Herkesin bir derdi var işte, Allah yardımcısı olsunİnşallah canım sende üzülme nasipten öte yol yok aslında ama insan endişeniyo. İyi çok şükür ama ağır kaldırmaması falan gerektiği için yeğenimle ilgilenemiyr huzursuz oluyor oda
Erkenden öğrenmiş oldunuz ne güzel :) benim taze 3. gün embriyosu bugün 5. günüm ama benim doktorum çok ileri zamanda istedi tahlili 28 mart günü dedi nasıl beklerim bilmiyorum ama sanırım 10. günden itibaren yapsam çıkar galibaBen bugun yaptim cnm ögleye doğru. 3. Gün dondurulmus embriyoydu. 21 mart test günüm normalde ben 2 gun önce yapmis oldum. 10.günüm bugun yani
Hayir canim ben smdi tam hamileyim demiyimde . Doktorum kendisi test sonucumu atinca hayirli olsun dediOhh maşallah şükürler olsun bende ilk kez eneyecem ilk deneme şansı çok düşük falan diyorlar hep canım sıkılıyodu umut oldun valla
Ayy canim onu inan bilmiyorum da bende merakimdan yaptim. Arkadaslarim zorladi yap yap yap diye. Yoksa benim aklima geldigi falan yoktu. 5.-6. Gunden sonra unutuyorsun bence. ben oyle oldum yani. Işe kaptirdim kendimi dun arkadaslarim arayip israr ettiler bende bugun test aldim yaptim hemenErkenden öğrenmiş oldunuz ne güzel :) benim taze 3. gün embriyosu bugün 5. günüm ama benim doktorum çok ileri zamanda istedi tahlili 28 mart günü dedi nasıl beklerim bilmiyorum ama sanırım 10. günden itibaren yapsam çıkar galiba
Normal olabilir ama gözlemle yine de aksi bir durum olursa bence doktorunla iletişime geç. Bende toplama işleminden sonra biraz idrar yapmakta zorlanmıştım ama normaldir dedim çünkü orası bir işlem görüyor ya bir ağırlık vardı sanki çok şükür geçti o da. Biraz uzanıp dinlen bünyen toparlansın, bu arada hayırlısı olsun tedavin.Kızlar bugun benim de yumurtalarım toplandı,9 tane toplamda. Yalnız benim karnımda cok sislik var, yurumekte bile zorlanıyorum, kasık agrım cok az oldu ama karnım cok fena. Hic dinlenmedim gerci, toplamadan cıktım 45dk icinde hastaneden cıktım ve ayaktaydım surekli, toplantım vardı. Ondan mıdır acaba ya da normal mi?
Bence arkadaşlarına malum olmuş :) Tekrardan tebrik ederim ilerleyen günlerde daha da güzel haberleri alırız inşallahAyy canim onu inan bilmiyorum da bende merakimdan yaptim. Arkadaslarim zorladi yap yap yap diye. Yoksa benim aklima geldigi falan yoktu. 5.-6. Gunden sonra unutuyorsun bence. ben oyle oldum yani. Işe kaptirdim kendimi dun arkadaslarim arayip israr ettiler bende bugun test aldim yaptim hemen
Normal normal. Bnimde öyle olmustu bir kac gün gaz yapti ve şiştim. Sonra gectim birde ben 5.5 saat yol geldim. 4 saat ayaktaydim gezdim falan. Ama sen gaz cikaramiyorsan yada vucudunu sen taniyorsun ya biraz gariplik hissedersen bence yarin iletisime gec. Kimisinin su topluyrmus karni. Birde su falan aliniyormus.Kızlar bugun benim de yumurtalarım toplandı,9 tane toplamda. Yalnız benim karnımda cok sislik var, yurumekte bile zorlanıyorum, kasık agrım cok az oldu ama karnım cok fena. Hic dinlenmedim gerci, toplamadan cıktım 45dk icinde hastaneden cıktım ve ayaktaydım surekli, toplantım vardı. Ondan mıdır acaba ya da normal mi?
