2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Ayni durumdayiz. Yasak olsa heralde yasak derlerdi ya
Hamile olduğun için belki riski var mıdır hadi bana transfer de olmadı henüz ama sen kesin doktoruna sor arkadaşım yada bilen arakadaşlar varsa cevaplarlarsa güzel olur. Ama riskli durumlarda zaten uyarıyorlar özellıkle gebelik varsa diye biliyorum

Ben tedaviye basladigim andan transfe sonrasi icin de yasak diye bilgilendirildim.

Merhaba arkadaşlar ben de opu sonrası 2.günündeyim 10 yumurta toplandı 7 si olgun cıktı 6 tanesi döllendi.çikolata kistim var ve yaşım 35 Rabbim bu güzel gecelerde isteyen herkese hayırlısı ile bebek versin.benim doktorum ilişki yasak dedi.

Amin hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlansın inşallah

Pınar seni bugün arayıp ne dediler biz senle aynı gün başladık tedaviye :)
6 embriyo devam ediyormus. Aslında plan 5. Gun transferiymiş ama pazar oldugu için bulent bey yokmuş . Dediler istersen yarın bulent tıraş yapsın istersen de pazar başka bir dr. Ben de pazar olsun dedim cunku kendi dr. Um transferi yapan kişiden cok embriyo kalitesi onemli dedi ve 5. Gun daha kaliteli olurmus.
Sen de durum nasıl?

Beni bu sabah aradılar 6 embriyo devam ediyor dediler ben senden 1 gün geriden geliyorum ya muhtemelen bana yarın net bilgi verecekler.benim 5.gün pazartesiye geliyor

Beni bu sabah aradılar 6 embriyo devam ediyor dediler ben senden 1 gün geriden geliyorum ya muhtemelen bana yarın net bilgi verecekler.benim 5.gün pazartesiye geliyor
O zaman bulent hoca yapar seninkini, moralim bozuldu biraz ama drum embriyo daha onemli dedi. Tutacagı varsa tutar artık napayım

Kızlar hala inanamıyorum bugün transferimin 8. günü test yapmayı düşünmüyordum korkudan belki çıkmaz diye ama tutamadım belki bende o şanslılardan olabilirim dedim ve gözlerime inanamadım ilk 5 dakikada sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20190322_133711.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 46
Gözün aydin canim ne güzel bir haber

Cabim benin degrrim 211 e yukseldi. Kanamam da durdu dun. Ama pazar tekrar test, sonra ultrason icin randevu verecekler :)

Hayirli olsun cnm hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…