- 12 Mart 2019
- 232
- 146
- 18
- 33
Suan bana 3 gun once bir doktora gitmisti o dedi ki 4 haftalik 4 hafta 2-3 gunluk falan dedi. Bilmiyorum ki ne adetimle tutuyorrr nede transferimleOkudum yazdığını ve kafam tamamen karıştıadet tarihine göre olduğunda bence saçma oluyo çünkü bizim yumurta çatlayıpta spermle buluşupta 3 5 gün etkileşim olupta diyene kadarki sürede zaten hepsi hazır bi şekilde hormonlarla da yumurta büyüyüp çatlatılıp vs hepsi öne gekiliyor bir hafta yaklaşık önde gidiyoruz gibi geliyor bana ama ilerleyen haftalarda kaç haftalık olduğunu söylüyorlarmış zaten bakalım
Adete göre benim 3 hafta 5 günlük ama 7. Gün yaptığım onuda geçtim 9. Gün yaptığım değerle acildeki doktor 4 aylık dedi bekleyp göreceğizSuan bana 3 gun once bir doktora gitmisti o dedi ki 4 haftalik 4 hafta 2-3 gunluk falan dedi. Bilmiyorum ki ne adetimle tutuyorrr nede transferimlebiraz buyuyunce doktorlar soyl uy or zaten ya
Heh evet arkadasim bizim degerlerde tutmuyor malesefAdete göre benim 3 hafta 5 günlük ama 7. Gün yaptığım onuda geçtim 9. Gün yaptığım değerle acildeki doktor 4 aylık dedi bekleyp göreceğiz
Canim herkesin hepsini almiyorlar. Buyuk olanlari aliyorlar yani olgunlasanlari. Kimisininde cogunu aliyorlarmis. Ondandir. Sen hemen taze transfer mi oldunKızlar lütfen bana yardımcı olun 2 gün önce transfer oldum 2 embriyo konuldu ya bugün sağ kalça kemiğim de bi ağrı oldu saatlerce ama daha önce dış gebelik geçirdim aynı o ağrıya benziyordu neyse işte doktoru aradım daha gebelik oluşmadı ki ne dış gebeliği dedi güldü yumurtaların büyüyordur onun baskısını hissesiyorsundur dedi o ne demek anlamadım tamm dedim kapattım arkadaşlar bu yumurtalar toplanmadı mı daha ne buyumesi kafayı yicem artık
Yeterli büyüklüğe gelenler toplanıyor diye biliyorum ve diğerleri kalıyor haliyle ve dış gebelik belirtisi 2 günde çıkmaz bence içini ferah tut transferden sonra herkeste farklı şikayetler vardı seninki gibi olanı duymadım ama herkeste farklı ilaçların bünyemize etkileri daha çok ama doktor öyle dediyse güven bence çünkü oda riske atmaz bi sıkıntı olduğunu düşünseKızlar lütfen bana yardımcı olun 2 gün önce transfer oldum 2 embriyo konuldu ya bugün sağ kalça kemiğim de bi ağrı oldu saatlerce ama daha önce dış gebelik geçirdim aynı o ağrıya benziyordu neyse işte doktoru aradım daha gebelik oluşmadı ki ne dış gebeliği dedi güldü yumurtaların büyüyordur onun baskısını hissesiyorsundur dedi o ne demek anlamadım tamm dedim kapattım arkadaşlar bu yumurtalar toplanmadı mı daha ne buyumesi kafayı yicem artık
Ya doğru arkada küçükler var demişti onlar mı büyüyor acabaCanim herkesin hepsini almiyorlar. Buyuk olanlari aliyorlar yani olgunlasanlari. Kimisininde cogunu aliyorlarmis. Ondandir. Sen hemen taze transfer mi oldun
Evet 2 gün oldu çok kısa süre bu sürede böle ağrı verecek kadar gebelik olmaz sanırım çok canım sıkkınYeterli büyüklüğe gelenler toplanıyor diye biliyorum ve diğerleri kalıyor haliyle ve dış gebelik belirtisi 2 günde çıkmaz bence içini ferah tut transferden sonra herkeste farklı şikayetler vardı seninki gibi olanı duymadım ama herkeste farklı ilaçların bünyemize etkileri daha çok ama doktor öyle dediyse güven bence çünkü oda riske atmaz bi sıkıntı olduğunu düşünse
Evet taze transfer oldum canım 2 tane embriyo konulduCanim herkesin hepsini almiyorlar. Buyuk olanlari aliyorlar yani olgunlasanlari. Kimisininde cogunu aliyorlarmis. Ondandir. Sen hemen taze transfer mi oldun
Hic uzulme cnm o kucukler buyuyordur. Hayirlisi ile sendende pozitif sonucu aliriz insallahEvet taze transfer oldum canım 2 tane embriyo konuldu
İnşallah KuZum çok heyecanlıyım 2 günde gebelik oluşmaz değil mi ya takıldım iyiceHic uzulme cnm o kucukler buyuyordur. Hayirlisi ile sendende pozitif sonucu aliriz insallah
Hayirr olusmazz. Bak nete arastir 3-4 gun arasinda tutunma ya oluyor ya olmuyormus. Yeni yeni tutunuyormus yani. Tup bebegin rahime tutunma sureci diye arastir. Bendede sadece sag kasik agrisi var mesela sordum ben dedi ki rahim genisliyor kalinlasiyor normal dedi doktorumİnşallah KuZum çok heyecanlıyım 2 günde gebelik oluşmaz değil mi ya takıldım iyice
Ya gerçekten mi çok teşekkür ederim zaten dünden beri var 1 günde mümkün değil olmazHayirr olusmazz. Bak nete arastir 3-4 gun arasinda tutunma ya oluyor ya olmuyormus. Yeni yeni tutunuyormus yani. Tup bebegin rahime tutunma sureci diye arastir. Bendede sadece sag kasik agrisi var mesela sordum ben dedi ki rahim genisliyor kalinlasiyor normal dedi doktorum
Iğneye devam edeceksiniz rapor çıkartılıyor ve o kadar para ódenmiyorOoo bizim kullanimlar baya degisik walla bilmiyorum ki arkadasim. Bnm kalp atisifa duyuldu ama halen dewam wallahi artik korkuyorum 9 aya kdr igne kullanicam diye parasinida gectim wallahi derime girmiyor igne ya
Walla canim o rapor islerini hic bilmiyorum ataşehir memorialde transfer islemim oldu. Sorayim bi. Ordanda kimse birsey demedi çünkü bana da. 3.5 gunluk kullanimim suan 160 tlIğneye devam edeceksiniz rapor çıkartılıyor ve o kadar para ódenmiyor
Doktor ne dedi pınar inşallah sağlıkla devam ederKızlar benim degerim bugun yukselmedi.2 gun once 57 iken bugun 58 yani benim de devam etmeyecek sanırım
Çok üzüldüm gerçekten aslında iyi gidiyordu yükselmeye devam edebilseydi keşkeKızlar benim degerim bugun yukselmedi.2 gun once 57 iken bugun 58 yani benim de devam etmeyecek sanırım
İyi birsey degil dedi, dusme egilimine gececek gibi duruyor dedi. 2 gun sonra tekrarlayacagım. Hayırlısı buymuş demek ki, cok sukur bir oglum var allah ona saglık versin. Ben hep hayırlı degilse birsey mani olsun diye dua ettim. Hersey olacagına varır zaten..,Doktor ne dedi pınar inşallah sağlıkla devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?