Canım gözün aydın. Bir belirtin oldu mu. İdrar testi yapmısmıydınÇıktı canım degerim 139 çıktı. Sen nasil oldun değerin yukseldi mi?
Bakalım benim bugun nasıl olacak. Donduracak mısın sen ilerisi için?3 ü geriden geliyormuş canım hala 6 tane diğer üçü çok iyiymiş cumartesi transfer olucak bakalım sonrada yeni bi bekleyiş başlayacak. Ne güzel herkes hamilelik haberleri veriyor okudukça bende onlardan biri olucamı düşünüyorum inşallah
Benim salıydı ve 9 toplandı 6 embriyo dollenmiş. Seninle aynıyuz yaniSenin şuan nasıl canım bilgilendirmişlerdir dündü demi senin opu
10.gün erken gebelik testi yaptim cnm. Belirti olarakta yok yani. Bir gun cok calismistim kasik agrim oldu o kdr. Gögüsümün ucuna da dokununca hafif aciyordu. Ama bastirirsam. Onun disinda hicbir belirtim olmadi canim. 1 gun kasik agrisi. Birde bastirirsam gogus ucu hassasiyeti yani baska da yok. Gebelik testindede cok silik birsey cikti. Ben ihtimal vermedim ama doktoruma attim hamilesin dedi. Belirti icinde zaten doktorum bana belirti arama. Belirti ararsan zaten kotuye gidiyor demektir. Burlarda okudum ben lekelenme falan. Oyle birsey olursa eger direk ara igne vericem dedi. Şükür hicbirseyim olmadi. Sen de transfer yaptirdin. Yani ben burda herkeste belirti var diye okudum. Bende olmayinca hatta galiba tutmadi diyip boswermistim ama tutmus megersem.Canım gözün aydın. Bir belirtin oldu mu. İdrar testi yapmısmıydın
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaBenim salıydı ve 9 toplandı 6 embriyo dollenmiş. Seninle aynıyuz yani
Hayırlı olsun tedavinin birlikte baslamisizMerhaba ben de sali gunu tedaviye basladim. Benim amh degeri cok düşük fsh cok yuksekti 2 tane folikulum varmis sadece ama yuksek fsh ile onlarin buyume ihtimali de cok düşükmüş. Pek umutlu bi tedavi degil ama %1 de olsa bi sansim varmis en azindanherkes için hayirlisi olsun
Hadi hayırlısı ınsallah. Benım 3. Transferim de tutmustur. 6. Gün ıdrar testinde silik cizgi cikmisti. Yogun bir akıntı gögüste hassasiyet sol kasıkta batma olmuştu.10.gün erken gebelik testi yaptim cnm. Belirti olarakta yok yani. Bir gun cok calismistim kasik agrim oldu o kdr. Gögüsümün ucuna da dokununca hafif aciyordu. Ama bastirirsam. Onun disinda hicbir belirtim olmadi canim. 1 gun kasik agrisi. Birde bastirirsam gogus ucu hassasiyeti yani baska da yok. Gebelik testindede cok silik birsey cikti. Ben ihtimal vermedim ama doktoruma attim hamilesin dedi. Belirti icinde zaten doktorum bana belirti arama. Belirti ararsan zaten kotuye gidiyor demektir. Burlarda okudum ben lekelenme falan. Oyle birsey olursa eger direk ara igne vericem dedi. Şükür hicbirseyim olmadi. Sen de transfer yaptirdin. Yani ben burda herkeste belirti var diye okudum. Bende olmayinca hatta galiba tutmadi diyip boswermistim ama tutmus megersem.
Teşekkür ederim sizin de hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirizHayırlı olsun tedavinin birlikte baslamisiz
Benimde dün 3 ü geriden geliyo demiştim ya bugün biri daha geriden geliyomuş 2 si önden gidiyo dedi ama kaçıncı kalite vs demediler bana hiç cumartesi kesin benim 5. Gün transfer olacakmışKızlar bugun yumurta toplamanın 2. Gunu ve hala 6 embriyom gelişmeye devam ediyormus ama 2. Kaliteymiş. Bizim için 2. Kalite de gayet iyi dedi ve hiç sorun yok dedi.
Suanda 3. Gun olmayacak transfer o neytleşti ama hangi gun olcagı belli degilmiş.
Sizlerde de durum boyle miydi?
Hadi gözünüz aydın çok güzel bir haberBenn geldimmmm. 139 canim degerim. Doktoruma attim. Cok iyi dedi. Dedim 2 gun sonra tekrar yapayim mi. Hayir dedi 15 gun sonra direk keseyi gorelim dedi
Benim 6 sı devam ediyormus ama 2. Kalite dedi. Bizim için bu da yeterli dedi.transfer belli degil dedi,1 gun once belli oluyormusBenimde dün 3 ü geriden geliyo demiştim ya bugün biri daha geriden geliyomuş 2 si önden gidiyo dedi ama kaçıncı kalite vs demediler bana hiç cumartesi kesin benim 5. Gün transfer olacakmış
Evet canim insallah darisi hepinizin başınaHadi gözünüz aydın çok güzel bir haberDarısı hepimizin başına
Yaaa öyle düşünme lütfenHadi hayırlısı ınsallah. Benım 3. Transferim de tutmustur. 6. Gün ıdrar testinde silik cizgi cikmisti. Yogun bir akıntı gögüste hassasiyet sol kasıkta batma olmuştu.
Ama bunda maalesef bunların hiçbiri yok. Ve acıkçası benım ümidim da yok. HAYIRLISI DIYELIM artık.
Ben agridan 2-3 gun kendim girmedim iliskiye ama suan bende merak ediyorum 12 gunluk hamileler iliskiye girebiliyor muKızlar bişey sorucam opu işleminden sonra ilişki yasak mı değil mi sormakta aklıma gelmedi bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?