2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Varikosel vardı canım ameliyat oldu.ondan sonra değerler düzelsin diye çok takviye kullandık.ama bizde işe yaramadı.tavsiyem tüpe kadar sen yine de keçiboynuzu kürü yap faydalı olabilir.googleden yapılışına bak.iyi şanslar

Çok sağol canım hepimize bol şans rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı..

Evet bene ürologa gitmesini istiyorum ama 1,5 senede zor test yaptırdı şimdi tekrar ürolog için ikna edemiyorum. Peki senin yumurtalarını neden dondurdular 3-5 gün sonra transfer olmuyormu normalde.

Evet bene ürologa gitmesini istiyorum ama 1,5 senede zor test yaptırdı şimdi tekrar ürolog için ikna edemiyorum. Peki senin yumurtalarını neden dondurdular 3-5 gün sonra transfer olmuyormu normalde.
Rahmi dinlendirmek için bir ay sonra transfer yapıyor bnm Dr um canm ama kesinlikle ikna etmeye bak ürologa gitmeye

Adetlerim çok düzenli olduğu için, yaşım ilerlese de bebeğim olmayacağını hiç düşünmemiştim, zaten 30’lu yaşlarda olmama rağmen bebek sahibi olmayı da henüz geçirmemiştim kafamdan. Bir gün bir doktora gittim, dedi ki ‘senin çocuğunun olma ihtimali çok düşük, tüp bebekle dahi çok düşük ihtimal’ . Duvara çarptım o gün, çıktım muayenehaneden..tek başıma ağlayarak yürüdüm sokakta..tam bebeğimin olmasını çok istediğim dönemde bir kabus yaşamaya başladım. Gitmediğim doktor kalmadı.. arada beslenme uzmanları..akupunktur vs.. yumurta takipleri..olur diyenler..olmaz diyenler..sonra çok zorlu bir süreç yaşadık.. Almanya, Prag, Kıbrıs, İstanbul.. bir sürü merkeze gittik..makaleler okuduk. ‘Önce sen,sonra çocuk’ diyen eşim bana müthiş bir destek verdi. Yüzlerce iğne yedim, tonlarca hayal kırıklığı yaşadım.6. denememizde tek embriyomuz 3. Gün transfer edildiğinde çok ta ümitli değildim, çünkü bir önceki denemede Kıbrıs’ta 4 tane çok iyi kalitede embriyo transfer edilmişti ve hamilelik oluşmamıştı. Ama bir mucize oldu ve canım oğlum geldi. O geldiğinde ertelediğimiz hayatımıza dönerek çok mutlu olacağız zanneden ben, yine duvara çarptım..çünkü ‘dünya bir yana o bir yana’ dediğim, bu hayatta en çok güvendiğim insan olan eşim, bizi oğlumuz doğar doğmaz terk etti başka bir kadın için. Hayat. Hep güçlü olmak gerekiyor. Hayatın içinde her şey var, dilerim herkes hep güzelliklerle karşılaşsın.

İğneleri kendiniz yaparsanız daha rahat..kendim yaptığımda canım daha az acıyordu, çünkü o anı kendinizin belirlemesi daha rahat

bu erkeklerı ne yapmalı bılmıorm. oğluşunuzla hzurlu yıllarınız olsn

merhaba arkadaşlar ben de nasipse martta tedaviye başlıyorum dosyam açıldı bir hafta sonra rapor çıkması için evraklarımı hastaneye teslim edeceğim bu arada ben ankaradayım sizler ilk tüp bebeğim olacak inşallah

tüp bebekği raporlu yapan var mı aranızda? benim raporumda en altta dozlarıyla birlikte neredeyse 15 adet ilaç ismi yazılmış. baktım hepsi iğne. bu kadar çok iğne kullanılıyor mu? yoksa acaba bunlar birbirlerinin muadili ilaçlar mı? bilgisi olan yazabilirse sevinirim bi 10 gün sonra ortalama ben de ilaçlara başlayacağım

Ben yalnızca iki iğne kullandım muhtemelen sende öyle yapacaksın onlar bence de muadilleridir.

Bız de mart ayında tüp bebek yapacagız. Adet günümü bekliyorum. İlaçların yan etkileri nasıl kilo yapıyor mu

ilaçları aldınız mı ne kadar tuttu ben de rapor çıkaracağım bir hafta sonra rapor için evrakları teslim edeceğim ama dosyama 3-4 ilaç ismi yazıldı benim

ilaçları aldınız mı ne kadar tuttu ben de rapor çıkaracağım bir hafta sonra rapor için evrakları teslim edeceğim ama dosyama 3-4 ilaç ismi yazıldı benim
valla şuan raporuma bakıyorum 14 ilaç ismi var 2 tane de pen (vurmak için heralde) 2 pen olduğuna göre 2 ilaç kesin ama diğerlerini bilmiyorum. ben 1 mart cuma gidicem ilaçlar için bana önceden gel ilaçlarını yazdır demişlerdi. sonra pazar ya da pazartesi adet günüm zaten ultrasona girip ilaçları vurmaya başlayacağım. anlattıkları bu şekildeydi yani. umarım böyle olur bir sürprizle karşılaşmam.

valla raporlu ilk deneme %30 sen ödüyorsun diye biliyorum ama ne kadar tutuyor emin değilim. alınca yazarım buraya isimlerini ve ne kadar tuttuğunu raporlu arkadaşlar da kendilerini ona göre ayarlarlar.

valla raporlu ilk deneme %30 sen ödüyorsun diye biliyorum ama ne kadar tutuyor emin değilim. alınca yazarım buraya isimlerini ve ne kadar tuttuğunu raporlu arkadaşlar da kendilerini ona göre ayarlarlar.
tamam canım ben de merak ediyorum ilaçlar ne kadar tutacak umarım çok tutmaz ya siz özelde mi yaptırıyorsunuz devlette mi hastane ne kadar istedi

Bizimde eşimde sayı az hareketlilik az ve morfoloji %0 bende de sag tüpte sıvı birikmesi var ama laparoskopi olmada tedaviye başladın aynı durunda olan var mi?

Bizimde eşimde sayı az hareketlilik az ve morfoloji %0 bende de sag tüpte sıvı birikmesi var ama laparoskopi olmada tedaviye başladın aynı durunda olan var mi?
Neden laparoskobi olmadınız?? Doktorunuz mu söyledi?? Bu sıvı embriyo un tutunmasını engelliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…