Merhabalar benimde bugün 5. Gün. çarşamba transferim oldu aynı gün galiba sizinle. İlk gün bendede çok kötü bir gıcık olmuştu boğazım ama ertesi gün geçti. Sizinkide geçer inşallah. Ama insan öksürürken hapşururken korkuyor tabi. Ilık ılık su için bol bol ballı da olur. Bende progestan kapsül kullanıyorum fitil şeklinde ve günde iki üç kere su şeklinde akıntı geliyor sizdede oluyor mu?Kızlar bugun transferin 5. Günü
İlk gününden beri hafif baslayan öksürük su an o kadar arttıkı anlatamam
Cok üzülüyorum tutmaz dıye. Cok canım sıkkın fazlasıyla moralsızım
Aynı canım benimde oyle oluyor progesteron yapıyor bunu. Test günü cabuk gelse sabırsızlanıyorumMerhabalar benimde bugün 5. Gün. çarşamba transferim oldu aynı gün galiba sizinle. İlk gün bendede çok kötü bir gıcık olmuştu boğazım ama ertesi gün geçti. Sizinkide geçer inşallah. Ama insan öksürürken hapşururken korkuyor tabi. Ilık ılık su için bol bol ballı da olur. Bende progestan kapsül kullanıyorum fitil şeklinde ve günde iki üç kere su şeklinde akıntı geliyor sizdede oluyor mu?
Evet aynen bende heyecanla bekliyorum inşallah bu sefer olur. İkinci denemem dondurulmuş 3. Gün embriyosu benim. Sizin?Aynı canım benimde oyle oluyor progesteron yapıyor bunu. Test günü cabuk gelse sabırsızlanıyorum
Merhaba sizede. Benimde 13. De transferim yapıldı. İlk denememde su gibi akıntı yoktu ama bunda var. İlkinde ağrım sancım oluyordu ama bunda pek bişey yok. Göğüslerde hassasiyet var bunda ama ilkinde o da yoktu. Hep aynı olmuyor belirtiler sanırım burdaki arkadaşlardan da okuduğum kadarıyla. Hiçbir belirti yaşamayıp hamile olanlar da çok var. Hayırlı haberleri alır ve veririz inşallah hakkımızda hayırlısıMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.benimde 14 ünde transferim yapıldı benim 3. denemem..ilkinde kimyasal gebelik olmuştu.2.gebelik oluşma.ben sizlere birşey sormak istiyorum ben ilkinde jel kullanıyordum damar belirginliği göğüste hassasiyet kabızlık ve lekelenme olmuştu kimyasal gebelikle sonuçlandı.2 sinde hiç birşey olmadı hiç bir belirti de olmadı ve negatif oldu.bunda 3 günüm ama herhangi belirti yok.her hamilelikte aynı belirtiler yaşanır mı
Güle güle büyütün oğlunuzuAdetlerim çok düzenli olduğu için, yaşım ilerlese de bebeğim olmayacağını hiç düşünmemiştim, zaten 30’lu yaşlarda olmama rağmen bebek sahibi olmayı da henüz geçirmemiştim kafamdan. Bir gün bir doktora gittim, dedi ki ‘senin çocuğunun olma ihtimali çok düşük, tüp bebekle dahi çok düşük ihtimal’ . Duvara çarptım o gün, çıktım muayenehaneden..tek başıma ağlayarak yürüdüm sokakta..tam bebeğimin olmasını çok istediğim dönemde bir kabus yaşamaya başladım. Gitmediğim doktor kalmadı.. arada beslenme uzmanları..akupunktur vs.. yumurta takipleri..olur diyenler..olmaz diyenler..sonra çok zorlu bir süreç yaşadık.. Almanya, Prag, Kıbrıs, İstanbul.. bir sürü merkeze gittik..makaleler okuduk. ‘Önce sen,sonra çocuk’ diyen eşim bana müthiş bir destek verdi. Yüzlerce iğne yedim, tonlarca hayal kırıklığı yaşadım.6. denememizde tek embriyomuz 3. Gün transfer edildiğinde çok ta ümitli değildim, çünkü bir önceki denemede Kıbrıs’ta 4 tane çok iyi kalitede embriyo transfer edilmişti ve hamilelik oluşmamıştı. Ama bir mucize oldu ve canım oğlum geldi. O geldiğinde ertelediğimiz hayatımıza dönerek çok mutlu olacağız zanneden ben, yine duvara çarptım..çünkü ‘dünya bir yana o bir yana’ dediğim, bu hayatta en çok güvendiğim insan olan eşim, bizi oğlumuz doğar doğmaz terk etti başka bir kadın için. Hayat. Hep güçlü olmak gerekiyor. Hayatın içinde her şey var, dilerim herkes hep güzelliklerle karşılaşsın.
