2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Suan bana 3 gun once bir doktora gitmisti o dedi ki 4 haftalik 4 hafta 2-3 gunluk falan dedi. Bilmiyorum ki ne adetimle tutuyorrr nede transferimle biraz buyuyunce doktorlar soyl uy or zaten ya

Suan bana 3 gun once bir doktora gitmisti o dedi ki 4 haftalik 4 hafta 2-3 gunluk falan dedi. Bilmiyorum ki ne adetimle tutuyorrr nede transferimle biraz buyuyunce doktorlar soyl uy or zaten ya
Adete göre benim 3 hafta 5 günlük ama 7. Gün yaptığım onuda geçtim 9. Gün yaptığım değerle acildeki doktor 4 aylık dedi bekleyp göreceğiz

Kızlar lütfen bana yardımcı olun 2 gün önce transfer oldum 2 embriyo konuldu ya bugün sağ kalça kemiğim de bi ağrı oldu saatlerce ama daha önce dış gebelik geçirdim aynı o ağrıya benziyordu neyse işte doktoru aradım daha gebelik oluşmadı ki ne dış gebeliği dedi güldü yumurtaların büyüyordur onun baskısını hissesiyorsundur dedi o ne demek anlamadım tamm dedim kapattım arkadaşlar bu yumurtalar toplanmadı mı daha ne buyumesi kafayı yicem artık

Canim herkesin hepsini almiyorlar. Buyuk olanlari aliyorlar yani olgunlasanlari. Kimisininde cogunu aliyorlarmis. Ondandir. Sen hemen taze transfer mi oldun

Yeterli büyüklüğe gelenler toplanıyor diye biliyorum ve diğerleri kalıyor haliyle ve dış gebelik belirtisi 2 günde çıkmaz bence içini ferah tut transferden sonra herkeste farklı şikayetler vardı seninki gibi olanı duymadım ama herkeste farklı ilaçların bünyemize etkileri daha çok ama doktor öyle dediyse güven bence çünkü oda riske atmaz bi sıkıntı olduğunu düşünse

Evet 2 gün oldu çok kısa süre bu sürede böle ağrı verecek kadar gebelik olmaz sanırım çok canım sıkkın

İnşallah KuZum çok heyecanlıyım 2 günde gebelik oluşmaz değil mi ya takıldım iyice
Hayirr olusmazz. Bak nete arastir 3-4 gun arasinda tutunma ya oluyor ya olmuyormus. Yeni yeni tutunuyormus yani. Tup bebegin rahime tutunma sureci diye arastir. Bendede sadece sag kasik agrisi var mesela sordum ben dedi ki rahim genisliyor kalinlasiyor normal dedi doktorum

Ya gerçekten mi çok teşekkür ederim zaten dünden beri var 1 günde mümkün değil olmaz

Iğneye devam edeceksiniz rapor çıkartılıyor ve o kadar para ódenmiyor
Walla canim o rapor islerini hic bilmiyorum ataşehir memorialde transfer islemim oldu. Sorayim bi. Ordanda kimse birsey demedi çünkü bana da. 3.5 gunluk kullanimim suan 160 tl . Şuan zaten 14 gunluk kullanimimi aldim. Olmadi sorarim.

Kızlar benim degerim bugun yukselmedi.2 gun once 57 iken bugun 58 yani benim de devam etmeyecek sanırım

Herkese merhaba bende iki gün önce yumurta büyütme iğnelerine başladım.Bende mide bulantısı yapıyor gerçekten zor bir süreçmiş Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Doktor ne dedi pınar inşallah sağlıkla devam eder
İyi birsey degil dedi, dusme egilimine gececek gibi duruyor dedi. 2 gun sonra tekrarlayacagım. Hayırlısı buymuş demek ki, cok sukur bir oglum var allah ona saglık versin. Ben hep hayırlı degilse birsey mani olsun diye dua ettim. Hersey olacagına varır zaten..,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…