Ayy hadi hayırlı haberler verirsin inşallahYaptirdim kan testi bakalim aksamuzeri 4 te cikcakmisbekliyorum.
Geçer geçer saat 12 olmus bileAyy hadi hayırlı haberler verirsin inşallah4'e kadar zaman geçer mi ben çok merak ediyorum
Kuzum benim hiç öyle düşünme neden biliyor musun bak tüp bebek olayı tamamen şansEvet haklısınız aslında bekledikçe boşa zaman kaybediyorum. Psikolojik olarak sürekli olumsuz düşünüyorum,morfoloji sorunuyla genelde çok zor oluyor tüp bebek diye okudum hep buda beni etkiliyor maalesef
Kuzum benim hiç öyle düşünme neden biliyor musun bak tüp bebek olayı tamamen şansinsanlar tek sperm tek yumurta ile anne baba oluyor neler görüp okuyoruz bizim 12 kere deneyen insanlarla aramızda başka bir fark yok ilk denemede tutanlarla da biz sadece her seferinde umutla başlamak zorunda olan insanlarız kendimizi iyi hissetmek iyi düşünmek zorundayız ihtimaller durumlar hep olacak sebepler hep olacak ama iyi şeyler düşün çünkü olumsuz düşünmek bizi negatife yaklaştırıyor olumlu düşün olmaması bi ihtimal ve üzülmek yada üzülmemek yüzde elli elli olmazsa başa döneceğimiz çok uzun ve çetrefilli bir yol bu yol ve rabbim bizi hasrete Nail eylemesin inşallah
Öğrenir öğrenmez anında yaz buraya olur mu valla senden daha çok merak ediyorum resmen yaGeçer geçer saat 12 olmus bile
Tamam canim yazarimmÖğrenir öğrenmez anında yaz buraya olur mu valla senden daha çok merak ediyorum resmen ya
Benimde öyle bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkındaBenim de dun toplama işlemim yapıldı,9 yumurta toplanmıştı 6 dı döllenmiş. Bakalım ne zaman transfer olacak bilmiyorum henuz
Benn geldimmmm. 139 canim degerim. Doktoruma attim. Cok iyi dedi. Dedim 2 gun sonra tekrar yapayim mi. Hayir dedi 15 gun sonra direk keseyi gorelim dediÖğrenir öğrenmez anında yaz buraya olur mu valla senden daha çok merak ediyorum resmen ya
Tebrik ederim, gözünüz aydinBenn geldimmmm. 139 canim degerim. Doktoruma attim. Cok iyi dedi. Dedim 2 gun sonra tekrar yapayim mi. Hayir dedi 15 gun sonra direk keseyi gorelim dedi
Ayyyy suan tam olarak resmii hamileyim . Bir degisik oluyor insanAyy hadi hayırlı haberler verirsin inşallah4'e kadar zaman geçer mi ben çok merak ediyorum
Ayy tesekkur ederimm canim. Insallahhh insallahhhh. Hepinize dua edicem. Hepimiz insallah bu duygulari tadariz. Rabbim boş cıkartmasin hicbirimizi. Hepimizin dualarini kabul etsin.Tebrik ederim, gözünüz aydinmart ayi uğurlu gelir insallah hepimize kediler gibi çoğalıriz
Hadi gözünaydınAyyyy suan tam olarak resmii hamileyim . Bir degisik oluyor insan
139 cikti canim degerimHadi gözünaydındeğerin kaç
Güzel çıkmış değerin, çok sevindim valla139 cikti canim degerim
Ayy uyuyaa kalmisimda ondan gec kaldim. Birde şoku atlatma sürecim vardıHadi gözünaydındeğerin kaç peki? Saat 4'ten beri yazmanı bekliyorum, çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?