2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Canımm coook sevindimmm :) Ohhh ne güzel haber!!

Benim değerim artıyor 91 oldu ama kanamam hala dünkü kadar olmasa da devam ediyor maalesef
Yaaa Allahimm insallah birsey olmaz. O ponçik oraya tutunuyordur insallahh . biz senle ayni gun transfer olduk demi. Benimde bugun kasik agrim var sanki boylee sey rahimimde agriyor gibi bir agrim var. Dualaerim seninle cnm iyi olmana cok sevindim

O ağrılar gayet normal :)) Merak etme, sevin mutlu ol !!

Ben tekrar Cuma yapıcam testi, o zamana kadar bekliyoruz. İşallah durur kanamam. Hemşire karşılaştığımız bir durum, değeriniz cok iyi artıyor dedi. Ama tabii sağlıklı gebelik için istemediğimiz bişey de dedi. Ya kanama durucak ya Beta HCG düşecek. Bakalım

Yaa insallah degerlerin cok cok yukselirr.. Vee kanaman durur cnm .bana bir daha yapma dedi ama ben haftaya tekrarlamayi dusunuyorum. Hani dis gebelik vs oluyormus ya degerden belli oluyormus. Ondan istanbula gitmeden bi yaptirirm gene emin olurum.

Senin bugunku durum nasılmış? Kac embriyo var ve ne zaman transfer beli mi?
3 ü geriden geliyormuş canım hala 6 tane diğer üçü çok iyiymiş cumartesi transfer olucak bakalım sonrada yeni bi bekleyiş başlayacak. Ne güzel herkes hamilelik haberleri veriyor okudukça bende onlardan biri olucamı düşünüyorum inşallah

Kizlar opu sonrasi cok ağrınız falan oldu mu? Nasil gecti? Bir de merak ettigim, opu günü döllenmenin 1.günü mü sayılıyor ayni zamanda?

Kizlar opu sonrasi cok ağrınız falan oldu mu? Nasil gecti? Bir de merak ettigim, opu günü döllenmenin 1.günü mü sayılıyor ayni zamanda?
Benim oldu ama ağrı kesiciyle geçmeyecek kadar değil adet sancısı gibi bazen ağır birden ağrılar giriyor ama dayanılmayack gibi değil . Sanırım ertesi günden itibaren sayılıyor çünkü benim pazartesi opu oldu perşembe yada cumartesi dediler perşembe 3. Gün embriyosu cumartesi 5. Gün embriyosu.. sen şuan hangi aşamadasın

Anladim canim teşekkürler, benim yarın tekrar kontrolum var, cumartesi opu olacak buyuk ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…