• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa işte benimde kabusum oldu. Kaç cm iken kime ne olmuş kim kaçıncı hafta doğurmuş falan derken sıktım canımı. Saçmaladım ama biliyorum silkindim kendime geldim. Araştırma boşver zaten senin serviks boyun 6 cm depilmiydi. Hiç düşünme :nazar:
Evet 6 cm ama V sekilli servikste hunilesme. Kac cesit ultrason ciktisini verdi. Bebegimin o kadar fotografi yok. Bugun hep karnim agridi mesela biraz soguktan sanirim.

Evet geverli. Bnm oto koltugu 720 flndi 404 duamus gorunuyodu kasada 360 dediler bide cek vallahi cok ucuza geldi. Bebek arabasi chicco trio spirit alin derim. Portbebe cok mantıklı ama portbebeli bebek arabalari nornal arabaye dondurunce 2 yastan buyuk cocuga ayak kismi rahatsiz educi oluyor kisa kaliyir snradan baston fln aliniyor. Bunda baston puset port bebe anakucagi 3u ayri takiliyor. Mantikli yani. Var mi bilmiyorum ama bi bak derim. Bnm ihtoyacim yok kizdan kalan araba duruyor ama kardesim aldi yenice cilgin persembe indiriminden cok ciddi arastirma sonucu ona karar verdiler.
Sağol canım bilgiler için. Bu hafta sonu gitmeye çalışacağız. Bizde chicco nun sprint modelini baya düşündük. İşte bir türlü karar veremedik. Biraz daha indirim olsa ebebekten nunayı da beğendik. Birde peg peregonun en uygun modellerinden birini beğendik. indirim olursa bakacağız.

Kızlar uyku setin içinden çarşaf çıkıyor, zaten yeni doğan bebeğe uyku setin yorganını örtmeyeceksiniz, belki yedek olması için sadece kumaş alıp çarşaf diktirebilirsiniz.

benim annem yün yorgan yaptırdığı ve öyle şilteyle getiremeyeceği için nevresim takımı da diktirdi. ama ben ayriyetten almazdım şahsen.
alez gerekli ama bebeklerin kusması, bızlaması bitmez:KK53:
Yeni doğan bebeğin üstüne ne örteceğiz Peki
Ben uyku setimi açıp bakacağım neler var içinde diye

Evet 6 cm ama V sekilli servikste hunilesme. Kac cesit ultrason ciktisini verdi. Bebegimin o kadar fotografi yok. Bugun hep karnim agridi mesela biraz soguktan sanirim.
Bişey olmaz merak etme sen bak yat evden çıkma bile demediler sana arada takip ettir yeter

kız en son nevresim alalımmı diyorlardı :) engin olmasada tecrübelerimden bahsettim

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE çantadan en umutsuz olan o ,beni geçtim o beğensin yeter:KK53:
4body1soul 4body1soul yazıyor tamam mı nevresim alez diye
Benim eksiklerim artıyor , aklımı karıştırıyor boyna soruyorum bende
Aynen kuZum ya çanta dan umutsuzum hemde çok
Ağız mendilli aldım 5 li
İnan ki onu bile daha hevesli bekliyorum :)

Yok yok almadım başka araştıracağım.
e bebekte başka bir modeli beğendim onun indirimini kovalarım. :KK66:
bir de çarşamba günü civil e gideceğim orada bakarım.
banyo küvet seti vardı çok uyguna onu alacağım.
kıyafet olarak da artık 3-6 ay arası bakıyorum sıra ona geldi. :KK69:
SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE 4body1soul 4body1soul

Yok yok almadım başka araştıracağım.
e bebekte başka bir modeli beğendim onun indirimini kovalarım. :KK66:
bir de çarşamba günü civil e gideceğim orada bakarım.
banyo küvet seti vardı çok uyguna onu alacağım.
kıyafet olarak da artık 3-6 ay arası bakıyorum sıra ona geldi. :KK69:
SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE 4body1soul 4body1soul
Civildeki küvet takımı gayet uygun fiyatta

bende öyle düşünüyorum.
benim hastanenin karşısında civilin mağazası var gidip görerek alırım diye sipariş vermedim.
denizbutikten elbise almıştım 35 tl ye bu gün geldi şimdi hamile gibi oldum :)
Ben bakamadım hala oraya
Mangodan filan indirimden bi şeyler aldım
Ama bakayım uygun bulursam bende alayım

Back
X