Erken gebelik testi mi yaptın canım fotoğrafta pek belli olmuyor ama sen görmüşsen vardır ama en iyisi kan bence bunlar bizi hep yanıltıyorBu testi de bu sabah yaptım 5.gun embriyosu 8.gunum bugün ince bir çizgi var gibi sanki yada ben öyle görmek istediğim için öyle görüyorum bilmiyorum inşallah vardır diye dua ediyorum Eki Görüntüle 2251472
Hayırlı olsun bence de var 2. Çizgi. Akşama doğru tekrar bak. Benim bekledikçe daha da belirginleşmişti. =)Bu testi de bu sabah yaptım 5.gun embriyosu 8.gunum bugün ince bir çizgi var gibi sanki yada ben öyle görmek istediğim için öyle görüyorum bilmiyorum inşallah vardır diye dua ediyorum Eki Görüntüle 2251472
Insallah tekrar yulselir, vardır bir bildigi doktorununM Mayagizem1755Umut55 11. gün değerim 107,1'di bugün 14 gün değerim 33'e düştü. Doktorumu aradım ilaçları kullanmaya devam etmemi 48 saat sonra da testi tekrarlamamı istedi
Evet canım erken gebelik bende pek inanmıyorum ama bakalım inşallah vardır diyorumErken gebelik testi mi yaptın canım fotoğrafta pek belli olmuyor ama sen görmüşsen vardır ama en iyisi kan bence bunlar bizi hep yanıltıyor
Yaaa inşallah öyledir vardır yarın kan testi günüm bakalım sonuç ne olucak hepimize hayırlısıyla nasip etsin Rabbim inşallahHayırlı olsun bence de var 2. Çizgi. Akşama doğru tekrar bak. Benim bekledikçe daha da belirginleşmişti. =)
Ne diyeceğimi bilemedim ama inşallah yükselir tekrar Rabbim yardımcınız olsun çok zor gerçektenM Mayagizem1755Umut55 11. gün değerim 107,1'di bugün 14 gün değerim 33'e düştü. Doktorumu aradım ilaçları kullanmaya devam etmemi 48 saat sonra da testi tekrarlamamı istedi
Yaa düzelme şansı var demekki yoksa ilaçlara devam et demezdi canım Allahtan ümit kesilmez bol bol dua edelim değerin yükselsin inşallahM Mayagizem1755Umut55 11. gün değerim 107,1'di bugün 14 gün değerim 33'e düştü. Doktorumu aradım ilaçları kullanmaya devam etmemi 48 saat sonra da testi tekrarlamamı istedi
İnşallah canım benim gerçekten herkesle sevinip herkesle üzülmeye başladım burda insan kendiyle özdeştiriyorEvet canım erken gebelik bende pek inanmıyorum ama bakalım inşallah vardır diyorum
YaaaM Mayagizem1755Umut55 11. gün değerim 107,1'di bugün 14 gün değerim 33'e düştü. Doktorumu aradım ilaçları kullanmaya devam etmemi 48 saat sonra da testi tekrarlamamı istedi
Bence testte yanlışlık yapılmış olabilir bazen oluyor. Bence başka bir yerde daha kan verse daha iyi olur. =(YaaaAllah Allahh neden düşmüş ki. Anlayan biri var mı acabaa cewaplasin hic anlamiyorum canim arastirdin mi neden öyle olmus.
Aynen öyle oluyor canım bende öyleyim inanki Rabbim güldürsün hepimizin yüzünüİnşallah canım benim gerçekten herkesle sevinip herkesle üzülmeye başladım burda insan kendiyle özdeştiriyor
Belli ki tutunamadı ya da kimyasal gebelik hiç bir fikrim yok zaten umudum da kalmadıYaaaAllah Allahh neden düşmüş ki. Anlayan biri var mı acabaa cewaplasin hic anlamiyorum canim arastirdin mi neden öyle olmus.
Şuan aklımdan geçiyor ama yine de umutlanamıyorum artık 48 saat sonra vericeğim tahlilde görücezBence testte yanlışlık yapılmış olabilir bazen oluyor. Bence başka bir yerde daha kan verse daha iyi olur. =(
Öyle söylediğine göre doktorun bir bildiği vardır ama burdan dönüş iyiye gider mi bilmiyorumYaa düzelme şansı var demekki yoksa ilaçlara devam et demezdi canım Allahtan ümit kesilmez bol bol dua edelim değerin yükselsin inşallah
İnşallah, çok teşekkür ederimNe diyeceğimi bilemedim ama inşallah yükselir tekrar Rabbim yardımcınız olsun çok zor gerçekten
YaaaBelli ki tutunamadı ya da kimyasal gebelik hiç bir fikrim yok zaten umudum da kalmadı
İnşallah pozitif sonuç alırsınız Rabbim gönlünüze göre versinKızlar ben artık eşimin ısrarlarına dayanamayacagım ve bu akşam ( biliyorum çok erken ama artık durduramıyorum) kandan baktıracagım. Size haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?