• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ölemiii amazona bakim o zaman:dondurma:

valla bilemedim bende 1.68 boy-kilo 60dı. 70 olmuşum. çok abartılı yemiyorum bakalım neler olacak,kilo verme konusunda kendime güveniyorum:halay:

yavrucum benim ağrıyan biyerim yok çok şükür:halay:
çok aktifim devamlı hareket halindeyim çok şükür:nazar: bi tek reflüm var midem çoşuo arada:110:
Ben baştan tembih edeyim de sana
Sonra demedi deme :)

Bide kızlar ben daha doğum faslına ve alışveriş faslına tabi giremedim annem ve eşim yüzünden
Doğumu hiç istememe rağmen sanırım burda yapıcam
Ben Antepli eşim Mersinli kızımız Mardinli olacak canımı sıkıyor bu durum:))))
Sende tuzsuz yemek ye anlarsın kuZum nasıl 5 kilo aldığımı
Gerçi ilk 3 ay kilo vermiştim 2 kilo kadar onla 7 kilo filan olur
Onu saymak bile istemiyorum yoksa Halim beter benim :)))

canım ben senle ayniyim çok hızlı gidiyorum dediğin gibi son aylar daha çok alınıyor 36 dan sonra o kadar olmuyor gerçi ...inşallah biraz yavaşlar.
30 yaşındayım bence yaş etkiliyor kilo durumunu
Sana katılıyorum canım
Ama siz çok şekersiniz canım maşallah :)

Bide kızlar ben daha doğum faslına ve alışveriş faslına tabi giremedim annem ve eşim yüzünden
Doğumu hiç istememe rağmen sanırım burda yapıcam
Ben Antepli eşim Mersinli kızımız Mardinli olacak canımı sıkıyor bu durum:))))

Onu saymak bile istemiyorum yoksa Halim beter benim :)))

30 yaşındayım bence yaş etkiliyor kilo durumunu
Sana katılıyorum canım

Ama siz çok şekersiniz canım maşallah :)

çook teşekkür ederiz :KK200:

Kızlar şeker sonucumu doktorla görüşemedim Pazartesiye kaldı:KK43:75 gr şeker yüklendi açlık şekerim 76 1 saat sonra 130 2 saat sonra 148 çıktı anlayan var mı?

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE canim sen bitane daha 10lu hastane cimisi alcm diyodun sanki ole hatrlyorm.. civilin int sitesinde 70lira setler.. 5li setler de 22den basliyo.. buarada e-bebek indirimi asil subatta olckms

Şimdiden kardeş kavgalarının içinde kaldım kuZum :)
İsimleri belli mi
İsimleri daha düşünüyoruz canım, saç saça baş başa kavgalar olur artık alışıriz :-)
becidina becidina maşallah kuzum göbeğin küçük ikiz olmasına rağmen gayet iyi görünüyorsun
4body1soul 4body1soul valla senin sancılar beni bile korkutuyor
İnşallah tüm bebişler vaktinde sağlıkla gelsin
Bende de dün kasılma gibi bişey vardı
Aşı olduğumdan beri bebek daha az hareketli
Allah’a emanetiz işte
Sağol canım teşekkür ederiz, sağlıklı hale getirdi minikler analarını fazla yedirmiyorlar.
Kasılma varsa tekrar ediyorsa aman dikkat et dr a söyle ben farketmiyordum rahim ağzı kısalmış kasılma için ilaç verildi. Allah korusun bir sürü sıkıntı çektin zaten bir de erken doğum riski eklenmesin.
İğne sonrası hareketlerde azalma bir iki gün oluyor sanki.
becidina becidina hiç kg almamışım sen Ya,gayet fit gözüküyorsun
Benim kuda hala 7 'de ama ben ekmeğe dayanamiyorum:cry:
Hastanede yatarken hemşire sordu kaç kilo aldın diye dedim 5 verdim 3 aldım kaç demem lazım güldü bir baktım sonra alınan kilo 0 yazmış.
Midemi erkenden kaburgama tikadiklari için yiyemiyorum fazla yoksa normalde çok severim yemek içmek. 7 de gayet normal bence can sıkacak gibi değil maşallah hepimize.
Biraz hafifledi ama griselin damla yapacakmışım
İçindeki kir yumuşasın diye
O zaman gene ağrıyacakmıs
En az 5 gün dayanacaksın dedi doktor
Çabucak geçer inşallah canım ufak ufak hep bir sıkıntı var Rabbim şifa versin hepimize.
canım maaşallah iki bebiş ve küçük karnın nazar değmesin çok tatlısınız :nazar::nazar::KK200:
Çok teşekkür ederiz canım :KK200: bir de açıkta iken gör sen nasıl bir göbek olmuş:KK49: kilo vermek için yıllarca çabaladim ama hamile kalmak yetti:deli:
Hepimize maşallah.:nazar:
Maşallah fit anne çok güzelsiniz.

,
4body1soul 4body1soul aman dikkat et sen sancim var dedikce burda elim yuregimde bekliyorum ben bosver gitme biyere yat uzan..
BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi yine harika fizigin ve saclarinla kocamannn bir masallahh ve kalp atiyorum sanaa :KK200:

Yaa çok teşekkür ederim canım benim.
benden de kalpler sana. :KK200::KK200:

Back
X