- 1 Mayıs 2016
- 173
- 78
- 48
- 40
Kimsenin fikri yok muKızlar beni şimdi aradılar yarın olacakmış transfer geçen defa 5. Gün olmuştu bu defa 3 oluyor bu fark sıkıntı olmaz mı ve neden acaba
Embriyolarının 5. Güne cıkmayacagını düşünmüşlerdir. Cogu zaman 3. Gun embriyosu transfer ediliyor eger 5. Gune kaliteli ilerleyemeyecekse. Rahimde büyüyor embriyon.Kimsenin fikri yok mu
Hadi bakalım tez zamanda pozitifleri gör inşallah şimdi 3.gün embriyosu değil mi ? Havuç suyu nar suyu ananas yemeni tavsiye ederim ve elinden geldiğince tabi pek mümkün değil huzurla beklemeniTransferim yapıldı hayırlısı artik
Evet 3. Gún havuç yiyorum ;-) amin canım hepimiz górúrúz insallahHadi bakalım tez zamanda pozitifleri gör inşallah şimdi 3.gün embriyosu değil mi ? Havuç suyu nar suyu ananas yemeni tavsiye ederim ve elinden geldiğince tabi pek mümkün değil huzurla beklemeni
Estrafem kullaniyorum hala. prolutex gobekten vurulan igne hala kullaniyorum. Kan sulandirici hala kullaniyorum. Folikasit halen kullaniyorum. Hepsine transferde basladim. Halen dewam ediyorumAmin canım. Estrofem diye bi ilaç kullanıyor musun ne kadar süreyle kullanacaksın
Estrofemi transferi yapan dr. Artış düzgünse bırak dedi crıone jel oksapar iğne ve folic devam ediyorum.. ama kontrole gideceğim doktorda estrofem kullanıp kullanmadığımı sormuş eşime eşimde kullanıyor demiş bıraktığımı bilmeden. Neden iki dr da farklı söylüyor onu anlamadım sadeceEstrafem kullaniyorum hala. prolutex gobekten vurulan igne hala kullaniyorum. Kan sulandirici hala kullaniyorum. Folikasit halen kullaniyorum. Hepsine transferde basladim. Halen dewam ediyorum
Walla estrofemi bn adette bir basladim kullanmaya halen dewam. Igneyede transferden sonra aynen dewam. Kan sulandirici pihtilasma olmasin diye bildigim kadariyla. Folikasit zaten zorunlu. 15gun sonra kontrole cagirdi hepsini o zamana kdr aldim. Al dedi o zmna kdr. Estrafem rahimin kalinlasmasi icin kullanilan bir ilac bnm bildigim. Walla igneleri birakmak istedim am doktorum tutmus bebege mi birsey olsun ignelere aynen dewam dediEstrofemi transferi yapan dr. Artış düzgünse bırak dedi crıone jel oksapar iğne ve folic devam ediyorum.. ama kontrole gideceğim doktorda estrofem kullanıp kullanmadığımı sormuş eşime eşimde kullanıyor demiş bıraktığımı bilmeden. Neden iki dr da farklı söylüyor onu anlamadım sadece
Walla zaten arkadasim baksana ben jel kullanmadim siz kullaniyorsunuz. Sizin igne ile bnm igne farkliEstrofemi transferi yapan dr. Artış düzgünse bırak dedi crıone jel oksapar iğne ve folic devam ediyorum.. ama kontrole gideceğim doktorda estrofem kullanıp kullanmadığımı sormuş eşime eşimde kullanıyor demiş bıraktığımı bilmeden. Neden iki dr da farklı söylüyor onu anlamadım sadece
16 sında bende kontrole gidicem o zaman sorarım dedim iki doktorumda irtibatta ama niye öyle oldu anlamadım.. estrofeme ben transferden sonra başlamıştım zaten.. iğneye kalp atışını duyana kadar dedi bana o zaman bırakacakmışım crıone jelide 10. Haftaya kadarmışWalla estrofemi bn adette bir basladim kullanmaya halen dewam. Igneyede transferden sonra aynen dewam. Kan sulandirici pihtilasma olmasin diye bildigim kadariyla. Folikasit zaten zorunlu. 15gun sonra kontrole cagirdi hepsini o zamana kdr aldim. Al dedi o zmna kdr. Estrafem rahimin kalinlasmasi icin kullanilan bir ilac bnm bildigim. Walla igneleri birakmak istedim am doktorum tutmus bebege mi birsey olsun ignelere aynen dewam dedikii hemsire gobegime bkti. Oo cok iyi dedi bu ilaca gore dedi. Gobeginin mosmor olmasi gerekiyordu dedi sen bence iki doktorunada sor. Dewam etmen gerekiyor mu diye.
