2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Benimkisi tekrarlama direk keseyi gorelim dedi ama burdaki arkadaslarin hepsi tekrarliyor. Acaba bende mi tekrarlasam ya
Doktorun dediyse öyle doğru zamanda doğru değer çıkmıştır sen bak artık :) Benim doktor bu konuda biraz otoriter söylediği günden öncesini kabul etmiyo illa ki 28 mart ama meraktan çatlıyorum bir de bana 2 embriyo transferi yapıldı o yüzden kaç çıkar diye merak ediyorum ama pozitif idrar testi şimdi birkaç gün oyalar beni :)

Kizz yaptir kan testi yaa senin ki belki ikizdirr ayyy nee guzel

Kizz yaptir kan testi yaa senin ki belki ikizdirr ayyy nee guzel
Pazartesi günü ilaç yazdırmak için kadın doğum hastanesine gidicem durumumu anlatırım doktora bir terslik çıkarmazsa kan tahlili istiycem, bizim burda ki hastaneler özel hastane hep kan tahlili için baya yüksek alıyorlar devlet hastanesinde de sanırım kadın doğum doktorunun yönlendirmesiyle oluyor, eğer dün öğrenmiş olsaydım hamileliğimi bu sabah sağlık ocağına giderdim ama olmadı, ben de o yüzden çok merak ediyorum

Hee yok kiz bak simdi acile git deki cok midem bulandi basimda donuyor istifrada ettim hamilemiyim bilmiyorum de haftasonu ya kesin yaparlar( ayrica boyle soylememi doktor soyledi bana. Yogun calisiyorum belki acilde yaptiririm ama gebelik testi yapmazlar heralde diyince boyle de yaparlar dedi)

Arkadaşlar merhaba..özellikle hamile arkadaşlardan yardım istiyorum. Ben 17 Mart Pazar günü transfer oldum. Bugün 5.günüm.26 Mart Salı günü test günüm 5.gün embriyosu idi..tıpkı adet öncesindeki gibi dün ve bugün sivilcelerim çıktı moralim bozuldu açıkçası aynı durumu yaşayan var mı?

Bendede var sivilcelenme ama cok takmiyorum..takma sende iyi dusun.
Bnde 13 martta transfer olmustum

Canim bendede cikti siwilce hala ayniyim agrilarim var ayni adet olucakmisim gibi. Cok takilma

Canim bendede cikti siwilce hala ayniyim agrilarim var ayni adet olucakmisim gibi. Cok takilma
Adet olmadan çıkar mıydı sizde de? Bir de test yaptırmadan önce mi çıktı sivilce? Bu arada sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.gebeliğiniz hayırlı olsun :)

Adet olmadan çıkar mıydı sizde de? Bir de test yaptırmadan önce mi çıktı sivilce? Bu arada sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.gebeliğiniz hayırlı olsun :)
Suan cikmasi normal ilaclar stres skinti dusunce bunlardanda olur sivilce.
Sadece adete bagli degil

Suan cikmasi normal ilaclar stres skinti dusunce bunlardanda olur sivilce.
Sadece adete bagli degil
Ne bileyim canım ya.bu benim 2.tüp denemem.6 yıllık evliyim.her adet öncesi sivilce çıkar ve hamile olmadığını ordan anlardım..o yüzden tedirgin oldum

Çikar cnm bnde siwilce cikti ama 2-3 tane cikti. Biri burnumda cikti bu sefer birde cenemde cikti. Siwilcelerim de test yapmadan önce çıktı. Birde ben adet olucagim zaman rahimim falan sizlar. Aynen öyle oldu. Ama herkesin belirtisi farkli. Tesekkur ederim iyi dileklerin için. Insallah sendende hayirli haberler duyariz.

Cevapların için çok teşekkür ederim canım.sivilce yüzünden çok stres olmuştum.inşallah bende güzel haberler alırım dua edin bana da:)

Cevapların için çok teşekkür ederim canım.sivilce yüzünden çok stres olmuştum.inşallah bende güzel haberler alırım dua edin bana da:)
Wallahi ben her aklima geldikce dua ediyorum burdaki arkadaslara artik senide katarim ne demek stres yapma bosuna rahat gecirr boswer. En guzel gunlerimiz bugunler.

Wallahi ben her aklima geldikce dua ediyorum burdaki arkadaslara artik senide katarim ne demek stres yapma bosuna rahat gecirr boswer. En guzel gunlerimiz bugunler.
Allah razı olsun canım:) maşallah çok pozitifsin keşke bende öyle olabilsem.aslında transfer günü çok rahattım hatta hemşireler heyecan var mı dediler bende yok dedim çünkü gerçekten hiç heyecanlanmadım çok rahattım..taki düne kadar.bu sivilceler ömrümü yedi

ayy ben hayatta yapamam biliyomusun kesin gülerim beceremem hiç, şurda pazartesiye ne kaldı ya valla sabredicem doktor yapmazsa direk sağlık ocağına geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…