- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 53
- 44
Yolun sonuna yaklaşmışsın güzel sonuçlanır inşallah yolun başında olmak zor geldi şimdi seni duyunca güzel haberin banada umut olur inşallahİnşallah Hepimiz güzel sonuçlar alırız kızlar.. Ben ds transfer olalı 3 gün oldu, bekliyorum..
Bende bugün başladım senin içinde hayırlısı olsun gonal f bende kendim yaptım bugün ama diğer iğnemi kalçadan vurduruyorum ben. Hangi ilaçları nasıl kullanıyosun acabaKızlar merhaba, ben de dun basladım tedavime ve bugun 2. Gunum ignedeki. Kendim yapıyorum iğnelerimi. Umarım guzel sonuclar alırız
Kızlar merhaba, ben de dun basladım tedavime ve bugun 2. Gunum ignedeki. Kendim yapıyorum iğnelerimi. Umarım guzel sonuclar alırız
İnşallah canım cümlemiz içinArkadasım hayırlı olur inşallah.. bende dün başladım gonal-f iğneye bugün 2. Günüm benimde
Birlikte ilerleyecek surecimiz o zaman. Ben her aksam 3 igne vuruyorum bu aradaArkadasım hayırlı olur inşallah.. bende dün başladım gonal-f iğneye bugün 2. Günüm benimde
Birlikte ilerleyecek surecimiz o zaman. Ben her aksam 3 igne vuruyorum bu arada
Benimde ilk bakalım umarım güzel sonuçlanırMerhaba kızları bende bu ay ki adetimle başlayacam inşallah. İlk denemem olacak çok heyecanlıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Al benden de o kadar burda kim neler yazmış neler yaşamış okumadığım kalmamıştırMerhaba bende 2 senelik evliyim eylül ayında çatlatma iğnesi ile planlı ilişkiyle bi kimyasal gebeliğim oldu aralık ayında tekrar denedik fakat olmadı sabırsızlığım yüzünden eşime tüp bebek diye tutturdum şubat ayında genetikler hormonlar bakıldı eşimin sperm sayısında morfolojide sıkıntı olduğunu söyledi doktorumuz yumurta toplama oldu 3. Günde kuzucuklarım 5. Günde sağlam olanları dondurucaklar 2 adet sonrada transfer dedi rahmimin kendini toparlaması gerekiyormuş ama zaman geçmek bilmiyo sürekli burda başlık okuyorum
Amin inşallah hepimiz içinAl benden de o kadar burda kim neler yazmış neler yaşamış okumadığım kalmamıştırhayırlısı olsun seninde hakkında inşallah
Sizin sıkıntı neydiBenimde ilk bakalım umarım güzel sonuçlanır
İnşallah canımBenimde ilk bakalım umarım güzel sonuçlanır
2 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama eşim askeri personel ayrı kaldığımız zamanlar çok olduğu için hep buna bağladık doktorlarda bu sebeple pek üstünde durmadı ama eşimin morfolojisi pek iyi çıkmadı bende de tiroid yüksek çıktı aşılama yada tüp bebek dediler biz aşılamayla vakit kaybetmek istemedik biraz hızlı bi kararla tüp bebeğe başladık nasipseSizin sıkıntı neydi
Özelde mi başladınız devlette mi? Doktorunuz kim acaba??2 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama eşim askeri personel ayrı kaldığımız zamanlar çok olduğu için hep buna bağladık doktorlarda bu sebeple pek üstünde durmadı ama eşimin morfolojisi pek iyi çıkmadı bende de tiroid yüksek çıktı aşılama yada tüp bebek dediler biz aşılamayla vakit kaybetmek istemedik biraz hızlı bi kararla tüp bebeğe başladık nasipse
Özelde Kayseri Acıbadem de Çağlar Yazıcıoğlu . Ama İzmirde yaşadığım için burda bi doktor arkadaşı varmış takibi irtibatlı olarak burda Günay hoca yapıyor. Peki sizin?Özelde mi başladınız devlette mi? Doktorunuz kim acaba??
İnsan çevrenin baskısına ve kendi bebek özlemine dayanamadığı için biran önce olsun istiyo tabi2 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama eşim askeri personel ayrı kaldığımız zamanlar çok olduğu için hep buna bağladık doktorlarda bu sebeple pek üstünde durmadı ama eşimin morfolojisi pek iyi çıkmadı bende de tiroid yüksek çıktı aşılama yada tüp bebek dediler biz aşılamayla vakit kaybetmek istemedik biraz hızlı bi kararla tüp bebeğe başladık nasipse
Aslında çevresel faktör bizde pek etkili değil tabi kilo bile alsan hemen hamile misin soruları insanı çok rahatsız etsede biz hep çok istiyorduk pürüzler olduğunu öğrenincede madem öyle zaman kaybetmeyelim dedik eşiminde zaman sıkıntısı olacak uzun bir göreve gidecek süre git gide uzayacaktı. Ama bence nasip gerçekten ya tüp bebek nedir ne değildir 0 bilgiyle 3 gün içerisinde nolucak ne bitecek kaygısı güdeceğimize en azından deneyelim dedik başladık bu yola zamanda nasip işi bu şekilde olması gerekiyormuş demekki diyorum şuan inşallah ilk denememizde başarılı sonuç alırız. Aksi olursa zaten biraz psikolojim alt üst olur gibi geliyor o zaman ara veririm. Şuan kendimde bu hissi buluyorken dağılmadan fazla kafam karışmadan stres yapmadan başladık bakalımİnsan çevrenin baskısına ve kendi bebek özlemine dayanamadığı için biran önce olsun istiyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?