- 12 Mart 2019
- 232
- 146
- 18
- 33
Ayyy darisi senin basina canm insallah seninkisi benden de güzel çıkarGüzel çıkmış değerin, çok sevindim valla
Amiinn inşallah bende haftaya bu mutluluğu yaşarımAyyy darisi senin basina canm insallah seninkisi benden de güzel çıkar
Tamam canim yazarimmmerak etme
Çıktı canım degerim 139 çıktı. Sen nasil oldun değerin yukseldi mi?Sonucun cıktı mıı?
Çıktı canım degerim 139 çıktı. Sen nasil oldun değerin yukseldi mi?
Yaaa Allahimm insallah birsey olmaz. O ponçik oraya tutunuyordur insallahh . biz senle ayni gun transfer olduk demi. Benimde bugun kasik agrim varCanımm coook sevindimmm :) Ohhh ne güzel haber!!
Benim değerim artıyor 91 oldu ama kanamam hala dünkü kadar olmasa da devam ediyor maalesef
Yaaa Allahimm insallah birsey olmaz. O ponçik oraya tutunuyordur insallahh . biz senle ayni gun transfer olduk demi. Benimde bugun kasik agrim varsanki boylee sey rahimimde agriyor gibi bir agrim var. Dualaerim seninle cnm iyi olmana cok sevindim
Yaa insallah degerlerin cok cok yukselirr.. Vee kanaman durur cnm .bana bir daha yapma dedi ama ben haftaya tekrarlamayi dusunuyorum. Hani dis gebelik vs oluyormus ya degerden belli oluyormus. Ondan istanbula gitmeden bi yaptirirm gene emin olurum.O ağrılar gayet normal :)) Merak etme, sevin mutlu ol !!
Ben tekrar Cuma yapıcam testi, o zamana kadar bekliyoruz. İşallah durur kanamam. Hemşire karşılaştığımız bir durum, değeriniz cok iyi artıyor dedi. Ama tabii sağlıklı gebelik için istemediğimiz bişey de dedi. Ya kanama durucak ya Beta HCG düşecek. Bakalım
Canım gözün aydın hayırla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başınaBenn geldimmmm. 139 canim degerim. Doktoruma attim. Cok iyi dedi. Dedim 2 gun sonra tekrar yapayim mi. Hayir dedi 15 gun sonra direk keseyi gorelim dedi
Teşekkur ederim canim. Amin amin insallah Rabbim sizlere de yaşatsin. Sizlerede nasip etsin. Bende insallah hayirlisiyla kucagima alirim.Canım gözün aydın hayırla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başına
Senin bugunku durum nasılmış? Kac embriyo var ve ne zaman transfer beli mi?Benimde öyle bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
3 ü geriden geliyormuş canım hala 6 tane diğer üçü çok iyiymiş cumartesi transfer olucak bakalım sonrada yeni bi bekleyiş başlayacak. Ne güzel herkes hamilelik haberleri veriyor okudukça bende onlardan biri olucamı düşünüyorum inşallahSenin bugunku durum nasılmış? Kac embriyo var ve ne zaman transfer beli mi?
Senin şuan nasıl canım bilgilendirmişlerdir dündü demi senin opuSenin bugunku durum nasılmış? Kac embriyo var ve ne zaman transfer beli mi?
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYani darisii tüm tedawi görüp transfer yaptiran arkadaslarin basına. Suan ezan okunuyor inan ki hepiniz icin dua ettim. Hayirlisi ile haberleri alirsiniz inşallah.
Amin canim inşallahh. Allah herkese nasip etsin.Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Benim oldu ama ağrı kesiciyle geçmeyecek kadar değil adet sancısı gibi bazen ağır birden ağrılar giriyor ama dayanılmayack gibi değil . Sanırım ertesi günden itibaren sayılıyor çünkü benim pazartesi opu oldu perşembe yada cumartesi dediler perşembe 3. Gün embriyosu cumartesi 5. Gün embriyosu.. sen şuan hangi aşamadasınKizlar opu sonrasi cok ağrınız falan oldu mu? Nasil gecti? Bir de merak ettigim, opu günü döllenmenin 1.günü mü sayılıyor ayni zamanda?
Anladim canim teşekkürler, benim yarın tekrar kontrolum var, cumartesi opu olacak buyuk ihtimalleBenim oldu ama ağrı kesiciyle geçmeyecek kadar değil adet sancısı gibi bazen ağır birden ağrılar giriyor ama dayanılmayack gibi değil . Sanırım ertesi günden itibaren sayılıyor çünkü benim pazartesi opu oldu perşembe yada cumartesi dediler perşembe 3. Gün embriyosu cumartesi 5. Gün embriyosu.. sen şuan hangi aşamadasın
Hiç öyle sıkıntılı birşey değil ben korkuyordum biraz ama sadece adet sancısı gibi tabi kişiden kişiyede değişebilir belkiAnladim canim teşekkürler, benim yarın tekrar kontrolum var, cumartesi opu olacak buyuk ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?