2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Ya ben dayanamadim test yaptim idrar testinde ikinci cizgiyi gorunce kan testimde bu aksam 33 cikti. Bakalim 21 inde katlanacak mi.. sadece kahverengi akintim oldu aksam bir de adet sancilarim var cok

Ya ben dayanamadim test yaptim idrar testinde ikinci cizgiyi gorunce kan testimde bu aksam 33 cikti. Bakalim 21 inde katlanacak mi.. sadece kahverengi akintim oldu aksam bir de adet sancilarim var cok
Ayyy şimdi gördüm. Kendim hamile kalmişcasina sevindim cnm ayy insallah tutmustur hadi. Benm yarin 10.gün acaba bende mi alip yapsam ya silik milik cikarsa direk giderim kan tahlili veririm. Ayy ama cok sevindim insallah degerlerin yukselir. Sanirim coğu hamile arkadaşta o koyu akinti gelmis. Bende yok. Sanirim is hayatimdan dolayi tutmadi.

Evet ya ve hiçbir yerde sabit değil gonal f di sanırım bin lira dedi bi çok yer 650 ye bulmuştum çok saçma
Ben o ilacı doktorumun devamlı anlaşmalı olduğu eczaneden aldım hep 395 TL fiyatıydı başka eczanelere sordum 600 TL civarlarındaydı bende aynı eczaneden almaya devam ettim, bu ilaçlar ve tüm iğneler toplam 2,100 TL tuttu

Bence oyle dusunme ben de cok fazla calisiyorum. 2 iste bir de aslinda bayag da stresli bir haftaydi benim icin. Iyi dusun iyi olsun :)

Bence oyle dusunme ben de cok fazla calisiyorum. 2 iste bir de aslinda bayag da stresli bir haftaydi benim icin. Iyi dusun iyi olsun :)
Ayy 2gün once bayir asagi bayir yukari 60 km yol yurumusumdur. Bugunde ayni. Yarim saat once geldim eve. Bi sbh 8 de yemek yedim birde smdi. Dengelide beslenemiyorum. Arazi isi oldugundan en yakin yemek yeri 30 km ötede ay bilemedim ya bende mi yarin gidip yaptirsam acaba. Adet günüm 2 gün onceydi benim. Gecti ama bilemedim dur sabah olsun da ilk eczaneye gidiyim. Sonra da hemen karsimda saglik ocagi var oraya gideyim de. Persembe gunu gece gelicem eve ben acaba acilde kan testi yapiyorlar mi

Test alacaksan predictor erken gebelik testi al bence. Ben acilde yaptirabildim testimi.

Bence kendinle alakali bir sebp arama, o kadar dikkat edip olmayadabilir veya bir arkadasim gibi yillarca deneyip olmamamis, oldugundaki hafta alkol almis, bir suru agir kaldirmis, cig balik yemis vs..

Olmamissa da zamani degilmis diyecegiz, napalim :)

Erken gebelik testide mi varmis suan ogreniyorum tmm cnm ben o zaman yarin alayim yapayim sonuca gorede kan testi yapayim o zaman. Hayirlisi diyelim artik zamani ise ve hayirlisi ise zaten olur

Sen baya uyguna almışsın ama benimde 2000 bin civarı tuttu net bilmiyorum ama 2.500 u bulmamıştır farklar uçurum resmen

Herkese merhaba;

5 kere normal yolla gebelik yaşadım fakat 1 i boş diğer 4ü kimyasal gebelik olarak düşükle sonuçlandı doktorlar sebep olarak hiç birşey söylemediler rahim filmleri genetik test vs hepsini yaptırdım.Şimdi tüp bebek tedavisine başladım 3 gün önce yumurtalarım toplandı 7 yumurta 5 i döllendi şimdi 3. gündeyim.Her gün arayıp bilgi veriyorlar.Doktor 5. gün de transfer yapacağız dedi fakat tek embriyo transferi öneriyormuş bu tüm hastaları için aynı. 2 embriyo önermiyor yaşım da 35 altı olduğu için kanunen de 2 koyulamaz dedi.Fakat benim kafamda soru işaretleri var 2 tane koyulduğunda biri tutunmazsa diğeri tutunabilir diye düşünüyorum ama çok kararsızım sizde nasıl oldu burada hamilelik haberlerini alanları görüyorum darısı bekleyen herkese olsun inşallah sizde nasıl oldu kaç embriyo transfer edildi ve kaçı tutundu yazarsanız çok sevinirim kafam çok karışık.

Merhaba arkadaşlar, benim ilk tedavimin 7.günü bugun kontrolum var su ana kadar gonalf ve cetrotide kullandim. Insanin kendi kendine igne yapması değişik ve tedirgin edici bir duygu ancak insan her seye alisiyor. Insallah hepimizin tedavisi olumlu sonuclanir, saglikli cocuklarimiz olur da bu yaşadıklarımızin hic birinin önemi kalmaz

Canim yaptim bende silik cikti. Ama doktoruma attim. Persembe kan testine git ama hamilesin dedi. 10.günde silik cikmis. 3.gün embriyosuydu dedi. Test günün persembeydi normalde daha önceden belli etmis. Hadi hayirli olsun dedi. Bilmiyorum suan soktayim inanamadim. Persembe gunu kan testinden once sanirim inanamiycam.

Eklentiler

• 20190319_090058.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 59
ayy foto yuklemisim ama net olmayani yuklemisim ya uff. Neyse olsun silik milik bisiler ciktti ya insallah tutunurda birakmaz ya

Yaa cook sevindim :)) Kan testinde de yüksek cıkacak bence!!

Ben de aynı moddayım. Hemsireyle konustuk o da pozitif dedi. Ama kahverengi bazende acık kırmızı gibi kanama geliyor hala ben de ara ara. O yuzden cok umutlanamıyorum ya reglim başlarsa diye. Hemsire normal artarsa haberimiz olsun dedi. Ama gene de ben delirmiş gibiyim sanki, aklıma hep olumsuz şeyler geliyor.

çok sevindim darısı bize inşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım çok sevindim gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaçıncı denemendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…