İnşallah arkadaşım artık bu konuda yüzüm gülsün istiyorum. O jellerden bende kullandım ama benim doktorumun bence bana iğne vermesi gerekirdi çünkü önceden zaten bir düşük hikayem var her ihtimale karşı önlem amaçlı verebilirdi ama belki verseydide tutmazdı bilmiyorum ne kadarı bilimsel ne kadarı nasip hiç fikrim yok ama elimden gelen birşeyi yapmayınca ya da acaba bu yapılsaydı sonuç yine mi aynı olur düşüncesi çok canımı sıkıyor. En son kan tahlilimde düşük çıktığında doktorumu aramıştım orda bana neden olabilir diye hiçbir şey söylemedi ya da şunu araştıralım bunu yapalım gibi bir fikirde vermedi ya da normal olan bu da ben mi yalnış düşünüyorum bilmiyorum ama bu doktora herşeyi söyliycem araştırması gerekn birşey varsa yapılsın mesela tekrarlayan düşüklerde genetik testi isteniyormuş bize kimse bu konuda birşey söylemedi belki genetik bozukluğu var bu yüzden sağlıklı döllenme olmuyordur, bence bu alanda eksik olan her testin istenmesi ve bu konuda yönlendirilmemiz gerek çünkü maddi manevi zor süreçteyiz ve bu süreçte acaba düşüncelerine yer vermek istemiyorumBence de iyi olmus. Hani en azindan baska bir doktordanda fikir almis olursun. Tedawiye baslamasan bile faydasi olur. Karsilastirirsin. Hangisine gönlün yatarsa onu tercih edersin. Mesela benimde anlamadiğım o. Kimisine igne veriyor kimisine vermiyor ki. İğne isimlerimizde farkli mesela kimisiyle. Bn sordugumda dedi ki doktorum herkesin tedavisi farklidir. Sana verdigim prolutex igne. Yeni bir ilaç. Ben onu tercih ediyorum ama baskasi bir baskasini tercih edebilir dedi. Jeli sordum mesela kimisi jel kullaniyor dedigimdede sende gerek gormedim rahim yeterince güzel ve hazirdi dedi bana. Kan sulandirici ise pihtilasmasi engellemek icin. Vs vs. Iste niye herkes ayni tedavi uygulamiyor o kismi hic anlamadim. Mesela benmkisi tutundu artik birakayim dedim. Hayir dedi tutmus embriyomu zarar gorsun devam et dedi. Arkadasim insallah senin hakkindada hayirlisi olur ve biran önce pozitifi gorursun. Mesela senin degerin iyiydi. O ara igne kullansan acaba o deger hala yukselirmiydi.
Aynen sana katiliyorum. Genetik testi 30 yaş ustune mi yoksa 35 yas ustune mi mi ne yapiliyormus .Tmmda bir suru dusuk yapan arkadaslar var sonra tup bebek yapiyorlar. Hem maddi acidan pahali. Hemde manewi acidan beklenti çok yuksek oluyor. Bence bu genetik testi herkese yapilmali. Hadi yaa bismillah diyip. Hadi koyalim diye sansa birakilmamali. Maddiyati gectim beklentimiz cok yuksek cunku. Hayal kirikligi yasiyoruz. Bence herkes tedaviye baslarken genetik testini istesin arkadasim. Bosuna umit baglanmaz en azindanİnşallah arkadaşım artık bu konuda yüzüm gülsün istiyorum. O jellerden bende kullandım ama benim doktorumun bence bana iğne vermesi gerekirdi çünkü önceden zaten bir düşük hikayem var her ihtimale karşı önlem amaçlı verebilirdi ama belki verseydide tutmazdı bilmiyorum ne kadarı bilimsel ne kadarı nasip hiç fikrim yok ama elimden gelen birşeyi yapmayınca ya da acaba bu yapılsaydı sonuç yine mi aynı olur düşüncesi çok canımı sıkıyor. En son kan tahlilimde düşük çıktığında doktorumu aramıştım orda bana neden olabilir diye hiçbir şey söylemedi ya da şunu araştıralım bunu yapalım gibi bir fikirde vermedi ya da normal olan bu da ben mi yalnış düşünüyorum bilmiyorum ama bu doktora herşeyi söyliycem araştırması gerekn birşey varsa yapılsın mesela tekrarlayan düşüklerde genetik testi isteniyormuş bize kimse bu konuda birşey söylemedi belki genetik bozukluğu var bu yüzden sağlıklı döllenme olmuyordur, bence bu alanda eksik olan her testin istenmesi ve bu konuda yönlendirilmemiz gerek çünkü maddi manevi zor süreçteyiz ve bu süreçte acaba düşüncelerine yer vermek istemiyorum
