2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Kızlar benim bugunku yani 10. Gun degerim 57.26. 1 haftadır hep 2 katı artıyor.
Cmtesi dr a gidecegim bakalım. Kese gorunmeyecek biliyorum ama ilaçları sormak için gidiyorum esasen.
Umarım herkes saglıcakla kucagına alır kuzularını. Bu denemede olmayanlar da umarım sonraki ilk denemelerinde alırlar guzel haberlerini.

Sanırım gözükmüyor evet 5 haftayı geçmesi gerekiyor diye okudum ama ne kadar doğru tabi bilemiyorum bu arada değerin artıyor ne güzel bende tekrar kan verdim

[QUOTE="eeesssrrraaa_45, post: 59462878, member:
Kızlar benim bugunku yani 10. Gun degerim 57.26. 1 haftadır hep 2 katı artıyor.
Cmtesi dr a gidecegim bakalım. Kese gorunmeyecek biliyorum ama ilaçları sormak için gidiyorum esasen.
Umarım herkes saglıcakla kucagına alır kuzularını. Bu denemede olmayanlar da umarım sonraki ilk denemelerinde alırlar guzel haberlerini.
[/QUOTE]
Ben de batırdım bir de benim de katlamış 110 çok şükür bir de ara ara lekelenmem var ama katlaması güzel olmuş Rabbim isteyen herkese en kısa sürede bize de hayırlısı ile versin inşallah

234.7 çıktı bugünde değerim ama bu doktor da iki gün sonra tekrar yaptır dedi baya seriye bağladım korkuttu biraz da beni ağrın sızın kanaman olursa hemen acile geliyosun falan dedi kesede değer 600 leri bulunca vajinal muayenede görünüyo dedi iki gün sonra yine test yapıp haftaya falanda kontrole giderim

İlk değeriniz kaçtı neden tekrar istedi ki.iyi katlanmış değerin diye biliyorum

İlk değeriniz kaçtı neden tekrar istedi ki.iyi katlanmış değerin diye biliyorum
112 ydi hatta akşam 6-7 gibi verdim bugünde sabah 9 da verdim bilmiyorum bende ama bu üçüncü testim zaten 7. Gün ve 9. Gün bugünde 11. Gün kendi doktorum tüp bebek yapan bi tekrar istedi ama buda bi daha istedi

112 ydi hatta akşam 6-7 gibi verdim bugünde sabah 9 da verdim bilmiyorum bende ama bu üçüncü testim zaten 7. Gün ve 9. Gün bugünde 11. Gün kendi doktorum tüp bebek yapan bi tekrar istedi ama buda bi daha istedi
Değerin iyi katlanmış bence..ama Dr istediyse son kez ver bakalım.ama inşallah yine katlanacaktır

Değerin iyi katlanmış bence..ama Dr istediyse son kez ver bakalım.ama inşallah yine katlanacaktır
Öyle yapıcam bakalım 15 inde de kese görmeye gidicem bi ihtimal kalp atışı duyulabilir 20 si daha garanti olur dedi doktor ama eşim olmuyor şansımızı denemek istiyoruz

Canım şuan ne kadarlıktı transferden sonraki kaçıncı günün.. Gözün aydın ayrıca çok güzel bi duygudur eminim

Hayırlısı olsun, darısı biz yenilere inşallah

Hadi bakalım guzel haber

Ben de batırdım bir de benim de katlamış 110 çok şükür bir de ara ara lekelenmem var ama katlaması güzel olmuş Rabbim isteyen herkese en kısa sürede bize de hayırlısı ile versin inşallah
[/QUOTE]
Sana da hayırlı olsun

Ohh ohhh maasallah darısı bizim başımıza inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…