• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, ben bugun dogum paramın önavansını ödedim. Yılbasindan sonra zam gelecekmiş. Fiyatı sabitledik. :KK48: Normal sezeryan aynıymış. Ozelde dogum yapacaklar onceden goruşün bence. Birsekilde dogum olmaz yada baska yerde yaparsan iade ediyorlarmiş parayi.
ya mart ayında fiyatlar değiştiği için benim doktorum o zaman konuşalım demişti.. acaba desemde fiyatı sabitler mi..

Kızlar aklıma bir şey takıldı Doğumdan sonra korse takmak gerçekten işe yarıyor mu? Yarıyorsa lohusa korsesi mi olmalı illaki herhangi bir korse de oluyor mu?
korsenin yaraması için çok sıkı bi korse olması lazım oda insana fenalık getiriyo canm ben 2 gün dayanabilmiştim sonra attım gitti.. eski usül tülbent sarmıştım göbeğime ve gerçekten faydasını gördüm.. eskilerin yaptığı gibi.

ben 9 kilo aldım canım ama son haftalarda bir bir alıyorum giderek büyüyorum o yüzden diyetisyene randevu aldım .verilir ilkinde 20 aldım 22 verdim ama zorluyor vermek .15 i geçmese raziyim

5 kilodayım kuZum
Sen

10 kilo. Senin kac?

12 kilo aldım canım bende sözde buda dikkat etmiş halim.. gerçi oğlumda 32 kilo almıştım kıyas yaparken yine iyiyim :))
Kızlar bende 26.haftadayım ve 10 kilo aldım toplamda
SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE maşallah ne kadar az kilo almışsın
Ben pek anlamıyorum ama sanırım çok aldım daha 3 ay var ve en çok kilo alınan döneme gelmedim bile :(

becidina becidina maşallah kuzum göbeğin küçük ikiz olmasına rağmen gayet iyi görünüyorsun
4body1soul 4body1soul valla senin sancılar beni bile korkutuyor
İnşallah tüm bebişler vaktinde sağlıkla gelsin
Bende de dün kasılma gibi bişey vardı
Aşı olduğumdan beri bebek daha az hareketli
Allah’a emanetiz işte

Ben pek anlamıyorum ama sanırım çok aldım daha 3 ay var ve en çok kilo alınan döneme gelmedim bile :KK43:
Sende tuzsuz yemek ye anlarsın kuZum nasıl 5 kilo aldığımı
Gerçi ilk 3 ay kilo vermiştim 2 kilo kadar onla 7 kilo filan olur

xxtalyaxx xxtalyaxx kocana kızıp niye bizi boşluyorsun sen hayırdır
Yoksa odanın şeklini mi değiştiriyorsun :sinirli:
Yok kiz kahvaltıya misafirim vardionlar.gitti ev yine batti yarin annemler gelicek diye evi temizlerim evdeyken hiç fırsat olmuyor yaherşey insanın gözüne batıyor hakliymisin

Senin kulağın nasil oldu geçtimi biraz

Yok kiz kahvaltıya misafirim vardionlar.gitti ev yine batti yarin annemler gelicek diye evi temizlerim evdeyken hiç fırsat olmuyor yaherşey insanın gözüne batıyor hakliymisin

Senin kulağın nasil oldu geçtimi biraz
Biraz hafifledi ama griselin damla yapacakmışım
İçindeki kir yumuşasın diye
O zaman gene ağrıyacakmıs
En az 5 gün dayanacaksın dedi doktor

3 aya kadar yine bir 15 kilo gider canım ya az çok verirsin.. bizimde nişan var kardeşime diyorum biraz ertele doğum kilolarımı vereyim öyle yapalım diye espiri yapıyorum.. düğüne fit gelirsin havan olur diyo :))) 2 küçük çocukla havamdan geçilmez eminimki :)))
canım sen düğüne kadar verirsin ben de az zayıflasam bile kar bol kıyafet tercih ederim örterim löp etleri:))kardesin haklı beklemesin sen git olursun düğüne:)))

Ben pek anlamıyorum ama sanırım çok aldım daha 3 ay var ve en çok kilo alınan döneme gelmedim bile :KK43:
canım ben senle ayniyim çok hızlı gidiyorum dediğin gibi son aylar daha çok alınıyor 36 dan sonra o kadar olmuyor gerçi ...inşallah biraz yavaşlar.

ölemiii amazona bakim o zaman:dondurma:
canım 57 idi sonra 56 ya indim :)162 boy .o yüzden fazla geliyor:))sağol canım pek takmak istemiyorum da haftada bir alınca nolur diye düşündüm

valla bilemedim bende 1.68 boy-kilo 60dı. 70 olmuşum. çok abartılı yemiyorum bakalım neler olacak,kilo verme konusunda kendime güveniyorum:halay:

esut85 esut85 kısss az ye az gez
Sonra oram buram ağrıyor deme
Değil 10 kilo 20 kiloda alırsın sen :KK36:
yavrucum benim ağrıyan biyerim yok çok şükür:halay:
çok aktifim devamlı hareket halindeyim çok şükür:nazar: bi tek reflüm var midem çoşuo arada:110:

3EAAAF6B-1993-4999-A35D-4FDCE1CEDF09.webp

28+0 dan merhabalar canlar :)

ölemiii amazona bakim o zaman:dondurma:

valla bilemedim bende 1.68 boy-kilo 60dı. 70 olmuşum. çok abartılı yemiyorum bakalım neler olacak,kilo verme konusunda kendime güveniyorum:halay:

yavrucum benim ağrıyan biyerim yok çok şükür:halay:
çok aktifim devamlı hareket halindeyim çok şükür:nazar: bi tek reflüm var midem çoşuo arada:110:
canım senin boy var hiç sıkıntı değil valla veririz kilo sağlık olsun ama az yavaşlasin:))

Back
X