Aynen öyle, manevi anlamda zor bir bekleyiş içindeyiz bir de böyle eksikliklerin olması ya da ihmalmidir bilemiycem ama inan çok üzülüyorum. Herşeyin hayırlısı diyoruz işte yineAynen sana katiliyorum. Genetik testi 30 yaş ustune mi yoksa 35 yas ustune mi mi ne yapiliyormus .Tmmda bir suru dusuk yapan arkadaslar var sonra tup bebek yapiyorlar. Hem maddi acidan pahali. Hemde manewi acidan beklenti çok yuksek oluyor. Bence bu genetik testi herkese yapilmali. Hadi yaa bismillah diyip. Hadi koyalim diye sansa birakilmamali. Maddiyati gectim beklentimiz cok yuksek cunku. Hayal kirikligi yasiyoruz. Bence herkes tedaviye baslarken genetik testini istesin arkadasim. Bosuna umit baglanmaz en azindan
Herşeyin hayirlisi diyoruz da. Olmayacak sey icinde hayirlisi diyemeyiz ki. Doktorun ihmali var sa. Niye bosuna umit bagliyoruz. Neden paramizi ziyan ediyoruz. Tonla para veriyoruz ilaci ayri muayenesi ayri. Transferi ayri. Kac kisinin kac aylik maasi o ne emeklerle ne sıkıntılarla biriktirenler var. Bilmiyorum boyle ihmal gorunce ben cok kiziyorum. Madem yap genetik testini herkes ona gore hareket etsin. Suan cok kizdim vallaAynen öyle, manevi anlamda zor bir bekleyiş içindeyiz bir de böyle eksikliklerin olması ya da ihmalmidir bilemiycem ama inan çok üzülüyorum. Herşeyin hayırlısı diyoruz işte yine
Merhabalar genetik testi üniversite hastanesinde eşiniz ve sizin için yaptırabilirsiniz. Biz yaptırdık. Yaş sınırlaması diye bişeyde yok bildiğim kadarıyla. Birde doktorların çoğu en az 2 düştükten sonra emriyoyu genetik teste yolluyorlar. Birde bu işler birazda nasip işi. Bebeğin genetiğini, kilo, sigara, beslenme, yaş gibi birçok şey etkiliyor onun için test yapılsada nasipten öteye yol yok. İçiniz rahatlayacaksa yaptırın tabi. Bende çok sorguladım kendimi neden bebeğim düştü diye. Araştırın a kabullendim birçok şeyi. Allah yardımcınız olsun.Herşeyin hayirlisi diyoruz da. Olmayacak sey icinde hayirlisi diyemeyiz ki. Doktorun ihmali var sa. Niye bosuna umit bagliyoruz. Neden paramizi ziyan ediyoruz. Tonla para veriyoruz ilaci ayri muayenesi ayri. Transferi ayri. Kac kisinin kac aylik maasi o ne emeklerle ne sıkıntılarla biriktirenler var. Bilmiyorum boyle ihmal gorunce ben cok kiziyorum. Madem yap genetik testini herkes ona gore hareket etsin. Suan cok kizdim valla
Merhabalar genetik testi üniversite hastanesinde eşiniz ve sizin için yaptırabilirsiniz. Biz yaptırdık. Yaş sınırlaması diye bişeyde yok bildiğim kadarıyla. Birde doktorların çoğu en az 2 düştükten sonra emriyoyu genetik teste yolluyorlar. Birde bu işler birazda nasip işi. Bebeğin genetiğini, kilo, sigara, beslenme, yaş gibi birçok şey etkiliyor onun için test yapılsada nasipten öteye yol yok. İçiniz rahatlayacaksa yaptırın tabi. Bende çok sorguladım kendimi neden bebeğim düştü diye. Araştırın a kabullendim birçok şeyi. Allah yardımcınız olsun.
