benim de sonuçlar böyle doktorum bir sıkıntı yok dedi
Screenshot_2018-08-04-12-45-53.webp

Negatif çıktığında hamileyken ekstra dikkat etmek gerekiyor mikrobu kapmamak için
Canım toxoplazma benim de negatif köpek ile ilgili bi sorun yok ama sen yinede sokak köpeğinden kediden uzak dur,çiğ sebzeleri sirkeli suda bekleterek tüket, dışarda salata yeme mesela. Et yemeklerini iyice pişmiş yemen gerekli çiğ ete dokunma et yemeklerini eşin yapmalı.

Rutin tahlil bunlar canım[/QUOTE
İkinci hamileligim fakat hatırlamıyorum ilkinde yapılıp yapılmadığını hafta olarak ben sizden ilerdeyim rutin tahlilse neden benden istemedi acaba ama benim dokrorum biraz şey gereksiz hiçbir tahlil vs yaptirmaz hatda ilaç verme taraftari bile degildir vitamin vs gerek yok der istesem de neyse ben doktoruma güveniyorum bakalim bidahaki kontrolüm bayramdan sonra bir aksilik çıkmazsa ozaman gel dedi inşallah sıkıntı olmaz

Şöyle bir düşün düm de tek aktivitemin burası olduguni fark ettim yatıyorum kalkıyorum buraya geliyorum doktorum sorun yok normal hayatına devam et diyor fakat lekeler geldiği icin ara ara korkuyorum birsey olucak diye mahallenizdeki sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı yaptirdiysaniz nasıl ilgililer mi neler yapılıyor ben ilk hamileliğimde hic gitmedim dogumdan sonra eve geldiler nerdesin sen seni ariyoruz ben şok haberim bile yok böyle bir sağlık imkanimin oldugundan aşıları vs yaptırmak icin çağırdılar bebeğimin ozaman ama hamilelikte gitmedigim icin nedir ne degildir bilmiyorum

Bende genel olarak idare ederim. sürekli yatmak istiyorum,midem hep ağzımda ama kusmuyorum. günde bikaç kez öğürüyorum boşboş.

Benim endişem galiba randevu tarihimin çoook uzağa verilmesinden kaynaklı. 21temmuzda gitmiştim. 2li tarama için 3eylüle gün verdi. 1.5 ay beklemek,içerde neler oluyor haber alamamak psikolojimi bozuyor sanırım. şimdide gittiğimde ya kalbi durmuşsa diye korkular oluştu:olamaz: bi arkdşn hiç şikayeti yokken 12.haftada gittiğinde kalbinin durduğunu öğrendi,onunda etkisi var sanırım. ne bilim yaa Rabbim ol derse olacak biliyorum ama bu kaygılardan kurtulamıyorum buaralar:KK43:
Nasıl 1 buçuk ay beklemek anlayamadım
Benim kontrollerim hafta da 1 gün benim riskim var gerçi ama genede 1 buçuk ay cok fazla geldi

O kadar isterimki ama Dr. hiç hafta görünür falan birşey demedi
Herşey Allah tan veren Alan Allah ım içini biraz ferah tut
9 haftadır düşük yapma riski ile yaşıyorum ama artık İnan kı kendi haline bıraktım herşeyi
İşimden ayrıldım evime gidemiyorum asansör Yok 5 Kat diye
Babamlarda yaşıyorum bi yatağın üstünde hayat sürüyorum ve annesizim en çok ihtiyacım olduğu zamanda öyle acı öyle boşluktayım ki
Ama Allah’ım diyorum imtihan dünyası ona sığındım yaşıyorum..

:KK200::KK200:
O kadar isterimki ama Dr. hiç hafta görünür falan birşey demedi
Yaa canım lütfen sakin ol emin ol seninle aynı durumdayız en son 1 hafta önce gittim bende doktor olumsuz konuştu bebek görünmüyor normalde kalp atışını duymamız gerekirdi dedi ben altüst oldum ama beklemedeyim bana kalsa 1 hafta daha beklerdim doktora gitmek için zaman geçsin de bebek büyüsün mantığındayım ama mide bulantılarından dünyam karardı desem yeridir geceleri uyuyamıyorum heran midem bulanıyor dayanamadım eşime ilaç aldırdım biraz daha iyiyim sırf bu yüzden başka doktor bulup pazartesine randevu aldım.
Sende sakin ol biraz bol bol dua et
Bizim elimizden gelen hiç bişey yok bende bebeğim benimle olsun istiyorum olumsuz biley düşünmek dahi istemiyorum ama kendimi herşeye hazırlamaya da çalışıyorum.
İnşallah kötü bişey olmayacak bebeklerimizi sağlıkla doğuracağız:anneadayı::KK200:

