2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Sen de bugun tekrarlayacaksın degil mi?
Bu arada bugun hastaneyi aradım ve ignelerin 16. Haftaya kadar devam edecegini soylediler
Ben bu hafta biter artık diye düşünmüştüm
Evet akşama doğru yaptırırım inşallah. Ciddi olamazsın ya son iğne bu akşam benim ve iğne bittiği için o kadar seviniyodum ki

2 gün önce yaptım 35.18 çıktı değerim bugün tekrar yapıcam bakalım kaç çıkacak. Senin değerlerin nasıldı
Benim değerim dün yaptım 118.69 çıktı doktor yarın tekrar yap yükselme varmi bakalım dedi seninde hayırlı olsun çok mutlu oluyorum pozitif sonuçları gördüğümde

Benim değerim dün yaptım 118.69 çıktı doktor yarın tekrar yap yükselme varmi bakalım dedi seninde hayırlı olsun çok mutlu oluyorum pozitif sonuçları gördüğümde
Bende öyle inanki.. çok sağol ben tam kaptıramadım kendimi değer düşük diye düşündüm ama iyi bi değer aslında bugün ki değerim yükselmişse o zaman zil takıp oynarım heralde

Bende öyle inanki.. çok sağol ben tam kaptıramadım kendimi değer düşük diye düşündüm ama iyi bi değer aslında bugün ki değerim yükselmişse o zaman zil takıp oynarım heralde
Ne yalan söyleyeyim bende tam sevinemiyorum Allahım in izniyle guzel olacak inşaallah senin degerin bence güzel çok araştırdım ben daha erken yapmışsın

Ne yalan söyleyeyim bende tam sevinemiyorum Allahım in izniyle guzel olacak inşaallah senin degerin bence güzel çok araştırdım ben daha erken yapmışsın
Evet olumsuzluklar görünce çıkanında erkenden de belli olduğunu görünce baya stres yapmaya başlamıştım dayanamadım yaptım salı aslında asıl test tarihim ama 2 gün arayla yapmış olmak için bugün tekrarlıcam değerin yükseldiğini görmek rahatlatacak inşallah

Bizdeki sorun eşimde tikaniklik vardı tese ameliyati oldu sperm bulundu sonra tedaviye başladık ikinci denemem 1 cisi negatif ti yaşım 32 3 senelik evliyim

Bizdeki sorun eşimde tikaniklik vardı tese ameliyati oldu sperm bulundu sonra tedaviye başladık ikinci denemem 1 cisi negatif ti yaşım 32 3 senelik evliyim
Şimdi daha çok sevindim çünkü ben ilk denemem olmasına rağmen o kadar zorlandımki maddi manevi bi kaç kere denemek çok daha zorlu bi süreç rabbim yüzümüze güldü inşallah

Şimdi daha çok sevindim çünkü ben ilk denemem olmasına rağmen o kadar zorlandımki maddi manevi bi kaç kere denemek çok daha zorlu bi süreç rabbim yüzümüze güldü inşallah
Diğerinde 4 gün yatıp sonra ise başlamıştım bu transverimde hep yattım hiç is yapmadım tuttu Allahım in izniyle inşaallah değerler yükselir sen bugün ne zaman vereceksin kan tekrar

Diğerinde 4 gün yatıp sonra ise başlamıştım bu transverimde hep yattım hiç is yapmadım tuttu Allahım in izniyle inşaallah değerler yükselir sen bugün ne zaman vereceksin kan tekrar
6 7 gibi giderim sanırım o kadar dayanamayıp şimdi bile gidebilirim aslında bende yatıcam dedim ama olmadı ben transfer için başka ile gittim ablamlarda kalacaktım o bakacaktı eşim göreve gidecekti ama transferden bigün önce ablam dış gebelik geçirdi ameliyat oldu iki gece hastanede yattı 2 yaşında yeğenime bakmak zorunda kaldım derken hiç öyle dikkat edemedim

Haberini bekliyorum merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…