• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uğra bacım uğra ben beden bulamamıştım
Hemde netten sipariş verdim aklında bulunsun :)
ayy sen bulamadıysan ben hiç bulamam :))) nette geçen gün beğendim bitane bordo kapüşonlu kadife altlı üstlü pijama seneye kışında giyerim diye.. annem doğum yapmış kadın kapüşonlu pijamamı giyer adam akıllı kadınsı önü düğmeli bişey al dedi :110:

ayy sen bulamadıysan ben hiç bulamam :))) nette geçen gün beğendim bitane bordo kapüşonlu kadife altlı üstlü pijama seneye kışında giyerim diye.. annem doğum yapmış kadın kapüşonlu pijamamı giyer adam akıllı kadınsı önü düğmeli bişey al dedi :110:
İyi de kuZum Swit giyiyoruz kazak giyoruz herşey önden düğmeli olamaz ki
Sen beğendiğini al aklında kalacağına üstünde dursun :)

İyi de kuZum Swit giyiyoruz kazak giyoruz herşey önden düğmeli olamaz ki
Sen beğendiğini al aklında kalacağına üstünde dursun :)
alıcam galiba :))) ya cidden doğuma az kaldı ilk çocuk değil ama oğluma arkadaş kardeş geliyo diye çok heyecanlıyım sağlıkla doğsunlar inşallah sen 30 a girmişsin bile..

İkiz göbeğinide merak ediyoruz ama :)
Boyut mu fazla geliyor acaba
Çıplak görmek lazım anlamak için ikiz göbeğini kıyafetle telden farkı yok gibi. Eşim kocaman olmuş diyip duruyor organlarım kayıp :deli:
Hiç o kisma kadar gelmedi. Normal siteden denesem anca sanırım.

alıcam galiba :))) ya cidden doğuma az kaldı ilk çocuk değil ama oğluma arkadaş kardeş geliyo diye çok heyecanlıyım sağlıkla doğsunlar inşallah sen 30 a girmişsin bile..
29 içindeyim daha 30 olmadım
Bizde de heyecan korku stres sevinç hepsi bir arada tavan yaptı
Sağlıkla gelsinler inşallah

_20181215_145724.webp
Böyle bir şey yatış hali tabi dar kıyafetler ile daha çok görünüyor. Tam 6 aylık kuzular :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Cok sancim var:cry:
Esimde gelip gelip bakiyo ablamlara gidelim diyecek ama ben bu haldeyken diyemiyo:KK53::KK53:
Kanepe çok senin kocaya bence sandalye ver Uzan kalkma sakin aaaa ne ayıp.
Aferin kısss zorla yaptırdım inceleme yapalım bakalım :)
Hamile kadını uzmim dedim internet sitesine gidip ordan denedim oldu.
Çok inceleme kusur bulursun seksi bedenime :KK53:

Cok sancim var:cry:
Esimde gelip gelip bakiyo ablamlara gidelim diyecek ama ben bu haldeyken diyemiyo:KK53::KK53:
Oy oy kıyamam kuzum yat dinle gitme bi yere
Bende sana trip atacaktım sabah kulak ağrısında hastanelik oldum niye ilgilenmiyorsun diye
Ama senin kendine halin yokmuş :(
O zaman ben trip hakkımı saklayayım

Kızlar aklıma bir şey takıldı Doğumdan sonra korse takmak gerçekten işe yarıyor mu? Yarıyorsa lohusa korsesi mi olmalı illaki herhangi bir korse de oluyor mu?

Merhaba kızlar, ben bugun dogum paramın önavansını ödedim. Yılbasindan sonra zam gelecekmiş. Fiyatı sabitledik. :KK48: Normal sezeryan aynıymış. Ozelde dogum yapacaklar onceden goruşün bence. Birsekilde dogum olmaz yada baska yerde yaparsan iade ediyorlarmiş parayi.

Back
X