2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Kızlar bugun transferin 5. Günü
İlk gününden beri hafif baslayan öksürük su an o kadar arttıkı anlatamam
Cok üzülüyorum tutmaz dıye. Cok canım sıkkın fazlasıyla moralsızım
Merhabalar benimde bugün 5. Gün. çarşamba transferim oldu aynı gün galiba sizinle. İlk gün bendede çok kötü bir gıcık olmuştu boğazım ama ertesi gün geçti. Sizinkide geçer inşallah. Ama insan öksürürken hapşururken korkuyor tabi. Ilık ılık su için bol bol ballı da olur. Bende progestan kapsül kullanıyorum fitil şeklinde ve günde iki üç kere su şeklinde akıntı geliyor sizdede oluyor mu?

Aynı canım benimde oyle oluyor progesteron yapıyor bunu. Test günü cabuk gelse sabırsızlanıyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.benimde 14 ünde transferim yapıldı benim 3. denemem..ilkinde kimyasal gebelik olmuştu.2.gebelik oluşma.ben sizlere birşey sormak istiyorum ben ilkinde jel kullanıyordum damar belirginliği göğüste hassasiyet kabızlık ve lekelenme olmuştu kimyasal gebelikle sonuçlandı.2 sinde hiç birşey olmadı hiç bir belirti de olmadı ve negatif oldu.bunda 3 günüm ama herhangi belirti yok.her hamilelikte aynı belirtiler yaşanır mı

Merhaba sizede. Benimde 13. De transferim yapıldı. İlk denememde su gibi akıntı yoktu ama bunda var. İlkinde ağrım sancım oluyordu ama bunda pek bişey yok. Göğüslerde hassasiyet var bunda ama ilkinde o da yoktu. Hep aynı olmuyor belirtiler sanırım burdaki arkadaşlardan da okuduğum kadarıyla. Hiçbir belirti yaşamayıp hamile olanlar da çok var. Hayırlı haberleri alır ve veririz inşallah hakkımızda hayırlısı

Güle güle büyütün oğlunuzu

Amin inşallah Canım.ikincisinde hiç bir belirti olmadı adette olmadım negatif sonuç,bu seferki aynı olur die endişeliyim.

Amin inşallah Canım.ikincisinde hiç bir belirti olmadı adette olmadım negatif sonuç,bu seferki aynı olur die endişeliyim.
Hiç endişe etme canım hiçbir belirtim olmadı ama hamileymişim diyen çok oldu buralarda. Gönlümüzü ferah tutalım. Akıntı oluyor mu peki sende su gibi? İlkinde de olmuşmuydu

Hiç endişe etme canım hiçbir belirtim olmadı ama hamileymişim diyen çok oldu buralarda. Gönlümüzü ferah tutalım. Akıntı oluyor mu peki sende su gibi? İlkinde de olmuşmuydu
Ben ilkinde jel kullanıyordum o zAman jel dışarı çıkıyordu.ilkinde damarlarım dışarı çıkıcak gibiydi resmen,kabızlık oldu,göğüste hassasiyet oldu ama test günü geldiğimde değerim çok düşüktü zaten kimyasalla sonuçlandı.ikincide de normal pek akıntım olmadı hiçbir belirtide olmadı negatif oldu hiç gebelik oluşmadı.bunda da hiç bir belirti yok hala.inşallah pozitifi görürüz bizde.

Merhaba kızlar inşallah hepimizin duaları kabul olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ben şubat ayında ilk defa tüp bebek tedavisi gördüm doktorum rahim dinlendirme yapmayı uygun gördü 5 tane 5. gün embriyosu donduruldu. Bu gün regl oldum yarın doktora gideceğim kontrol için uygun görürse bu ay transfer olacak çok heyecanlı ve stresliyim daha önce aşılama yaptırmıştım malesef tutmamıştı şimdi bir yandan umut ediyorum bir yandan ya tutmazsa diye içimde bir korku var ümitsizliğe kapılıp tedaviyi olumsuz etkilemek istemiyorum ama eğer çok ümit eder negatif sonuç alırsam psikolojim bozulur diye korkuyorum Bakalım yarın neler olacak artık bir ay daha beklemeye tahammülüm kalmadı

Yaaaa gerçekten miii bildirim gelmemiss gormemisim kusurs bakma. Ayy bir yol arkadaşı daha buldum

Evett :) Nasıl geçmiyor günler di mi.. Benim regl sancısı gibi sancılarım, göğüs ağrım var. Regl günüm çarşamba test günüm perşembe.. Hiç de bişi hissetmiyorum onun dışında

Tedaviniz hayırlı olsun Allah inşallah gönlünüze göre verir. Benimde 3 ay ilaç tedavisi 2 ay aşılama tedavisi negatif sonuçlandı, bu ay ilk defa tüp bebek tedavisi gördüm sadece 3 yumurtadan 2'si döllendiği için 3. gün embriyosu transfer edildi. Allah hepimizin dualarını kabul etsin hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Hayırlı haberler verirsiniz inşallah

Merhaba ,benimde 11 mart tek embriyo transferim oldu. 23 mart tahlil istedi. hayırlısıyla pozitifleri goruruz inşallah

55Umut55 arkadaşım naptın yumurta toplama işlemin yapıldımı atlattın mı hayırlısıyla
Evet çok şükür sabah girdim bu saatte yeni çıktım hastaneden biraz kötü oldum toplama işleminden sonra ben dün ablam dış gebelik geçirdi ameliyat oldu akşam 2 yaşında yeğenime baktım bide izmirden kayseriye gelmiştik iki gece uykusuz yorgun ilaçların etkiside malum halsizleştiriyodu beni baya zaten toplama işleminden sonra baya dinlendirdiler o yüzden başlarda biraz korktum ama direk uyudum ve uyandım işlem bitmişti korkulacak bişey yokmuş gerçekten ağrımda oldu benim ilk başta baya ama şuan çok iyiyim çok şükür. 9 tane yumurta toplandı taze transfer yapılacak dedi doktorum 5. Güne kadar bekleyecek bi aksilik olmazsa

Merhaba ,benimde 11 mart tek embriyo transferim oldu. 23 mart tahlil istedi. hayırlısıyla pozitifleri goruruz inşallah
İnşallah Çok geçmiş olsun. Darısı transfere olsun inşallah.

Öncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,

Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum

Üzüldüm çok geçmiş olsun ablan için senin için, şu iki günü zor geçirmişsin gerçekten, inşallah iyi haberler alırsın arkadaşım. Doktorun birşey dedi mi ne zaman bilgi verilicek konusunda?
Benimde bugün transferden sonra 4. günüm bugün sağ kasıkta sancım arttı sürekli birşey batıyor ordan ara ara bir sancı giriyo geçiyo sağ belime bacaklarıma kadar ağrım oluyo inşallah iyi bir şey için yaşıyorumdur bu ağrıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…