2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Katılıyorm kesinlikle umarım herkes güzel haberlerini verir burda
İnşallahhh Allah'ın izniyle.. ben 1,5 yıllık evliyim ama genel muayene sonucunda eşimin tüp bebekle çocuğu olabileceğini öğrendik sperm var hız 0 yani beklesek de sonuç değişmeyeceği için deneyelim diye düşündük.. sizin ilk mi

Kızlar merhaba, bugün yumurta toplama işlemim yapıldı ama olgun 3 tane yumurta toplandı o yüzden çok tedirginim, doktorum bir tane kaliteli embriyo bizim için yeterli yaşın genç olduğu için şansın yüksek dedi, perşembe transfer işlemim var tabi transfer edilicek embriyo oluşursa. Çok korkuyorum ilk tedavim nolur dua edin. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

Evet ilk bencede eğer sonuç değişmeyecekse veya uzun bi süreç alacaksa yıpranmaktansa imkan varken denemek diye düşünüyorum tüp bebek. Tabi biraz da korkuyorum olmazda diye nasip ama ümit yüksek oluyo malum bu durumda

Ne kadar çok olduğundan ziyade bir tane kaliteli olması önemli bence de canım inşallah herşey yolunda gider içini ferah tut dua edelim birbirimize güzel olsun iyiyi çağıralım kötüyü çağırmayalım Bende tedirginim ama bunun nasip olduğunu düşünmek lazım hamileliğimizi konuşuruz inşallah buralarda

İnşallah öyle olur, şuan tek duam bir tane bile olsa sağlıklı kaliteli embriyo olması. Dediğiniz gibi güzel düşünelim güzel şeyler olsun evlat hasretimiz son bulsun inşallah. Siz tedavide şuan hangi aşamadasınız

Henüz ilaçları kullanıyorum yeni başladım ben 18 i 19 gibi yumurta toplama 21 24 arası da transfer dedi doktorum bi aksilik çıkmazsa inşallah perşembe kontrolüm var duruma göre bakalım

Henüz ilaçları kullanıyorum yeni başladım ben 18 i 19 gibi yumurta toplama 21 24 arası da transfer dedi doktorum bi aksilik çıkmazsa inşallah perşembe kontrolüm var duruma göre bakalım
İğnedir kontroldür derken zaman çok çabuk geçiyor, kuşkonmaz bulabilirsen onu tüketmeye çalış doğurganlık konusunda çok iyi bir besin. Ben de tükettim ama farklı bşr rahatsızlıktan dolayı yaşımın genç olmasına rağmen en fazla 5 yumurta oluştu onda da sadece 3 tanesi olgundu.

Duymamıştım canım bakarım denerim faydası varsa. Dediğim gibi içini ferah tut güzel haberin olur da bizimde umudumuz olursun

Duymamıştım canım bakarım denerim faydası varsa. Dediğim gibi içini ferah tut güzel haberin olur da bizimde umudumuz olursun
Öyle yapmaya çalışıyorum herşeyin hayırlısı artık, Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah, çok teşekkür ederim

55Umut55 az önce doktorum aradı iyi haberlerim var dedi 3 yumurtadan 2'si döllendi perşembe günü transferi yapıyoruz dedi o kadar çok korktum ki kötü bir haber gelicek diye çok şükür Allahıma, şimdi perşembe gününü bekliyorum hayırlısıyla

Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun sayısı değil kaliteli olmaları önemli bence benden 20 yumurta toplandı 5 tanesi dondurulucak sadece 2 adet sonrada transfer ve doktorum tek embriyo yerleştirme konusunda çok ısrarcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…