• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çarşamba gününe diyetisyen için randevu aldım çalışıyorum hareket ediyorum ama 9 kilo oldu abartılı ne yiyorum diye bakıyorum o kadar değil aslında.tsh etkiliyor mudur acaba yüksek hamilelik öncesine göre...keşke tartılmasaydım moralim çok bozuldu haftada bir alıyorum kilo keyfim kaçtı...4 5 kilo alanlara gıpta ediyor maaşallah diyorum ...diyetisyen ne diyecek acaba doktorlar bir kez bile kilo hakkında yorum yapmadı bir şey demiyorlar .perşembe de doktoruma gideceğim en son 10 kasımda gördüm büyümüştür inşallah ben epey büyüdüm .
canım bende 10kilo aldım. bence abartılı değil, ama azda değil.. doğuran arkadaşlarım hep normal olduğumu söylüyorlar,takma tadını çıkar diyorlar. önceki kilon kaçtı bilmiyorum ama eğer zayıfsan çokta dert etme bence:anneadayı:

Benim kullandığım uygulamada bu haftalarda 6 7 kilo civarı normal diyor. Sen benden bir hafta kadar da öndesin. 9 kilo abartı mı emin olamadım. Ama tsh etkiliyordur mutlaka. Çok abartı da yemiyorum diyorsun. Bi git bakalım ne diyecek doktor. Kilo verilir de insan ister istemez takıyor kafasına
canım bu ikinci hamileligim 32-37 arası çok almıştım ilkinde şimdiden böyle diye canım sıkıldı takmak istemiyorum ama 37 ye kadar çalışmam gerekiyor ağırlaşınca nasıl olur endişeliyim..sen iyi almışsın çünkü atttigin fotoda inceciktin maaşallah :)❤

canım bende 10kilo aldım. bence abartılı değil, ama azda değil.. doğuran arkadaşlarım hep normal olduğumu söylüyorlar,takma tadını çıkar diyorlar. önceki kilon kaçtı bilmiyorum ama eğer zayıfsan çokta dert etme bence:anneadayı:
canım 57 idi sonra 56 ya indim :)162 boy .o yüzden fazla geliyor:))sağol canım pek takmak istemiyorum da haftada bir alınca nolur diye düşündüm

canım bu ikinci hamileligim 32-37 arası çok almıştım ilkinde şimdiden böyle diye canım sıkıldı takmak istemiyorum ama 37 ye kadar çalışmam gerekiyor ağırlaşınca nasıl olur endişeliyim..sen iyi almışsın çünkü atttigin fotoda inceciktin maaşallah :)❤
Canım ben normalde çok iştahlıyım hatta baya alırım diyordum ama ben ilk 4 ay mide bulantısı çok çektim. 4 ay ağzıma tatlı bir şey süremedim. O yüzden 4. Aydan sonra almaya başladım. Ama bulantı çekmeseydim bende çok alırdım. Şimdi bile mide bulantısı çekiyorum hala. Abartı bi kilo değil aslında ama işte takıyoruz kafaya. Hareket de etkiliyordur belki sende postacı olsaydın tüm gün yürürdün :P takma kafana emzirirken verirsin eğer yeme işini abartmazsan. Emzirme döneminde hamile kaldığı kilonun altına düşenler bile var

Canım ben normalde çok iştahlıyım hatta baya alırım diyordum ama ben ilk 4 ay mide bulantısı çok çektim. 4 ay ağzıma tatlı bir şey süremedim. O yüzden 4. Aydan sonra almaya başladım. Ama bulantı çekmeseydim bende çok alırdım. Şimdi bile mide bulantısı çekiyorum hala. Abartı bi kilo değil aslında ama işte takıyoruz kafaya. Hareket de etkiliyordur belki sende postacı olsaydın tüm gün yürürdün :p takma kafana emzirirken verirsin eğer yeme işini abartmazsan. Emzirme döneminde hamile kaldığı kilonun altına düşenler bile var
canım çok tatlısın :))postacı olaydım iyiydi valla ben merdiven inip çıkıyorum yaramadı işte:))bulantı etkilemiştir canım haklisin o da zor ama geçti şükür zaten zaman da azalıyor almazsın çok Allahın izni ile ❤❤emzirirken tatlı yenmezse bence de verilir bakalım sağlıkla alalım yavrularımızı kucagimiza inşallah ..

canım çok tatlısın :))postacı olaydım iyiydi valla ben merdiven inip çıkıyorum yaramadı işte:))bulantı etkilemiştir canım haklisin o da zor ama geçti şükür zaten zaman da azalıyor almazsın çok Allahın izni ile ❤❤emzirirken tatlı yenmezse bence de verilir bakalım sağlıkla alalım yavrularımızı kucagimiza inşallah ..
Herşeyden önce sağlık olsun da canım gerisi halledilir sıkma canını bunun için.

