2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

O zaman yapayım bi kaç gün sonra bi daha.. yaa hadi hayırlısı İnşallah kaç gibi çıkacak sonucun bizede yaz heyecanlanıyorum bende sonuç bekleyenlerle inşallah mutlu haberi verirsin
İnşallah hayırlı sonuçlar olur ya hepimiz için Doktor 14:30'da çıkar dedi ama durmadan girip bakıyorum erken çıkabilir diye

Yatıp uyuma şansın varsa öyle yap çabuk geçer yada hemen bi film aç bitene kadar bakma
İmkanı yok uyuyamam sabahın 4'ünde uyandım bugün kan vericem diye film desen bakarım ama aklım başka yerde ya hayatta izleyemem 3 senedir beklemişim birkaç saat daha sıkıcaz dişimizi ya sonuç güzel olsunda napalım :)

Ben 4 nisanı beklemem ya, cmtesi yani 6. Gun yaparım heralde
Ben çalışıyorum ama o bile aklımı çelemiyor, akşam da zaten erkenden yatıyorum
Bende çalışıyorum. Geçen sefer çok dikkat etmiştim yürürken merdiven çıkarken ama sefer sanki hiç bişiy olmamış gibi davranmaya çalışıyorum... ben beklemeni tavsiye ederim. Bir günün bile çok önemi var. Negatif çıkar üzülürsün ama 12. Poziftir olabilir

O
Haklısın sende neyse hadi az kaldı ya biz napalım günler var daha öğrenmeye

O

Haklısın sende neyse hadi az kaldı ya biz napalım günler var daha öğrenmeye
Ben 8. gün idrar testinde görünce pozitifi kalan günler biraz daha çabuk geçiyor, Allah sana da nasip eder inşallah pozitif görmeyi de çabuçak geçer günlerin, duam hepimiz için

Ben 8. gün idrar testinde görünce pozitifi kalan günler biraz daha çabuk geçiyor, Allah sana da nasip eder inşallah pozitif görmeyi de çabuçak geçer günlerin, duam hepimiz için
İnşallah eğer 8. Gün pozitif görürsem idrar testinde kan testinede giderim hemen kesmez beni 10. Gün zaten test günüm bide o gün yaptırırım öyle olursa bakalım düne kadar çok iyi geçiyordu zaman ama yaklaştıkça geçmek bilmiyor.

Birde kızlar benim yüzümde minik minik sivilce gibi çıktı ve boynumda da adet olacağım zaman bir iki tane çıkar benim sadece o kadar ama bunlar minik minik yüzümde boynumda tuhafıma gitti

Merhaba hepimizin tedavisi hayırlı olsun Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah hamile olanlara da sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah benim de yarın test günüm inşallah pozitif sonuç alırım sağlıkla devam eder ve kucağımiza almak da nasip olur inşallah beni de dualarınız da eksik etmeyin lütfen kimin duasi kabul olur bilinmez Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Ben de 11. gün kan tahlili yaptırdım normalde bekliycektim ama 10. günün gecesi uykuda bir sancı tuttu dedim düşük yapıyorum 10 dk sürmedi geçti çok şükür sonra eşim git tahlil yaptır içimiz rahatlasın dedi de öyle yaptırdım. İnşallah pozitifi görürsün arkadaşım ama negatif çıkarsada üzülme kiminin direk kanda belli oluyo

Bu testi de bu sabah yaptım 5.gun embriyosu 8.gunum bugün ince bir çizgi var gibi sanki yada ben öyle görmek istediğim için öyle görüyorum bilmiyorum inşallah vardır diye dua ediyorum

Amin arkadaşım güzel sonuçlanır inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun bizede evlat nasip etsin

İnşallah öyle olur sağlıklı hayırlı olsunda geç öğreniyim mühim değil artık bu süreci öyle böyle geçirdik son düzlükte sabırsızlanılıyor işte en güzeli test gününü beklemek oysaki ama dayanamıyor insan kanda çıksın herşey yolunda olsunda artık napalim erken sevinç olmasada olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…