Ben carsamba gidecegim kontrole. Maslak acıbadem bulent tıraş dr um. Sizin dr kim?Benim gonal-f var sadece yarın kontrolde ne diyecek bakalım doktorum gelişme var mı yok mu. Kimde tedavi oluyorsunuz bu arada özel mi
Benimde Bülent beyBen carsamba gidecegim kontrole. Maslak acıbadem bulent tıraş dr um. Sizin dr kim?
Maslak Acıbadem Bülent tıraş benimdeÖzelde Kayseri Acıbadem de Çağlar Yazıcıoğlu . Ama İzmirde yaşadığım için burda bi doktor arkadaşı varmış takibi irtibatlı olarak burda Günay hoca yapıyor. Peki sizin?
İnsallah güzel sonuçlar alırsın arkadasım emeklerimizin karşılığını versin rabbim maddi manevi çok zorMerhaba KIZLARR 18-25 ARASI TRANSFERİM VARR FULYA BAHCECİ
Katılıyorm kesinlikle umarım herkes güzel haberlerini verir burdaİnsallah güzel sonuçlar alırsın arkadasım emeklerimizin karşılığını versin rabbim maddi manevi çok zor
İnşallahhh Allah'ın izniyle.. ben 1,5 yıllık evliyim ama genel muayene sonucunda eşimin tüp bebekle çocuğu olabileceğini öğrendik sperm var hız 0 yani beklesek de sonuç değişmeyeceği için deneyelim diye düşündük.. sizin ilk miKatılıyorm kesinlikle umarım herkes güzel haberlerini verir burda
Evet ilk bencede eğer sonuç değişmeyecekse veya uzun bi süreç alacaksa yıpranmaktansa imkan varken denemek diye düşünüyorum tüp bebek. Tabi biraz da korkuyorum olmazda diye nasip ama ümit yüksek oluyo malum bu durumdaİnşallahhh Allah'ın izniyle.. ben 1,5 yıllık evliyim ama genel muayene sonucunda eşimin tüp bebekle çocuğu olabileceğini öğrendik sperm var hız 0 yani beklesek de sonuç değişmeyeceği için deneyelim diye düşündük.. sizin ilk mi
Ne kadar çok olduğundan ziyade bir tane kaliteli olması önemli bence de canım inşallah herşey yolunda gider içini ferah tut dua edelim birbirimize güzel olsun iyiyi çağıralım kötüyü çağırmayalımKızlar merhaba, bugün yumurta toplama işlemim yapıldı ama olgun 3 tane yumurta toplandı o yüzden çok tedirginim, doktorum bir tane kaliteli embriyo bizim için yeterli yaşın genç olduğu için şansın yüksek dedi, perşembe transfer işlemim var tabi transfer edilicek embriyo oluşursa. Çok korkuyorum ilk tedavim nolur dua edin. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun
Hayırlısı olsun hakkında canım stres yapma hiç inşallah müjdeyi verirsin bizeMerhaba kizlar benim bugün transferim oldu dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah öyle olur, şuan tek duam bir tane bile olsa sağlıklı kaliteli embriyo olması. Dediğiniz gibi güzel düşünelim güzel şeyler olsun evlat hasretimiz son bulsun inşallah. Siz tedavide şuan hangi aşamadasınızNe kadar çok olduğundan ziyade bir tane kaliteli olması önemli bence de canım inşallah herşey yolunda gider içini ferah tut dua edelim birbirimize güzel olsun iyiyi çağıralım kötüyü çağırmayalımBende tedirginim ama bunun nasip olduğunu düşünmek lazım hamileliğimizi konuşuruz inşallah buralarda
Henüz ilaçları kullanıyorum yeni başladım ben 18 i 19 gibi yumurta toplama 21 24 arası da transfer dedi doktorum bi aksilik çıkmazsa inşallah perşembe kontrolüm var duruma göre bakalımİnşallah öyle olur, şuan tek duam bir tane bile olsa sağlıklı kaliteli embriyo olması. Dediğiniz gibi güzel düşünelim güzel şeyler olsun evlat hasretimiz son bulsun inşallah. Siz tedavide şuan hangi aşamadasınız
İğnedir kontroldür derken zaman çok çabuk geçiyor, kuşkonmaz bulabilirsen onu tüketmeye çalış doğurganlık konusunda çok iyi bir besin. Ben de tükettim ama farklı bşr rahatsızlıktan dolayı yaşımın genç olmasına rağmen en fazla 5 yumurta oluştu onda da sadece 3 tanesi olgundu.Henüz ilaçları kullanıyorum yeni başladım ben 18 i 19 gibi yumurta toplama 21 24 arası da transfer dedi doktorum bi aksilik çıkmazsa inşallah perşembe kontrolüm var duruma göre bakalım
Duymamıştım canım bakarım denerim faydası varsa. Dediğim gibi içini ferah tut güzel haberin olur da bizimde umudumuz olursunİğnedir kontroldür derken zaman çok çabuk geçiyor, kuşkonmaz bulabilirsen onu tüketmeye çalış doğurganlık konusunda çok iyi bir besin. Ben de tükettim ama farklı bşr rahatsızlıktan dolayı yaşımın genç olmasına rağmen en fazla 5 yumurta oluştu onda da sadece 3 tanesi olgundu.
Öyle yapmaya çalışıyorum herşeyin hayırlısı artık, Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah, çok teşekkür ederimDuymamıştım canım bakarım denerim faydası varsa. Dediğim gibi içini ferah tut güzel haberin olur da bizimde umudumuz olursun
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun sayısı değil kaliteli olmaları önemli bence benden 20 yumurta toplandı 5 tanesi dondurulucak sadece 2 adet sonrada transfer55Umut55 az önce doktorum aradı iyi haberlerim var dedi 3 yumurtadan 2'si döllendi perşembe günü transferi yapıyoruz dedi o kadar çok korktum ki kötü bir haber gelicek diye çok şükür Allahıma, şimdi perşembe gününü bekliyorum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?