2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Cabim benin degrrim 211 e yukseldi. Kanamam da durdu dun. Ama pazar tekrar test, sonra ultrason icin randevu verecekler :)
Yaaa gercekten miiii poncikk oraya tutunduu hee yaa yirim onu yer. Masallah canim insallah dewaminizz gelir. Keseniz cok guzel gozukurr saglicaklada kucaginaa alirsinn cnm

Öyleyim galiba hala inanamıyorum kaç senedir bekliyorum bu ikinci çizgiyi Allahıma şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah geçen gün senden geldi haber bugünde benden
Evet canim bu aralar hep guzel haberler aliyoruzz. Hadii bakalim insallah degerinde cok guzel cikar

Maşallah ne güzel haber bu cuma gününde:) bizde seviniriz inşallah

İnşallah bakalım artık ama kan tahlili için doktorumun söylediği günü bekliycem
Ben birgun once yapmistim biliyorsunitinala bir gun once yapilmasi tavsiye edilir zaten 8.gun hamilelik testi yaptiysan kesin 10. 11. Gunde kan tahlili yaparsin sen

Ben birgun once yapmistim biliyorsunitinala bir gun once yapilmasi tavsiye edilir zaten 8.gun hamilelik testi yaptiysan kesin 10. 11. Gunde kan tahlili yaparsin sen
Sözde tutucaktım kendimi dimi ilk önce ovulasyon testi yaptım eğer ikinci çizgi ilk çizgiden daha koyu çıkarsa gebelik testide yapıcam dedim ve yaptım iyi ki de yapmışım ya bu haftasonunu atlatayımda tam 12. günümde yaptırabilirim hem o zamana kadarda değer yükselmiş olur

Deger yuksekse 10 da da yuksekk 11 dede yuksek 12.gundede yuksek oluyormus cnm. Dusuk cikmasi nadirmis yani. Bende haftaya p.tesi yadaa carsamba bir daha test yapicam bakalim kac olmus degerim

Deger yuksekse 10 da da yuksekk 11 dede yuksek 12.gundede yuksek oluyormus cnm. Dusuk cikmasi nadirmis yani. Bende haftaya p.tesi yadaa carsamba bir daha test yapicam bakalim kac olmus degerim
Doğru öyle oluyo ama önceki gebeliğimde ı stresi çok yaşadım bir de gerektiği şekilde yükselmeyince sonuç belli oldu şimdi çok korkuyorum

Doğru öyle oluyo ama önceki gebeliğimde ı stresi çok yaşadım bir de gerektiği şekilde yükselmeyince sonuç belli oldu şimdi çok korkuyorum
Hmm anladim canim gene kendinbiilirsin senin icin nasil rahat edicekse oyle yap ama dedigim gbi basta yuksekse genelde yuksek. Ama senin onceden bi yasadigin negatif birsey var . ondan sen ya 11. Yada 12.gun yap daha iyi olur

Kizlar merhaba nasılsınız tüp bebek icin fiyatlar ortalama ne kadar acaba ve hangi merkezde fiyat nasil soyler misiniz
Ben 8800 tl tup bebek ( toplama vs. Ve transfer islemi icin)
2800Tl bir ilac aldim 850Tl ye bi ilac aldim.
Transferden önce ilac icin 450 Tl bi verdim
600 Tl de bir daha verdim. Simdi 13gunluk hamileyim daha da almam lazim gidiyor ipin ucu

Ben 8800 tl tup bebek ( toplama vs. Ve transfer islemi icin)
2800Tl bir ilac aldim 850Tl ye bi ilac aldim.
Transferden önce ilac icin 450 Tl bi verdim
600 Tl de bir daha verdim. Simdi 13gunluk hamileyim daha da almam lazim gidiyor ipin ucu
Bi yapan birde yapmayan pisman diyorsun yani hangi ildesin canim

Hmm anladim canim gene kendinbiilirsin senin icin nasil rahat edicekse oyle yap ama dedigim gbi basta yuksekse genelde yuksek. Ama senin onceden bi yasadigin negatif birsey var . ondan sen ya 11. Yada 12.gun yap daha iyi olur
Ben o günlerde yapayım diye düşünüyorum en azından 2 gün sonra tam doktorun istediği gün tekrarlamış olurum testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…