Kesinlikle farklı ama iğnenin 3 muadili var diye biliyorum aynı işlevi gören herkes çok farklı bakalım birde kese görüp kalp atışı duyabilseydim bende hayırlısıylaWalla zaten arkadasim baksana ben jel kullanmadim siz kullaniyorsunuz. Sizin igne ile bnm igne farkliayni olan tek seyimiz estrafem ve folikasit. Herkesin tedawisi farkli anlamadim ki
Ooo bizim kullanimlar baya degisik walla bilmiyorum ki arkadasim. Bnm kalp atisifa duyuldu ama halen dewam wallahi artik korkuyorum 9 aya kdr igne kullanicam diye parasinida gectim wallahi derime girmiyor igne ya16 sında bende kontrole gidicem o zaman sorarım dedim iki doktorumda irtibatta ama niye öyle oldu anlamadım.. estrofeme ben transferden sonra başlamıştım zaten.. iğneye kalp atışını duyana kadar dedi bana o zaman bırakacakmışım crıone jelide 10. Haftaya kadarmış
Senin morarmamış bari benim morardı bi kaç yer bende pozitif görünce iğneyi bırakıcaz falan sanıyodum seviniyodum güyaOoo bizim kullanimlar baya degisik walla bilmiyorum ki arkadasim. Bnm kalp atisifa duyuldu ama halen dewam wallahi artik korkuyorum 9 aya kdr igne kullanicam diye parasinida gectim wallahi derime girmiyor igne ya
Hayirlisi ile insallah duyarsin duyarsin degerlerin yuksek cunku seninkide. Bir garip oluyor insan beklerkende kalp atisi duyarkendeKesinlikle farklı ama iğnenin 3 muadili var diye biliyorum aynı işlevi gören herkes çok farklı bakalım birde kese görüp kalp atışı duyabilseydim bende hayırlısıyla
Yok yokkk bana da dedi sonucu alalim o zmn tmm dedi megersem beni kandirmis doktorumSenin morarmamış bari benim morardı bi kaç yer bende pozitif görünce iğneyi bırakıcaz falan sanıyodum seviniyodum güya
Ahaha bide onlar var demi çok değişikHayirlisi ile insallah duyarsin duyarsin degerlerin yuksek cunku seninkide. Bir garip oluyor insan beklerkende kalp atisi duyarkendekalp atisini bekliyorsun bekliyorsun bir duyuyorsun aha buymus mu diyor suan mercimek kdrmis zaten bnmkisi
Garantiliyorlar aslında düşük ihtimallerini aza indiriyorlar ama nereye kadar..Yok yokkk bana da dedi sonucu alalim o zmn tmm dedi megersem beni kandirmis doktorumşaka gbi .bu sefer gel dedi birakiriz dedi heh gene gittim noldu halen dewam artik inanmiyorum bu sefer gittigimde test mest yapcak bakalim bir umit ama gene sanmiyorum birakicagimi
Transferine 2 hafta daha ekliyormussun oyle okudum ben zaten adet gunuyle o da ayni cikiyor ama doktorum bana su kadarlik demedi. 15 gun sonra kontrole gelcen testleri yapicaz ona gore soyliycem sana tam kesin olarak dedi. Adetimden hesaplarsam bnm bebek 7 haftalik transferden hesaplarsam 6 haftalik. Direk trasferi sayarsam 3 gun bekledi. Falan fistan 1 aya yakin bilmiyorum ki tam olarakAhaha bide onlar var demi çok değişikya bide ne sorucam bazı sitelerde son adet tarihine göre yada embriyo transferine göre yada blastokist transferine Göre diye gebelik haftası hesaplaması var biz şimdi neye göre hesaplıyoruz
Okudum yazdığını ve kafam tamamen karıştıTransferine 2 hafta daha ekliyormussun oyle okudum ben zaten adet gunuyle o da ayni cikiyor ama doktorum bana su kadarlik demedi. 15 gun sonra kontrole gelcen testleri yapicaz ona gore soyliycem sana tam kesin olarak dedi. Adetimden hesaplarsam bnm bebek 7 haftalik transferden hesaplarsam 6 haftalik. Direk trasferi sayarsam 3 gun bekledi. Falan fistan 1 aya yakin bilmiyorum ki tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?