- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Şimdiden kardeş kavgalarının içinde kaldım kuZum :)Hiç uslu durmuyor bunlar aşağı yi tepikliyor birisi diğeri mideme kaburgama daliyor. Yaramazlık yapsınlar ama büyüsünler yeter ki![]()
İsimleri belli mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden kardeş kavgalarının içinde kaldım kuZum :)Hiç uslu durmuyor bunlar aşağı yi tepikliyor birisi diğeri mideme kaburgama daliyor. Yaramazlık yapsınlar ama büyüsünler yeter ki![]()
ya mart ayında fiyatlar değiştiği için benim doktorum o zaman konuşalım demişti.. acaba desemde fiyatı sabitler mi..Merhaba kızlar, ben bugun dogum paramın önavansını ödedim. Yılbasindan sonra zam gelecekmiş. Fiyatı sabitledik.Normal sezeryan aynıymış. Ozelde dogum yapacaklar onceden goruşün bence. Birsekilde dogum olmaz yada baska yerde yaparsan iade ediyorlarmiş parayi.
korsenin yaraması için çok sıkı bi korse olması lazım oda insana fenalık getiriyo canm ben 2 gün dayanabilmiştim sonra attım gitti.. eski usül tülbent sarmıştım göbeğime ve gerçekten faydasını gördüm.. eskilerin yaptığı gibi.Kızlar aklıma bir şey takıldı Doğumdan sonra korse takmak gerçekten işe yarıyor mu? Yarıyorsa lohusa korsesi mi olmalı illaki herhangi bir korse de oluyor mu?
ben 9 kilo aldım canım ama son haftalarda bir bir alıyorum giderek büyüyorum o yüzden diyetisyene randevu aldım .verilir ilkinde 20 aldım 22 verdim ama zorluyor vermek .15 i geçmese raziyim
5 kilodayım kuZum
Sen
10 kilo. Senin kac?
Kızlar bende 26.haftadayım ve 10 kilo aldım toplamda12 kilo aldım canım bende sözde buda dikkat etmiş halim.. gerçi oğlumda 32 kilo almıştım kıyas yaparken yine iyiyim :))
Sende tuzsuz yemek ye anlarsın kuZum nasıl 5 kilo aldığımıKızlar bende 26.haftadayım ve 10 kilo aldım toplamda
SEPTEMBER LOVE maşallah ne kadar az kilo almışsın
Ben pek anlamıyorum ama sanırım çok aldım daha 3 ay var ve en çok kilo alınan döneme gelmedim bile![]()
Benim gittigim hastanede fiyat verme bolumü ayrı. Doktorumun fiyatla ilgili bilgisi yoktu. Hatta avans verince sabitleniyormus dedim cok şaşirmısti.ya mart ayında fiyatlar değiştiği için benim doktorum o zaman konuşalım demişti.. acaba desemde fiyatı sabitler mi..
Yok kiz kahvaltıya misafirim vardionlar.gitti ev yine batti yarin annemler gelicek diye evi temizlerim evdeyken hiç fırsat olmuyor yaherşey insanın gözüne batıyor hakliymisin
Bidahakine öyle dicem zaten orası benim özelim hem böyle daha ferah at kostur,Orası senin özelin kime ne ki Allah Allah
bunu söylediğin çok iyi oldu canm çok sağol bende danışayım p.tesi..Benim gittigim hastanede fiyat verme bolumü ayrı. Doktorumun fiyatla ilgili bilgisi yoktu. Hatta avans verince sabitleniyormus dedim cok şaşirmısti.
Biraz hafifledi ama griselin damla yapacakmışımYok kiz kahvaltıya misafirim vardionlar.gitti ev yine batti yarin annemler gelicek diye evi temizlerim evdeyken hiç fırsat olmuyor yaherşey insanın gözüne batıyor hakliymisin
Senin kulağın nasil oldu geçtimi biraz
canım sen düğüne kadar verirsin ben de az zayıflasam bile kar bol kıyafet tercih ederim örterim löp etleri:))kardesin haklı beklemesin sen git olursun düğüne:)))3 aya kadar yine bir 15 kilo gider canım ya az çok verirsin.. bizimde nişan var kardeşime diyorum biraz ertele doğum kilolarımı vereyim öyle yapalım diye espiri yapıyorum.. düğüne fit gelirsin havan olur diyo :))) 2 küçük çocukla havamdan geçilmez eminimki :)))
canım ben senle ayniyim çok hızlı gidiyorum dediğin gibi son aylar daha çok alınıyor 36 dan sonra o kadar olmuyor gerçi ...inşallah biraz yavaşlar.Kızlar bende 26.haftadayım ve 10 kilo aldım toplamda
SEPTEMBER LOVE maşallah ne kadar az kilo almışsın
Ben pek anlamıyorum ama sanırım çok aldım daha 3 ay var ve en çok kilo alınan döneme gelmedim bile![]()
canım maaşallah iki bebiş ve küçük karnın nazar değmesin çok tatlısınızEki Görüntüle 2215837
Böyle bir şey yatış hali tabi dar kıyafetler ile daha çok görünüyor. Tam 6 aylık kuzular![]()
ölemiii amazona bakim o zamanInsallah canimm![]()
canım 57 idi sonra 56 ya indim :)162 boy .o yüzden fazla geliyor:))sağol canım pek takmak istemiyorum da haftada bir alınca nolur diye düşündüm
yavrucum benim ağrıyan biyerim yok çok şükür
canım senin boy var hiç sıkıntı değil valla veririz kilo sağlık olsun ama az yavaşlasin:))ölemiii amazona bakim o zaman
valla bilemedim bende 1.68 boy-kilo 60dı. 70 olmuşum. çok abartılı yemiyorum bakalım neler olacak,kilo verme konusunda kendime güveniyorum
yavrucum benim ağrıyan biyerim yok çok şükür
çok aktifim devamlı hareket halindeyim çok şükürbi tek reflüm var midem çoşuo arada
![]()