Amin inşallah Canım.ikincisinde hiç bir belirti olmadı adette olmadım negatif sonuç,bu seferki aynı olur die endişeliyim.Merhaba sizede. Benimde 13. De transferim yapıldı. İlk denememde su gibi akıntı yoktu ama bunda var. İlkinde ağrım sancım oluyordu ama bunda pek bişey yok. Göğüslerde hassasiyet var bunda ama ilkinde o da yoktu. Hep aynı olmuyor belirtiler sanırım burdaki arkadaşlardan da okuduğum kadarıyla. Hiçbir belirti yaşamayıp hamile olanlar da çok var. Hayırlı haberleri alır ve veririz inşallah hakkımızda hayırlısı
Hiç endişe etme canım hiçbir belirtim olmadı ama hamileymişim diyen çok oldu buralarda. Gönlümüzü ferah tutalım. Akıntı oluyor mu peki sende su gibi? İlkinde de olmuşmuyduAmin inşallah Canım.ikincisinde hiç bir belirti olmadı adette olmadım negatif sonuç,bu seferki aynı olur die endişeliyim.
Ben ilkinde jel kullanıyordum o zAman jel dışarı çıkıyordu.ilkinde damarlarım dışarı çıkıcak gibiydi resmen,kabızlık oldu,göğüste hassasiyet oldu ama test günü geldiğimde değerim çok düşüktü zaten kimyasalla sonuçlandı.ikincide de normal pek akıntım olmadı hiçbir belirtide olmadı negatif oldu hiç gebelik oluşmadı.bunda da hiç bir belirti yok hala.inşallah pozitifi görürüz bizde.Hiç endişe etme canım hiçbir belirtim olmadı ama hamileymişim diyen çok oldu buralarda. Gönlümüzü ferah tutalım. Akıntı oluyor mu peki sende su gibi? İlkinde de olmuşmuydu
Benim 5. Denemem 3 tane blast embrıyo transfer edıldı 2 ıyı 1 orta kalite.Evet aynen bende heyecanla bekliyorum inşallah bu sefer olur. İkinci denemem dondurulmuş 3. Gün embriyosu benim. Sizin?
Yaaaa gerçekten miiibildirim gelmemiss gormemisim kusurs bakma. Ayy bir yol arkadaşı daha buldum
Benim de yarın transferim varAynen denk geldi. Bugun ben catlatma ignedi yapacagım 2 tane ve salı sabah toplamaya gidecegim
Tedaviniz hayırlı olsun Allah inşallah gönlünüze göre verir. Benimde 3 ay ilaç tedavisi 2 ay aşılama tedavisi negatif sonuçlandı, bu ay ilk defa tüp bebek tedavisi gördüm sadece 3 yumurtadan 2'si döllendiği için 3. gün embriyosu transfer edildi. Allah hepimizin dualarını kabul etsin hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Hayırlı haberler verirsiniz inşallahMerhaba kızlar inşallah hepimizin duaları kabul olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ben şubat ayında ilk defa tüp bebek tedavisi gördüm doktorum rahim dinlendirme yapmayı uygun gördü 5 tane 5. gün embriyosu donduruldu. Bu gün regl oldum yarın doktora gideceğim kontrol için uygun görürse bu ay transfer olacak çok heyecanlı ve stresliyim daha önce aşılama yaptırmıştım malesef tutmamıştı şimdi bir yandan umut ediyorum bir yandan ya tutmazsa diye içimde bir korku var ümitsizliğe kapılıp tedaviyi olumsuz etkilemek istemiyorum ama eğer çok ümit eder negatif sonuç alırsam psikolojim bozulur diye korkuyorumBakalım yarın neler olacak artık bir ay daha beklemeye tahammülüm kalmadı
Merhaba ,benimde 11 mart tek embriyo transferim oldu. 23 mart tahlil istedi. hayırlısıyla pozitifleri goruruz inşallahMerhabalar. Bana da 11 martta transfer yapıldı(aynı zamanda doğum günümdü.) sadece 1 embriyo transfer edildi. 5.gün embriyodu idi. 21 martta kan tahlili istedi doktorum. Şuan beklemedeyim fakat şiddetli bir bel ağrısı ve eklem ağrısı çekiyorum. Günde 2 kez crinone jel ve kan sulandırıco iğne ve ilaç kullanıyorum. Umarım çabalarımız boşa gitmez.
