Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ki. Yalnız gitme kayınvalidenle git ne olacakTıkalı kulagım kaç gündür bu günde ağrıyor artık gebelikte olurmuş
Doktora gitmem lazım eşim işte
Annemi arayım götürsün diyor
Onla da gitmek istemiyorum
Dayanmazsam tek gideceğim
Ben aile hekimimi değiştirdim. İkincisinden de memnun değilim şuan. Aynen öyle canım. Canlarını yidiğimBen doktorun yanına ilaç yazdıracaksam giriyorum sadece. Bütün kontrolleri ebeler yapıyor. Çok şanslı değilimdir normalde ama gerçekten de ebeleri çok beğendim, hayretayyy yerleri rahat olsun da büyüsün bütün bebişler
![]()
Bende bu ay sonu yaptıracağım. Görürüz canım ya valla 20li haftalar çok uzak geliyordu bana 20lileri yarıladık bile. Hele başlarda sanki zaman geçmiyordu. Takvimi ilerde olanlara gıpta ediyordumSEPTEMBER LOVE 30.haftaaa ayy cok heyecanlii biz de gorebilecek miyiz acaba o haftalari
-Piraye
Hastanedeym ben de seker yuklemesi icn gazozumu ictim bekliyorum![]()
Kız kaç kere alacağız merhaba bebek seti :) hadi şeker yüklemen falan da güzel çıkar umarım, lekelenmeyi soracaksın değil miBuraya da gunun indirim haberini birakir giderim mide bulantilarimlajokerde sleepy merhaba bebek seti 39.90a dusmus
Günaydın kızlar ben de hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırdım hem onun sonucunu alacağım hem de muayene olacağım inşallah güzel haberler veririm size![]()
Ben de acip onlarim gebelik takvimini okuyodm hevesleniyodumBende bu ay sonu yaptıracağım. Görürüz canım ya valla 20li haftalar çok uzak geliyordu bana 20lileri yarıladık bile. Hele başlarda sanki zaman geçmiyordu. Takvimi ilerde olanlara gıpta ediyordum![]()
Biz aldik artik daha bize yeterr sen gaza gelme smdi indirimeKız kaç kere alacağız merhaba bebek seti :) hadi şeker yüklemen falan da güzel çıkar umarım, lekelenmeyi soracaksın değil mi
Herkes güzel haberlerle gelsin bugün :)
Ayy iyi haberler al hadi :) bekliyoruzBiz aldik artik daha bize yeterr sen gaza gelme smdi indirimealamayanlar icin haber verdm onu canim.. sorcm canm sonuclari alinca gostermye cikcz gerekirse tekrar muayene etsin agrilarim da oldu cnku icimiz rahat gidelm eve insallah
Insallah canim benm yazarm cikincaAyy iyi haberler al hadi :) bekliyoruz
Amin canım amin. En zoru bencede 10lu haftalardı. Bulantı kusma kanama herşey bir aradaBen de acip onlarim gebelik takvimini okuyodm hevesleniyodumbence de en zor gecen 10lu haftalardi.. benm riskliydi kanamam fln da olmustu rabbim bidha yasatmasin
Güzel haberler güzel şeyler duyarsın inşallah :)Gunaydin kizlar bugun benimde konturolum var heycanla bekliyorum insallah guzel haberlerle geliriz
canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz sonuç iyi çıkacak Allahın izni ile ❤SEPTEMBER LOVE 30.haftaaa ayy cok heyecanlii biz de gorebilecek miyiz acaba o haftalari
-Piraye
Hastanedeym ben de seker yuklemesi icn gazozumu ictim bekliyorum![]()
inşallah canım kuzunu göreceksin :) bize de haber vermeyi unutma emi❤Gunaydin kizlar bugun benimde konturolum var heycanla bekliyorum insallah guzel haberlerle geliriz
Benim kullandığım uygulamada bu haftalarda 6 7 kilo civarı normal diyor. Sen benden bir hafta kadar da öndesin. 9 kilo abartı mı emin olamadım. Ama tsh etkiliyordur mutlaka. Çok abartı da yemiyorum diyorsun. Bi git bakalım ne diyecek doktor. Kilo verilir de insan ister istemez takıyor kafasınakızlar çarşamba gününe diyetisyen için randevu aldım çalışıyorum hareket ediyorum ama 9 kilo oldu abartılı ne yiyorum diye bakıyorum o kadar değil aslında.tsh etkiliyor mudur acaba yüksek hamilelik öncesine göre...keşke tartılmasaydım moralim çok bozuldu haftada bir alıyorum kilo keyfim kaçtı...4 5 kilo alanlara gıpta ediyor maaşallah diyorum ...diyetisyen ne diyecek acaba doktorlar bir kez bile kilo hakkında yorum yapmadı bir şey demiyorlar .perşembe de doktoruma gideceğim en son 10 kasımda gördüm büyümüştür inşallah ben epey büyüdüm .
Bir zararı yoksa neden olmasın canım. Kendi doktoruna da danışKızlar kulak ağrım geçmiyor tıkanık hiç duymuyorum
Hastaneye gideceğim de doktor kulak tıkansın derse yıkatayım mı