Ben henüz transfer olmadım cumartesi olacak ama yasakta demediler değilde demediler benimde aklıma gelmedi hiçBen agridan 2-3 gun kendim girmedim iliskiye ama suan bende merak ediyorum 12 gunluk hamileler iliskiye girebiliyor mu
Ayni durumdayiz. Yasak olsa heralde yasak derlerdi yaBen henüz transfer olmadım cumartesi olacak ama yasakta demediler değilde demediler benimde aklıma gelmedi hiç
Hamile olduğun için belki riski var mıdır hadi bana transfer de olmadı henüz ama sen kesin doktoruna sor arkadaşım yada bilen arakadaşlar varsa cevaplarlarsa güzel olur. Ama riskli durumlarda zaten uyarıyorlar özellıkle gebelik varsa diye biliyorumAyni durumdayiz. Yasak olsa heralde yasak derlerdi ya
Ben tedaviye basladigim andan transfe sonrasi icin de yasak diye bilgilendirildim.Hamile olduğun için belki riski var mıdır hadi bana transfer de olmadı henüz ama sen kesin doktoruna sor arkadaşım yada bilen arakadaşlar varsa cevaplarlarsa güzel olur. Ama riskli durumlarda zaten uyarıyorlar özellıkle gebelik varsa diye biliyorum
Cevabın için sağol arkadaşım nolur nolmaz bilip hareket etmek lazımBen tedaviye basladigim andan transfe sonrasi icin de yasak diye bilgilendirildim.
Amin hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlansın inşallahMerhaba arkadaşlar ben de opu sonrası 2.günündeyim 10 yumurta toplandı 7 si olgun cıktı 6 tanesi döllendi.çikolata kistim var ve yaşım 35 Rabbim bu güzel gecelerde isteyen herkese hayırlısı ile bebek versin.benim doktorum ilişki yasak dedi.
Kimse net birşey bilmiyor en iyisi temkini olmak o zamanOpudan sonra yasak degil galiba ama hamileligin belli bi haftasina kadar yasak olmasi lazim önlem amaçlı yine de çok emin değilim
Aynenn bencede keseyi gorene kdr ben birsey yapmiyim.Kimse net birşey bilmiyor en iyisi temkini olmak o zaman
Opudan sonra yasak degil galiba ama hamileligin belli bi haftasina kadar yasak olmasi lazim önlem amaçlı yine de çok emin değilim
Bana yasak oldugunu soyledilerKızlar bişey sorucam opu işleminden sonra ilişki yasak mı değil mi sormakta aklıma gelmedi bilen var mı
Pınar seni bugün arayıp ne dediler biz senle aynı gün başladık tedaviye :)Bana yasak oldugunu soylediler
6 embriyo devam ediyormus. Aslında plan 5. Gun transferiymiş ama pazar oldugu için bulent bey yokmuş . Dediler istersen yarın bulent tıraş yapsın istersen de pazar başka bir dr. Ben de pazar olsun dedim cunku kendi dr. Um transferi yapan kişiden cok embriyo kalitesi onemli dedi ve 5. Gun daha kaliteli olurmus.Pınar seni bugün arayıp ne dediler biz senle aynı gün başladık tedaviye :)
Beni bu sabah aradılar 6 embriyo devam ediyor dediler ben senden 1 gün geriden geliyorum ya muhtemelen bana yarın net bilgi verecekler.benim 5.gün pazartesiye geliyor6 embriyo devam ediyormus. Aslında plan 5. Gun transferiymiş ama pazar oldugu için bulent bey yokmuş . Dediler istersen yarın bulent tıraş yapsın istersen de pazar başka bir dr. Ben de pazar olsun dedim cunku kendi dr. Um transferi yapan kişiden cok embriyo kalitesi onemli dedi ve 5. Gun daha kaliteli olurmus.
Sen de durum nasıl?
O zaman bulent hoca yapar seninkini, moralim bozuldu biraz ama drum embriyo daha onemli dedi. Tutacagı varsa tutar artık napayımBeni bu sabah aradılar 6 embriyo devam ediyor dediler ben senden 1 gün geriden geliyorum ya muhtemelen bana yarın net bilgi verecekler.benim 5.gün pazartesiye geliyor
Gözün aydin canim ne güzel bir haberKızlar hala inanamıyorum bugün transferimin 8. günü test yapmayı düşünmüyordum korkudan belki çıkmaz diye ama tutamadım belki bende o şanslılardan olabilirim dedim ve gözlerime inanamadım ilk 5 dakikada sonuç bu
Yaaa Allahimm insallah birsey olmaz. O ponçik oraya tutunuyordur insallahh . biz senle ayni gun transfer olduk demi. Benimde bugun kasik agrim varsanki boylee sey rahimimde agriyor gibi bir agrim var. Dualaerim seninle cnm iyi olmana cok sevindim
Hayirli olsun cnm hamilesinKızlar hala inanamıyorum bugün transferimin 8. günü test yapmayı düşünmüyordum korkudan belki çıkmaz diye ama tutamadım belki bende o şanslılardan olabilirim dedim ve gözlerime inanamadım ilk 5 dakikada sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?