- 1 Nisan 2019
- 118
- 96
- 13
- 38
Wuwww maasallah çok güzel yükselmişEn bugün dayanamadım tekrar test yaptırdımbugün 16.gün 7000 çıktı değer baya bi yükselmiş.biliyosun 7.gün 59....9.gün 290..en son 16.günde 7000 çıktı
Sanırım gözükmüyor evet 5 haftayı geçmesi gerekiyor diye okudum ama ne kadar doğru tabi bilemiyorum bu arada değerin artıyor ne güzel bende tekrar kan verdimKızlar benim bugunku yani 10. Gun degerim 57.26. 1 haftadır hep 2 katı artıyor.
Cmtesi dr a gidecegim bakalım. Kese gorunmeyecek biliyorum ama ilaçları sormak için gidiyorum esasen.
Umarım herkes saglıcakla kucagına alır kuzularını. Bu denemede olmayanlar da umarım sonraki ilk denemelerinde alırlar guzel haberlerini.
Evet deger artıyor, sizinkiler kadar yuksek degil ama artış var cok sükürSanırım gözükmüyor evet 5 haftayı geçmesi gerekiyor diye okudum ama ne kadar doğru tabi bilemiyorum bu arada değerin artıyor ne güzel bende tekrar kan verdim
Artsında herkesinki çok farklı yoksaEvet deger artıyor, sizinkiler kadar yuksek degil ama artış var cok sükür
İlk değeriniz kaçtı neden tekrar istedi ki.iyi katlanmış değerin diye biliyorum234.7 çıktı bugünde değerim ama bu doktor da iki gün sonra tekrar yaptır dedi baya seriye bağladım korkuttu biraz da beni ağrın sızın kanaman olursa hemen acile geliyosun falan dedikesede değer 600 leri bulunca vajinal muayenede görünüyo dedi iki gün sonra yine test yapıp haftaya falanda kontrole giderim
112 ydi hatta akşam 6-7 gibi verdim bugünde sabah 9 da verdim bilmiyorum bende ama bu üçüncü testim zaten 7. Gün ve 9. Gün bugünde 11. Gün kendi doktorum tüp bebek yapan bi tekrar istedi ama buda bi daha istediİlk değeriniz kaçtı neden tekrar istedi ki.iyi katlanmış değerin diye biliyorum
Değerin iyi katlanmış bence..ama Dr istediyse son kez ver bakalım.ama inşallah yine katlanacaktır112 ydi hatta akşam 6-7 gibi verdim bugünde sabah 9 da verdim bilmiyorum bende ama bu üçüncü testim zaten 7. Gün ve 9. Gün bugünde 11. Gün kendi doktorum tüp bebek yapan bi tekrar istedi ama buda bi daha istedi
Öyle yapıcam bakalım 15 inde de kese görmeye gidicem bi ihtimal kalp atışı duyulabilir 20 si daha garanti olur dedi doktor ama eşim olmuyor şansımızı denemek istiyoruzDeğerin iyi katlanmış bence..ama Dr istediyse son kez ver bakalım.ama inşallah yine katlanacaktır
Canım şuan ne kadarlıktı transferden sonraki kaçıncı günün.. Gözün aydın ayrıca çok güzel bi duygudur eminimArkadaşlar ayyy ben şimdi çiktım muayeneden kesem gözüktü. Alt muayeneden de gözüktü karin ultrasyonundan da hatta bebikim bile var icinde ve kalp atisini duydum. Allah nazarlardan saklasin valla. Herkese nasip etsin Allahım. Herkes evlat sahibi olsun
Hayırlısı olsun, darısı biz yenilere inşallahArkadaşlar ayyy ben şimdi çiktım muayeneden kesem gözüktü. Alt muayeneden de gözüktü karin ultrasyonundan da hatta bebikim bile var icinde ve kalp atisini duydum. Allah nazarlardan saklasin valla. Herkese nasip etsin Allahım. Herkes evlat sahibi olsun
Hadi bakalım guzel haber234.7 çıktı bugünde değerim ama bu doktor da iki gün sonra tekrar yaptır dedi baya seriye bağladım korkuttu biraz da beni ağrın sızın kanaman olursa hemen acile geliyosun falan dedikesede değer 600 leri bulunca vajinal muayenede görünüyo dedi iki gün sonra yine test yapıp haftaya falanda kontrole giderim
Ben de batırdım bir de benim de katlamış 110 çok şükür bir de ara ara lekelenmem var ama katlaması güzel olmuş Rabbim isteyen herkese en kısa sürede bize de hayırlısı ile versin inşallah[QUOTE="eeesssrrraaa_45, post: 59462878, member:
Kızlar benim bugunku yani 10. Gun degerim 57.26. 1 haftadır hep 2 katı artıyor.
Cmtesi dr a gidecegim bakalım. Kese gorunmeyecek biliyorum ama ilaçları sormak için gidiyorum esasen.
Umarım herkes saglıcakla kucagına alır kuzularını. Bu denemede olmayanlar da umarım sonraki ilk denemelerinde alırlar guzel haberlerini.
Tranasferden sonra 25.günüm cnm benm. Evet cok guzel bir d uy gu Allahim isteyen herkese nasip etsinCanım şuan ne kadarlıktı transferden sonraki kaçıncı günün.. Gözün aydın ayrıca çok güzel bi duygudur eminim
Amin canım. Estrofem diye bi ilaç kullanıyor musun ne kadar süreyle kullanacaksınTranasferden sonra 25.günüm cnm benm. Evet cok guzel bir d uy gu Allahim isteyen herkese nasip etsin
Ohh ohhh maasallah darısı bizim başımıza inşaallahArkadaşlar ayyy ben şimdi çiktım muayeneden kesem gözüktü. Alt muayeneden de gözüktü karin ultrasyonundan da hatta bebikim bile var icinde ve kalp atisini duydum. Allah nazarlardan saklasin valla. Herkese nasip etsin Allahım. Herkes evlat sahibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?