- 12 Mart 2019
- 232
- 146
- 18
- 33
Yaaa gercekten miiii poncikk oraya tutunduu heeCabim benin degrrim 211 e yukseldi. Kanamam da durdu dun. Ama pazar tekrar test, sonra ultrason icin randevu verecekler :)
Öyleyim galiba hala inanamıyorum kaç senedir bekliyorum bu ikinci çizgiyi Allahıma şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallahHayirli olsun cnm hamilesin
Çok teşekkür ederimGözün aydin canim ne güzel bir haber
Evet canim bu aralar hep guzel haberler aliyoruzz. Hadii bakalim insallah degerinde cok guzel cikarÖyleyim galiba hala inanamıyorum kaç senedir bekliyorum bu ikinci çizgiyi Allahıma şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallahgeçen gün senden geldi haber bugünde benden
Ben samsunda yaptırıyorum:)O zaman bulent hoca yapar seninkini, moralim bozuldu biraz ama drum embriyo daha onemli dedi. Tutacagı varsa tutar artık napayım
Maşallah ne güzel haber bu cuma gününde:) bizde seviniriz inşallahKızlar hala inanamıyorum bugün transferimin 8. günü test yapmayı düşünmüyordum korkudan belki çıkmaz diye ama tutamadım belki bende o şanslılardan olabilirim dedim ve gözlerime inanamadım ilk 5 dakikada sonuç bu
İnşallah bakalım artık ama kan tahlili için doktorumun söylediği günü bekliycemEvet canim bu aralar hep guzel haberler aliyoruzz. Hadii bakalim insallah degerinde cok guzel cikar
Ben birgun once yapmistim biliyorsunİnşallah bakalım artık ama kan tahlili için doktorumun söylediği günü bekliycem
Çok teşekkür ederimMaşallah ne güzel haber bu cuma gününde:) bizde seviniriz inşallah
Sözde tutucaktım kendimi dimiBen birgun once yapmistim biliyorsunitinala bir gun once yapilmasi tavsiye edilir zaten 8.gun hamilelik testi yaptiysan kesin 10. 11. Gunde kan tahlili yaparsin sen
Deger yuksekse 10 da da yuksekk 11 dede yuksek 12.gundede yuksek oluyormus cnm. Dusuk cikmasi nadirmis yani. Bende haftaya p.tesi yadaa carsamba bir daha test yapicam bakalim kac olmus degerimSözde tutucaktım kendimi dimiilk önce ovulasyon testi yaptım eğer ikinci çizgi ilk çizgiden daha koyu çıkarsa gebelik testide yapıcam dedim ve yaptım iyi ki de yapmışım ya ☺ bu haftasonunu atlatayımda tam 12. günümde yaptırabilirim hem o zamana kadarda değer yükselmiş olur
Doğru öyle oluyo ama önceki gebeliğimde ı stresi çok yaşadım bir de gerektiği şekilde yükselmeyince sonuç belli oldu şimdi çok korkuyorumDeger yuksekse 10 da da yuksekk 11 dede yuksek 12.gundede yuksek oluyormus cnm. Dusuk cikmasi nadirmis yani. Bende haftaya p.tesi yadaa carsamba bir daha test yapicam bakalim kac olmus degerim
Hmm anladim canim gene kendinbiilirsin senin icin nasil rahat edicekse oyle yap ama dedigim gbi basta yuksekse genelde yuksek. Ama senin onceden bi yasadigin negatif birsey var . ondan sen ya 11. Yada 12.gun yap daha iyi olurDoğru öyle oluyo ama önceki gebeliğimde ı stresi çok yaşadım bir de gerektiği şekilde yükselmeyince sonuç belli oldu şimdi çok korkuyorum
Ben 8800 tl tup bebek ( toplama vs. Ve transfer islemi icin)Kizlar merhaba nasılsınız tüp bebek icin fiyatlar ortalama ne kadar acaba ve hangi merkezde fiyat nasil soyler misiniz
Bi yapan birde yapmayan pisman diyorsun yani hangi ildesin canimBen 8800 tl tup bebek ( toplama vs. Ve transfer islemi icin)
2800Tl bir ilac aldim 850Tl ye bi ilac aldim.
Transferden önce ilac icin 450 Tl bi verdim
600 Tl de bir daha verdim. Simdi 13gunluk hamileyim daha da almam lazimgidiyor ipin ucu
Ben o günlerde yapayım diye düşünüyorum en azından 2 gün sonra tam doktorun istediği gün tekrarlamış olurum testi.Hmm anladim canim gene kendinbiilirsin senin icin nasil rahat edicekse oyle yap ama dedigim gbi basta yuksekse genelde yuksek. Ama senin onceden bi yasadigin negatif birsey var . ondan sen ya 11. Yada 12.gun yap daha iyi olur
Benimkisi tekrarlama direk keseyi gorelim dedi ama burdaki arkadaslarin hepsi tekrarliyor. Acaba bende mi tekrarlasam yaBen o günlerde yapayım diye düşünüyorum en azından 2 gün sonra tam doktorun istediği gün tekrarlamış olurum testi.
Ben kendim baska ilde oturuyorum da. Istanbul Ataşehir Memorial benimkisi. Birde su zamana kdr 11 kez geldimBi yapan birde yapmayan pisman diyorsun yani hangi ildesin canim
Ohh nasallah canım normalde nerdesinBen kendim baska ilde oturuyorum da. Istanbul Ataşehir Memorial benimkisi. Birde su zamana kdr 11 kez geldim11binde yol parasi koy bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?