2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Ne güzel birseydir teslimiyet Rabbim kolaylık versin çok güzel düşünüyorsun maşallah

Önemli olan yükselmesiydi öyle devam edebilseydi keşke.. doktorun ne dedi canım ilaçlara devam ettiriyorsa bi umut vardır belki
Doktor iyi birsey degil, dusmeye baslayacak gibi duruyor dedi, 2 gun sonra bakıp haber verecegim ona gore karar verecek. Ben zaten başka bir tedavi olmayacagım bu ilk ve sondu. Esim istemişti ileride pişman olmamak için yaptık.
Hayırlısı buymuş demek ki. Allah ogluma saglık versin

Niye hemen vazgeçiyosun daha ilkte senin yerinde olsam bende öyle düşünürdüm belki ama sadece biraz ara verirdim hemen pes etme

Niye hemen vazgeçiyosun daha ilkte senin yerinde olsam bende öyle düşünürdüm belki ama sadece biraz ara verirdim hemen pes etme
Yok zaten dondurma işlemi bile yapmadım. Yaşım 38 ve bu surec cok yıpratıcı. Sen de biliyorsun heryerimiz mosmor oldu igne ilaçtan. Allah hiç olmayanlara versin.
Ben pazar gunu bir kere daha kan aldırırım eger olumsuzsa kapatacagım bu sayfayı

Hakkında hayırlısı olsun o zaman kesinlikle yıpratıcı ama bi evladın var ne mutlu Allah ona ömür versin

Walla canim o rapor islerini hic bilmiyorum ataşehir memorialde transfer islemim oldu. Sorayim bi. Ordanda kimse birsey demedi çünkü bana da. 3.5 gunluk kullanimim suan 160 tl . Şuan zaten 14 gunluk kullanimimi aldim. Olmadi sorarim.
Çok basit çıkarmak yazık parana ve o zaman aylık alıyorsun devam ettigin hekime sor cikarttirsin

Arkadaşlar bu konu altinda bana saçma salak şeyler yazip, doktor onerisi alip sonra kendi doktorunu hala savunacak varsa. Ne yazsin ne de doktor sorsun. Hem soruyorsunuz hem cewapliyorum hemde kendi kendinize birseyler yapiyorsunuz inan ki anlamiyorum . şu kayit oldugumdan beri ilk kez denk geldi. Birde ayni memleketten. Biz burda sorunlari çözmeye, birbirimize moral ve destek olmaya çalışıyoruz. Birbirimizi sinir etmeye çalışmıyoruz.

Cikarttirayim raporda bnm ve esimin bir engeli yok ki tup bebek icin cikartmazlar canim bana. Uremede sıkıntı yok baska sebeplerden yaptirdim ben
But raporun túp bebekle ilgisi yok sigortasız varsa doğal hakkınız túp bebek olması riskli gebelik anlamına geliyor o nedenle ilaçlar SGK tarafından karşılanıyor ben de kullandım 5 ay boyunca niye yaptirdiginizin bı ónemi yok yani normal yollara olsa kullanmanız gerekiyorsa doktorunuz rapor çıkartıyor ve uğraştırıcı bı prosedür değil bu ilaç tek seferlik değil belki 9 ay kullanacaksınız neden ódeyeseniz ki cebinizden

Tmm cnm o zaman bn 15 gun sonra doktora gittigimde sorayim peki sgk karsiladiginda ne kadar oluyor.

Insanlar doktorlar arası bı farklılık olunca strese giriyor yanlış bı tedavimi uygulandı diye ondandır sikmayin caninizi

Aynen sizinle ilgilenecek bı kadın doğum uzmanına gidin artık daha sağlıklı olur takipleriniz
İnşallah canim öyle bir doktor bulursam. küçük şehirdeyim. Üniversite hastanesinden hayir yok. Özel 1 tane var ondada cocuk yogun bakimi yok. Ya devlete kaldim. Ki onu da ben istemiyorum. Yada doguma 1-2 ay kala istanbuldan ev tutup dogumu orda yapicam artik.Gönül ister ki burda ama önceki tedavilerimde ve rahatsizliklarimda malesef burda her yanlis teshis kondu. Kese icin doktora gittim burda kese duzgun degil yuwarlak olmasi lazim iste dusuk yapabilirsin kanaman olmus... Ki kanamam olmadi.... Yada kanaman olucak bir kac gune vs. Hatta dedi ki bana pozitif dusunme. Bir suru olumsuz seyler dedi. Kendi istanbuldaki doktoruma gittim kalp atisini duydum kesem gayet normal vs. Vs. Insan boyle olunca malesef burada birsey yaptirmak istemiyor. Tup bebek oncesi kistlerim icinde hem devlet hem özel hastane hemde üniversite hastanesi yanlis teshis koymustu. Daha ne diyim ki. Insan hayati cok ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…