Kızlar kulak ağrım geçmiyor tıkanık hiç duymuyorum
Hastaneye gideceğim de doktor kulak tıkansın derse yıkatayım mı

Yıkamadan önce oksijenli su içeren bir karışım veriyorlar buşon varsa onunla da atabiliyor yıkamaya gerek kalmadan. Benimde allerjim artık ilaç kullanamadığımdan abarttı burnum sürekli tıkalı kulaklarımda tıkandı bugün. Vicks sürdüm burun kanatlarıma burun biraz açılınca kulaklarımda hafifledi. Belki sana da yardımı dokunur burnun tıkalı ise eğer

Kızlar şimdi muayeneden çıktım bebek 27+2 olması gerekirken 26+5 görünüyor duruştan kaynaklının ölçüm hatası olabilir 9 gün sonra gel bir daha ölçelim dedi bebek 35 cm 974 gr çıktı benimki çok edepsiz her defasında yüzünü ve cinsel organını sereserpe gösteriyor :KK48:bebeğin suyu ve açlık şekerim iyi çıktı Demir ilacı kullanmama rağmen Demirim düşük çıktı ilacı değiştirdi ve günde 2 sefere çıkardı decavit yerine de içinde omega 3 olan multivitamin verdi kilo almışsın ama iyi görünüyorsun hala dedi omuriliğimdeki kist normal Doğuma engel olabilirmiş beyin cerrahıyla görüşeceğim son zamanlara doğru benden şimdilik haberler bu kadar şeker sonucunu alınca yazarım canlar

dün gece de kavga ettik yine, kayınvalidecim sağolsun yatak odamızın şekliyle ilgili süpersonik fikirler verdi, bende bu şekilde sevdiğimi söyledim. yatak odam ferah memnunum dedim. eve geçtiğimizde de eşime değiştirmek sitemediğimi söyledim, zaten yatak odamız öyle ordan oraya sürünecek gibi sağlam değil, iyi bir kazık yemiştik mobilyacıdan beklediğimizden kötü çıktı vs.birde dolabı bütünüyle boşalt şu bu istemiyorum. eşimde annesini dinleyecek gibi gece ondan kavga ettik biraz ağladımda rahatladım:KK53:[/QUOT

dün gece de kavga ettik yine, kayınvalidecim sağolsun yatak odamızın şekliyle ilgili süpersonik fikirler verdi, bende bu şekilde sevdiğimi söyledim. yatak odam ferah memnunum dedim. eve geçtiğimizde de eşime değiştirmek sitemediğimi söyledim, zaten yatak odamız öyle ordan oraya sürünecek gibi sağlam değil, iyi bir kazık yemiştik mobilyacıdan beklediğimizden kötü çıktı vs.birde dolabı bütünüyle boşalt şu bu istemiyorum. eşimde annesini dinleyecek gibi gece ondan kavga ettik biraz ağladımda rahatladım:KK53:
Orası senin özelin kime ne ki Allah Allah

@xxtalyaxx rahat bırakın adamları :KK62:
Gidin başka şeylerle uğraşın
Bakın ünlü markalarda indirim başlıyor
Alışveriş yapmaya da karışıyorlar anam indirim olsa ne olacak.Beşik alacağımız sıra gitti tv aldı evdeki küçük diye.şimdi onun taksidi bitecek öyle alınacak bebişin beşiği.bende alsakta koyacak yer yok diye sesimi çıkarmadım

Ya kalp kırmak istemiyorum yanı 1000 tl verip bi dolap alamadı marangoz derdine düştü
Hiç karışmasa Allah ın izni ile biz alırdık en kötüsü ayakkabılık filan almaz idare eder
Dolapı beğendiğim gibi alırdım
Bide biliyorum beğenmeyeceğim evde kavga çıkacak
Aman bizimkiler karışmıyor doğunca altın takıyorlar.oğlumda bir çeyrek kayınpederim bir yarımda kayınvalidem takmıştı.bu oğluma kayınpederimin ismini vereceğim bilezik isterm adını vericem ona göre dedim bir yutkundu kaldı öyle.kimseye güvenerek yola çıkmadık çok şükür.şakalarımı gerçek sanıyorlar

Back
X