Evet çok şükür sabah girdim bu saatte yeni çıktım hastaneden biraz kötü oldum toplama işleminden sonra ben dün ablam dış gebelik geçirdi ameliyat oldu akşam 2 yaşında yeğenime baktım bide izmirden kayseriye gelmiştik iki gece uykusuz yorgun ilaçların etkiside malum halsizleştiriyodu beni baya zaten toplama işleminden sonra baya dinlendirdiler o yüzden başlarda biraz korktum ama direk uyudum ve uyandım işlem bitmişti korkulacak bişey yokmuş gerçekten ağrımda oldu benim ilk başta baya ama şuan çok iyiyim çok şükür. 9 tane yumurta toplandı taze transfer yapılacak dedi doktorum 5. Güne kadar bekleyecek bi aksilik olmazsa55Umut55 arkadaşım naptın yumurta toplama işlemin yapıldımı atlattın mı hayırlısıyla
İnşallahMerhaba ,benimde 11 mart tek embriyo transferim oldu. 23 mart tahlil istedi. hayırlısıyla pozitifleri goruruz inşallah
Çok geçmiş olsun. Darısı transfere olsun inşallah.Evet çok şükür sabah girdim bu saatte yeni çıktım hastaneden biraz kötü oldum toplama işleminden sonra ben dün ablam dış gebelik geçirdi ameliyat oldu akşam 2 yaşında yeğenime baktım bide izmirden kayseriye gelmiştik iki gece uykusuz yorgun ilaçların etkiside malum halsizleştiriyodu beni baya zaten toplama işleminden sonra baya dinlendirdiler o yüzden başlarda biraz korktum ama direk uyudum ve uyandım işlem bitmişti korkulacak bişey yokmuş gerçekten ağrımda oldu benim ilk başta baya ama şuan çok iyiyim çok şükür. 9 tane yumurta toplandı taze transfer yapılacak dedi doktorum 5. Güne kadar bekleyecek bi aksilik olmazsa
Üzüldüm çok geçmiş olsun ablan için senin için, şu iki günü zor geçirmişsin gerçekten, inşallah iyi haberler alırsın arkadaşım. Doktorun birşey dedi mi ne zaman bilgi verilicek konusunda?Evet çok şükür sabah girdim bu saatte yeni çıktım hastaneden biraz kötü oldum toplama işleminden sonra ben dün ablam dış gebelik geçirdi ameliyat oldu akşam 2 yaşında yeğenime baktım bide izmirden kayseriye gelmiştik iki gece uykusuz yorgun ilaçların etkiside malum halsizleştiriyodu beni baya zaten toplama işleminden sonra baya dinlendirdiler o yüzden başlarda biraz korktum ama direk uyudum ve uyandım işlem bitmişti korkulacak bişey yokmuş gerçekten ağrımda oldu benim ilk başta baya ama şuan çok iyiyim çok şükür. 9 tane yumurta toplandı taze transfer yapılacak dedi doktorum 5. Güne kadar bekleyecek bi aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?