9 haftadır düşük yapma riski ile yaşıyorum ama artık İnan kı kendi haline bıraktım herşeyi
Babamlarda yaşıyorum bi yatağın üstünde hayat sürüyorum ve annesizim en çok ihtiyacım olduğu zamanda öyle acı öyle boşluktayım ki
Ama Allah’ım diyorum imtihan dünyası ona sığındım yaşıyorum..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar rica etsem tahlillerinizde anti toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerinize bakıp bana yazabilir misiniz?
Benim ıgm:0.11 ıgg: 2.5 greyzone yazıyor
Benim toksoplazma da negatif cikti. Doktorum ilk uc ay kedi kopege yaklasmiyorsun. Cig ete dokunmuyorsun. Sebzelerini sirkeli suyla yikiyorsun. Ve eti cok iyi pismis yiyorsun. 3 aydan sonra sorun olmaz alsan bile dedi. Panik yapilacak bir durum yok dedi.

Adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrıları yaşıyorum özellikle belim çok ağrıyor aynı adet olduğumda ağrıdığı gibi ağrıyor ağrı kesicide alamıyorum var mı aynı durumda olan

Canım seninde mi lr
Ama Allah’ım diyorum imtihan dünyası ona sığındım
Canım seninde mi leken var. Ben salı proluton yaptırdım.sabah leken geldi.doktoru aradım.normalde iğne haftada 1 kereydi.iğneyi yaptır dedi.görmediği için benimde içine kurt düştü.beklemek istedim.birde yayladayım zaten iğne için inmek istemedim.sabah avuç ici kadar pecrteye gelmişti.şuan yok ama sağ kasigim ağrıyor.etrafındakiler de kırmızı olmazsa korkma diyor.hayırlısı tuvalet yemek harici kalkmamaya çalışıyorum bakalım

Adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrıları yaşıyorum özellikle belim çok ağrıyor aynı adet olduğumda ağrıdığı gibi ağrıyor ağrı kesicide alamıyorum var mı aynı durumda olan
Benimde oyleydi gecti bir haftadir ama ara ara oluyo

Kızlar evham mı yapıyorum bilmiyorum ama sık idrara çıkardım ve mide bulantım olurdu pat diye kesildi iki gündür. Allah korusun ama düşük belirtileri sadece bunlar olabilir mi
Bu belirtiler gitti diye bir düşük tehlikesi olur demek biraz komik olur bazıları ilk haftalrda yaşıyor sonra geciyor dua etki gecmis olsun o geçici süreç düşük icinde karında sancı leke yada kanama varsa bile düşmeme ihtimali daha fazla ilaçla lekeye yada kanamaya mudahe ediyorlar eger kesede yada bebek te bir sorun yoksa takma kafana ben hiç yaşamadım sık idrar felan bol bol su ic bak nasıl gidersin tuvalete ;)

Şöyle bir düşün düm de tek aktivitemin burası olduguni fark ettim yatıyorum kalkıyorum buraya geliyorum doktorum sorun yok normal hayatına devam et diyor fakat lekeler geldiği icin ara ara korkuyorum birsey olucak diye mahallenizdeki sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı yaptirdiysaniz nasıl ilgililer mi neler yapılıyor ben ilk hamileliğimde hic gitmedim dogumdan sonra eve geldiler nerdesin sen seni ariyoruz ben şok haberim bile yok böyle bir sağlık imkanimin oldugundan aşıları vs yaptırmak icin çağırdılar bebeğimin ozaman ama hamilelikte gitmedigim icin nedir ne degildir bilmiyorum
Ben geçen hafta kaydımı yaptırdım. Ben beğendim hemşiremi ama şans birazda tabi. Boy, kilo, tansiyon ölçümlerini yaptı. Sağlığımla ilgili sorular sordu. Yapılan testler varsa onları soruyor. Yani benim bilgilerimden oluşan bir form doldurdu. Aşı zamanlarımı söyledi. Hatırladıklarım bu kadar.

Back
X