Ben gonal-f ve merional iğne 5 er tane..klomen,coraspin,folbiol tablet..raporsuz özelde yazılan reçeteyle yaklaşık 1000 tl ödedim. Ama daha bu yarısı perşembe konrtolden sonra yumurta gelişimine göre doz ayarlanıp tekrar alıcam tanıdık eczaneden almayı düşünüyorum bu defa. Bu arada İğneleri kendi kendine yapmak sanıldığı çok zor değilmiş..denedim oldu :)tamam canım ben de merak ediyorum ilaçlar ne kadar tutacak umarım çok tutmaz ya siz özelde mi yaptırıyorsunuz devlette mi hastane ne kadar istedi
gonal f iğne vurunurken klomen de mi içtinizBen gonal-f ve merional iğne 5 er tane..klomen,coraspin,folbiol tablet..raporsuz özelde yazılan reçeteyle yaklaşık 1000 tl ödedim. Ama daha bu yarısı perşembe konrtolden sonra yumurta gelişimine göre doz ayarlanıp tekrar alıcam tanıdık eczaneden almayı düşünüyorum bu defa. Bu arada İğneleri kendi kendine yapmak sanıldığı çok zor değilmiş..denedim oldu :)
size hangi ilaçları yazdılar ilaçlara ne kadar ödediniz raporlu mu raporsuz mı acabaMerhaba kizlar bende bugün 2. Ignemi oldun martta transfer olacak kismetse.
Evet engellediği söyleniyor fakat doktorum embriyonun tutunabilme ihtimalini söyledi. Boşuna rahme işlem uygulamaktansa 1 kez deneyelim şeklinde karar verdik. Cunki rahme uygulanan her operasyonun artisi olduğu kadar dezavantajı da var mis.Neden laparoskobi olmadınız?? Doktorunuz mu söyledi?? Bu sıvı embriyo un tutunmasını engelliyor diye biliyorum
Benim raporsuz 2400 tl ödedim ilaçlara.size hangi ilaçları yazdılar ilaçlara ne kadar ödediniz raporlu mu raporsuz mı acaba
zikrotex ne içinmiş canım..Benim raporsuz 2400 tl ödedim ilaçlara.
5 kutu gonal f 5 kuru yumurta koruyucu 1 kutu catlaatma iğnesi ve 2 kutu zikrotex
Zekrotex antibiyotik hem eşe hem bana vucuttaki mikropları yok etmesi icin tedavi basında 1 kez içilen bir ilaç.zikrotex ne içinmiş canım..
özelde mi tedavini görüyorsun ben de rapor çıkartacağım bakalım nasipse anca adetim bitti bir hafta on güne hastaneye gideceğim
Bence bir iki aydan bir şey olmaz çünkü psikolojin daha önemli bence tedavin için.Ama bu arada adetlerinin ikinci günleri bence yine de farklı bir doktora gidip devlete mesela yumurta sayını kontrol ettir eğer her Aydan fazlaysa başlarsın aynıysa dinlenirsin.Merhaba arkadaşlar ben 2018 yılından beri 8 kez tup bebek tedavısı oldum
ilk tadavimde acıbadem fulyada gebelik oldu 7 haftalık kalbi durdu
sonra sırasıyla başka doktorlarda 4 defa daha oldum ve en son 3 tedavimi memorialda oldum
memorial öyle guzel protokolu var ki yumurtalar ilaçlara cvp vermeyecek gıbıyse tadavıyı iptal ediyorlar vs
kan degerleriniz gunluk takip ediliyor
memorialda bir defa mayıs ayında transfer oldum tutmadı
tekrar tedavi ile eylulde 2018 de transfer oldum
her sey cok guzel giderken 8 haftalık kurtaj olmak zorunda kaldım
hemen ertesı ay hıstereskopi yapalım rahım neden tutmuto dedıler
ondanda bısey acıklanmadı
histereskopiyi ocak başında oldum ve suabt bası tekrar yumurta takıbıne başladım ancak onlarda gelişmedi
sizce sureclerım bırbırıne cok mu yakın
bıraz daha ara mı versem
yasım 34
amh degerim benim 0,14 çok dusuk
doktor kaybetcek vaktın yok derken ben tukendim
bir iki ay ara vermek sizce benden cok buyuk kayıplara yol acar mı
Bence bir iki aydan bir şey olmaz çünkü psikolojin daha önemli bence tedavin için.Ama bu arada adetlerinin ikinci günleri bence yine de farklı bir doktora gidip devlete mesela yumurta sayını kontrol ettir eğer her Aydan fazlaysa başlarsın aynıysa dinlenirsin.