[/QUOTE merhabalar hepinize hayırlı günler dün transferimin 10.günüydü kan testinde negatif çıktı acaba yarın yani 12.gün kan testi yapsam pozitifi görürmüyüm
Canim cevabin icin tesekkur ederim de. Ben zaten hamileyim. Leylali etiketlemen lazimdi heralde yanlis olduMerhabalar genetik testi üniversite hastanesinde eşiniz ve sizin için yaptırabilirsiniz. Biz yaptırdık. Yaş sınırlaması diye bişeyde yok bildiğim kadarıyla. Birde doktorların çoğu en az 2 düştükten sonra emriyoyu genetik teste yolluyorlar. Birde bu işler birazda nasip işi. Bebeğin genetiğini, kilo, sigara, beslenme, yaş gibi birçok şey etkiliyor onun için test yapılsada nasipten öteye yol yok. İçiniz rahatlayacaksa yaptırın tabi. Bende çok sorguladım kendimi neden bebeğim düştü diye. Araştırın a kabullendim birçok şeyi. Allah yardımcınız olsun.
Negatif cikti derken tam olarak 0 mi cikti cnm. Icinin rahat etmesi icin istersen 12. Gun tam dedikleri gun bir daha yaptir.Merhaba arkadaşlar 3.gün embriyosu transfer edildi bana. Dün transferimin 10.günüydü beta hcg de negatif çıktı acaba yarın yine yapsam pozitifi görebilir miyim sizce biseyler yazın lütfen...
Negatif cikti derken tam olarak 0 mi cikti cnm. Icinin rahat etmesi icin istersen 12. Gun tam dedikleri gun bir daha yaptir.
Yani wallahi cnm ne diyim hic burda okumadim ben böyle olan ama dedigim gibi sen gene 12. Gun tam olarak git kanini ver gene. Icin rahat etsinMalesef evet canım tam sıfır çıktı. 2 günde acaba yükselir mi pozitif çıkma ihtimali varmı sizce
Evet yanlış olmuş kusura bakmayın =)Canim cevabin icin tesekkur ederim de. Ben zaten hamileyim. Leylali etiketlemen lazimdi heralde yanlis oldu
Yani wallahi cnm ne diyim hic burda okumadim ben böyle olan ama dedigim gibi sen gene 12. Gun tam olarak git kanini ver gene. Icin rahat etsin
Hayirlisi olsun cnm benim öyle dua et. Hayirlisi degilmis belki wakti degilmis. Uzulme sen gene testini yap 12. Gün icin rahat etsinBelki bi umut işte canım Rabbim kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor ve yıpratıcı gerçekten
Hayirlisi olsun cnm benim öyle dua et. Hayirlisi degilmis belki wakti degilmis. Uzulme sen gene testini yap 12. Gün icin rahat etsin
Kizzz wallahi blmiyorum 9 martta transfer oldum ben 10.gun gebelik testi yaptim 11.günde kan testi. Bu hafta carsamba yani 3 nisanda kontrole gittim kese var bebikte var icinde kalp atisida duyduk.Ama dedi ki 17 nisanda gel hem testlerini yapalim hem tam haftasini gununu soyliimMayagizem17 bu arada kaç haftalık oldun =)
Hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin. Durumundan haber et bizi. Ben pek yorum yapmıyorum ama takipteyim=)Kizzz wallahi blmiyorum 9 martta transfer oldum ben 10.gun gebelik testi yaptim 11.günde kan testi. Bu hafta carsamba yani 3 nisanda kontrole gittim kese var bebikte var icinde kalp atisida duyduk.Ama dedi ki 17 nisanda gel hem testlerini yapalim hem tam haftasini gununu soyliimbana gore transfer gununu hesap edersek 1 aya yakin iste. 1 aydan 2 eksik adeti hesaplarsam 2 aya yaklasti
Yani gec tutunma diye birsey var bilmiyorum ki. Istersen direk doktorunu ara ve iletisime gec sor. Onlar daha iyi bilirler inan ki hic tecrubem yok bende ilk kez denedim cünku. Tek takip ettigim sayfada burasi. Hic deger 10.gun 0 cikip yuklesen de olmadi. Yani boyle birsey yazan olmaz. Yazan da hep tutmadi negatif yazdi cnm bnmInşallahhh canım. 2 günde değişir mi sizce sonuç ilk denemem bisey bilmiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?