Evet akşama doğru yaptırırım inşallah. Ciddi olamazsın ya son iğne bu akşam benim ve iğne bittiği için o kadar seviniyodum kiSen de bugun tekrarlayacaksın degil mi?
Bu arada bugun hastaneyi aradım ve ignelerin 16. Haftaya kadar devam edecegini soylediler
Ben bu hafta biter artık diye düşünmüştüm
2 gün önce yaptım 35.18 çıktı değerim bugün tekrar yapıcam bakalım kaç çıkacak. Senin değerlerin nasıldıTeşekkür ederim sen ogrendinmi sonucunu
Benim değerim dün yaptım 118.69 çıktı2 gün önce yaptım 35.18 çıktı değerim bugün tekrar yapıcam bakalım kaç çıkacak. Senin değerlerin nasıldı
Bende öyle inanki.. çok sağol ben tam kaptıramadım kendimi değer düşük diye düşündüm ama iyi bi değer aslında bugün ki değerim yükselmişse o zaman zil takıp oynarım heraldeBenim değerim dün yaptım 118.69 çıktıdoktor yarın tekrar yap yükselme varmi bakalım dedi seninde hayırlı olsun çok mutlu oluyorum pozitif sonuçları gördüğümde
Ne yalan söyleyeyim bende tam sevinemiyorum Allahım in izniyle guzel olacak inşaallah senin degerin bence güzel çok araştırdım ben daha erken yapmışsınBende öyle inanki.. çok sağol ben tam kaptıramadım kendimi değer düşük diye düşündüm ama iyi bi değer aslında bugün ki değerim yükselmişse o zaman zil takıp oynarım heralde
Evet olumsuzluklar görünce çıkanında erkenden de belli olduğunu görünce baya stres yapmaya başlamıştım dayanamadım yaptım salı aslında asıl test tarihim ama 2 gün arayla yapmış olmak için bugün tekrarlıcam değerin yükseldiğini görmek rahatlatacak inşallahNe yalan söyleyeyim bende tam sevinemiyorum Allahım in izniyle guzel olacak inşaallah senin degerin bence güzel çok araştırdım ben daha erken yapmışsın
Hayirli olsunKızlar cıktı sonucum 7.gün 45
Bana sordun sanırımGüzel düşün güzel olsun hersey kaçıncı denemem yaş kaç sorun ne sizde
Herkes güzel haber veriyo ne güzel hayırlı olsunKızlar cıktı sonucum 7.gün 45
Bizdeki sorun eşimde tikaniklik vardı tese ameliyati oldu sperm bulundu sonra tedaviye başladık ikinci denemem 1 cisi negatif ti yaşım 32 3 senelik evliyimBana sordun sanırımilk denemem 2 yıldır evliyim ve hep istedik morfoloji hasarlıydı bende de tiroid yüksek aşılama yada tüp bebek dediler 3 gün içerisinde tüp bebekle başladık 26 yaşındayım.. sizde durumlar neydi
Şimdi daha çok sevindim çünkü ben ilk denemem olmasına rağmen o kadar zorlandımki maddi manevi bi kaç kere denemek çok daha zorlu bi süreç rabbim yüzümüze güldü inşallahBizdeki sorun eşimde tikaniklik vardı tese ameliyati oldu sperm bulundu sonra tedaviye başladık ikinci denemem 1 cisi negatif ti yaşım 32 3 senelik evliyim
Hayırlı olsun, inşallah hepimizin ki tamamına erer.Kızlar cıktı sonucum 7.gün 45
Diğerinde 4 gün yatıp sonra ise başlamıştım bu transverimde hep yattım hiç is yapmadım tuttu Allahım in izniyle inşaallah değerler yükselir sen bugün ne zaman vereceksin kan tekrarŞimdi daha çok sevindim çünkü ben ilk denemem olmasına rağmen o kadar zorlandımki maddi manevi bi kaç kere denemek çok daha zorlu bi süreç rabbim yüzümüze güldü inşallah
Değer düşük gibi ama ikiz değildir gibi hissediyorum ben hep tek sanki diye ama bugün bakalım belki değerler ipucu verir
6 7 gibi giderim sanırım o kadar dayanamayıp şimdi bile gidebilirim aslındaDiğerinde 4 gün yatıp sonra ise başlamıştım bu transverimde hep yattım hiç is yapmadım tuttu Allahım in izniyle inşaallah değerler yükselir sen bugün ne zaman vereceksin kan tekrar
Haberini bekliyorum merakla6 7 gibi giderim sanırım o kadar dayanamayıp şimdi bile gidebilirim aslındabende yatıcam dedim ama olmadı ben transfer için başka ile gittim ablamlarda kalacaktım o bakacaktı eşim göreve gidecekti ama transferden bigün önce ablam dış gebelik geçirdi ameliyat oldu iki gece hastanede yattı 2 yaşında yeğenime bakmak zorunda kaldım derken hiç öyle dikkat edemedim
Benim kini tek embriyoydu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?