benim de amh düşük ama amh değeri öyle bir iki ayda düşen bir değer değil diye biliyorum. üst üste 8 deneme ne demek. insanın psikolojisi alt üst olur. tamam çocuk hayatın neşesi canımızdan bir can hepimiz olmasını istiyoruz ama ilk önce kendini düşünmelisin. psikoloji bozulduktan sağlık elden gittikten sonra ne anladım ben bu işten. bu kadar hormon iğne, düşük, kürtaj bunları yaşamak kolay mı. tabi herkesin kendi kararını ama bence sadece biraz kendini dinlendirmelisin.Merhaba arkadaşlar ben 2018 yılından beri 8 kez tup bebek tedavısı oldum
ilk tadavimde acıbadem fulyada gebelik oldu 7 haftalık kalbi durdu
sonra sırasıyla başka doktorlarda 4 defa daha oldum ve en son 3 tedavimi memorialda oldum
memorial öyle guzel protokolu var ki yumurtalar ilaçlara cvp vermeyecek gıbıyse tadavıyı iptal ediyorlar vs
kan degerleriniz gunluk takip ediliyor
memorialda bir defa mayıs ayında transfer oldum tutmadı
tekrar tedavi ile eylulde 2018 de transfer oldum
her sey cok guzel giderken 8 haftalık kurtaj olmak zorunda kaldım
hemen ertesı ay hıstereskopi yapalım rahım neden tutmuto dedıler
ondanda bısey acıklanmadı
histereskopiyi ocak başında oldum ve suabt bası tekrar yumurta takıbıne başladım ancak onlarda gelişmedi
sizce sureclerım bırbırıne cok mu yakın
bıraz daha ara mı versem
yasım 34
amh degerim benim 0,14 çok dusuk
doktor kaybetcek vaktın yok derken ben tukendim
bir iki ay ara vermek sizce benden cok buyuk kayıplara yol acar mı
benim de amh düşük ama amh değeri öyle bir iki ayda düşen bir değer değil diye biliyorum. üst üste 8 deneme ne demek. insanın psikolojisi alt üst olur. tamam çocuk hayatın neşesi canımızdan bir can hepimiz olmasını istiyoruz ama ilk önce kendini düşünmelisin. psikoloji bozulduktan sağlık elden gittikten sonra ne anladım ben bu işten. bu kadar hormon iğne, düşük, kürtaj bunları yaşamak kolay mı. tabi herkesin kendi kararını ama bence sadece biraz kendini dinlendirmelisin.
Evet hepsini atnı anda kullanıyorum. Sanırım nedeni şu,gonal-f ,merional ve klomen aynı işe yarıyor ama yumurtalıklar birinin etken maddesine tepki vermezse diğerine versin diye aynı anda uygulanıyor.gonal f iğne vurunurken klomen de mi içtiniz
canım sen özelde mi tedavi oluyorsunEvet hepsini atnı anda kullanıyorum. Sanırım nedeni şu,gonal-f ,merional ve klomen aynı işe yarıyor ama yumurtalıklar birinin etken maddesine tepki vermezse diğerine versin diye aynı anda uygulanıyor.
bu da ilginçmiş. ama dediğiniz gibiyse çok mantıklıEvet hepsini atnı anda kullanıyorum. Sanırım nedeni şu,gonal-f ,merional ve klomen aynı işe yarıyor ama yumurtalıklar birinin etken maddesine tepki vermezse diğerine versin diye aynı anda uygulanıyor.
ben devlette yaptırıyorum zaten rapor çıkana kadar tüm istenilenleri yapmıştım madem rapor çıktı ben de Zeynep kamil den devam edeyim dedim.tamam canım ben de merak ediyorum ilaçlar ne kadar tutacak umarım çok tutmaz ya siz özelde mi yaptırıyorsunuz devlette mi hastane ne kadar istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?