Inşallah cnm yarin sehirdisindayim persembede calisiyorum sehirdisindayim. Gece gelicem. Acilde bi test yaptircam ona gore de buraya yazarim olumlu yada degil diye. Sende cok takma kafana 10. Gun negatif gorup 12.gun kanda degeri yuksek cikan cok war cnmBence arkadaşlarına malum olmuş :) Tekrardan tebrik ederim ilerleyen günlerde daha da güzel haberleri alırız inşallah
Ben vucut mendiliyle kendimi sildim. Sacimi kuaforde yikattim. Vucudumuda 5.gunu aksami yikadim baktim birsey ol muyor. Sonra duşa dewam ettim. Ama sordum ben hemsirelere dediler ki hizli bir sekilde sampuansiz dus jelsiz sekilde su tutup cikabilirsin dediler. Bunu ilk gun icin soyledi ama ben kendimi. 5. Güne sakladim. Iki gunde birde kuafore sacimi yikattimMerhaba arkadaşlar transferden sonra kaçıncı gün banyo yaptınız?
Benim bu 3 transferim ve 5. Günüm duş almaktan çekiniyorum.yarın alim diyorum ama sormak istedim genel olarak kaçıncı gün duş alıyorlar die ?Ben vucut mendiliyle kendimi sildim. Sacimi kuaforde yikattim. Vucudumuda 5.gunu aksami yikadim baktim birsey ol muyor. Sonra duşa dewam ettim. Ama sordum ben hemsirelere dediler ki hizli bir sekilde sampuansiz dus jelsiz sekilde su tutup cikabilirsin dediler. Bunu ilk gun icin soyledi ama ben kendimi. 5. Güne sakladim. Iki gunde birde kuafore sacimi yikattim
Walla ben 5.günü aksami aldim. Öbur arkadaslarda görsünler cewap wersinler. Bence rahatsiz olacaksan vucuduna su tut cik. Sacinida kuaforde yikat. Kan testi gunune kdr belki boyle kendini daha rahat hissedersin. 3. Transferin. Ilk ikisi negatifmiydi canimBenim bu 3 transferim ve 5. Günüm duş almaktan çekiniyorum.yarın alim diyorum ama sormak istedim genel olarak kaçıncı gün duş alıyorlar die ?
Beşinci gün ayakta ve ılık suyla olacakBenim bu 3 transferim ve 5. Günüm duş almaktan çekiniyorum.yarın alim diyorum ama sormak istedim genel olarak kaçıncı gün duş alıyorlar die ?
Evet ilkinde kimyasalla sonuçlandı ama dikkat etmemiştim banyomu yaptım oturarak bilmiyordum.2 sinde negatif eğilerek saçlarımı yıkattım geç banyo yaptım ama sakıncalıymış.buda 3. beşinci günüm ama banyo yapmaya korkuyorum resmenWalla ben 5.günü aksami aldim. Öbur arkadaslarda görsünler cewap wersinler. Bence rahatsiz olacaksan vucuduna su tut cik. Sacinida kuaforde yikat. Kan testi gunune kdr belki boyle kendini daha rahat hissedersin. 3. Transferin. Ilk ikisi negatifmiydi canim
Yarın yapim ılık suda o zaman benBeşinci gün ayakta ve ılık suyla olacak
YaaEvet ilkinde kimyasalla sonuçlandı ama dikkat etmemiştim banyomu yaptım oturarak bilmiyordum.2 sinde negatif eğilerek saçlarımı yıkattım geç banyo yaptım ama sakıncalıymış.buda 3. beşinci günüm ama banyo yapmaya korkuyorum resmen
Sonucunu bekliyoruz valla :) kendimi inşallah tutabilirim test yapmamak için artık hayırlısı. Sen taze hamişsin hepimiz için dua et olur muInşallah cnm yarin sehirdisindayim persembede calisiyorum sehirdisindayim. Gece gelicem. Acilde bi test yaptircam ona gore de buraya yazarim olumlu yada degil diye. Sende cok takma kafana 10. Gun negatif gorup 12.gun kanda degeri yuksek cikan cok war cnm
Doğru söylüyorsun canım inşallah kan testinde güzel çıkar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimHayir canim ben smdi tam hamileyim demiyimde . Doktorum kendisi test sonucumu atinca hayirli olsun dedipersembe kan testinde kesin sonuc cikacaktir. Ya kim demis düşük diye. O bizim vucudumuza, yaşımıza, rahimimize ve embriyonun kalitesine göre değişmektedir. Benim dusuncem boyle bana doktorum %50 şans verdi. Illa hamile kalacaksin edeceksin demedi ki. Zayifla dedi zayiflayamadimda
Amin canım sağolHerkesin bir derdi var işte, Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?