- 12 Mart 2019
- 232
- 146
- 18
- 33
Amin amin cnm. Zaten yorum yapmayip pusudaa cok bekleyen varHayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin. Durumundan haber et bizi. Ben pek yorum yapmıyorum ama takipteyim=)
Yani gec tutunma diye birsey var bilmiyorum ki. Istersen direk doktorunu ara ve iletisime gec sor. Onlar daha iyi bilirler inan ki hic tecrubem yok bende ilk kez denedim cünku. Tek takip ettigim sayfada burasi. Hic deger 10.gun 0 cikip yuklesen de olmadi. Yani boyle birsey yazan olmaz. Yazan da hep tutmadi negatif yazdi cnm bnm
Sende hemen ümitsizliğe kapilmissin cnm. Hemen üzülme bekle bakalim 12.günü. Bir daha yaptir sen testi . öyle üzül üzüleceksen. Hem önceden yaptirmissin. Belki senin ki tam gununde pozitif olcak. Yani Rabbim ne derse olur. Ol derse 5 gun sonra bile pozitif cikar. Ümidini kaybetme.Bende birkaç sayfada okudum 10.gün negatif cikan 12.gun pozitif olan var diyolar ama nekadarı doğru bilemiyorum yine hüsran olmasından korkuyorum...
Sende hemen ümitsizliğe kapilmissin cnm. Hemen üzülme bekle bakalim 12.günü. Bir daha yaptir sen testi . öyle üzül üzüleceksen. Hem önceden yaptirmissin. Belki senin ki tam gununde pozitif olcak. Yani Rabbim ne derse olur. Ol derse 5 gun sonra bile pozitif cikar. Ümidini kaybetme.
Evet canim hamileyim. Benimde dondurulmus 3.gün embriyosuydu.Inşallah canım az da olsa rahatlattin beni teşekkür ederim:) siz şuan hamilesiniz galiba
Evet canim hamileyim. Benimde dondurulmus 3.gün embriyosuydu.
Bu arada ilk denemenmiydi canim seninde hangi doktorda hangi ilde yaptirmistinEvet canim hamileyim. Benimde dondurulmus 3.gün embriyosuydu.
Ilk denemem canim. Istanbul Ataşehir Memorialde yaptirdim ben doktorum Fırat Tülek. Cok ilgilidir kendileri tavsiye ederim. En azindan hani negatif falan alirsan muayene olmani tavsiye ederimBu arada ilk denemenmiydi canim seninde hangi doktorda hangi ilde yaptirmistin
Doğru söylüyorsun, birkaç gündür benim de kafamı çok kurcalıyor bu, tedaviye başlamadan önce belki ister dedim olmadı sonra düşük yapınca bu sefer araştırmak için ister dedim ama istemedi o zamandan beri kafamı kurcalıyor. Normal yolla hamile kalıp ilk düşükte bile bu testi isteyen doktorlar var, bizim durumumuzda acabalara yer olamaz bilmiyorum yani biz mi yalnış düşünüyoruz bilmediğimiz şeyler mi var ama haklı olduğumuzu biliyorum maddi manevi yeterince yorgunuz ama psikolojik olarak toparlanmak çok zor. Bir tek bu sorundan dolayı doktoruma karşı kafam karışık onun dışında bşr sebebim yok ama ihmal olabilir mi düşüncesi beni de çok sinirlendiriyor, belki o iğneleri vuruluyor olsaydım şuan bebeklerim yaşıyor olabilirdiHerşeyin hayirlisi diyoruz da. Olmayacak sey icinde hayirlisi diyemeyiz ki. Doktorun ihmali var sa. Niye bosuna umit bagliyoruz. Neden paramizi ziyan ediyoruz. Tonla para veriyoruz ilaci ayri muayenesi ayri. Transferi ayri. Kac kisinin kac aylik maasi o ne emeklerle ne sıkıntılarla biriktirenler var. Bilmiyorum boyle ihmal gorunce ben cok kiziyorum. Madem yap genetik testini herkes ona gore hareket etsin. Suan cok kizdim valla
Ilk denemem canim. Istanbul Ataşehir Memorialde yaptirdim ben doktorum Fırat Tülek. Cok ilgilidir kendileri tavsiye ederim. En azindan hani negatif falan alirsan muayene olmani tavsiye ederim
Bnce sen gorustugun doktora bunlari tek teek sor. Ne bileyim suan bile senin doktorundan sogudum. Ne demek genetik testi istememek. Suan istiyor olmasi gerekmiyor muydu. Gene seni yonlendirmek istemem arkadasim ama ben olsam daha da gitmezdim ona.Doğru söylüyorsun, birkaç gündür benim de kafamı çok kurcalıyor bu, tedaviye başlamadan önce belki ister dedim olmadı sonra düşük yapınca bu sefer araştırmak için ister dedim ama istemedi o zamandan beri kafamı kurcalıyor. Normal yolla hamile kalıp ilk düşükte bile bu testi isteyen doktorlar var, bizim durumumuzda acabalara yer olamaz bilmiyorum yani biz mi yalnış düşünüyoruz bilmediğimiz şeyler mi var ama haklı olduğumuzu biliyorum maddi manevi yeterince yorgunuz ama psikolojik olarak toparlanmak çok zor. Bir tek bu sorundan dolayı doktoruma karşı kafam karışık onun dışında bşr sebebim yok ama ihmal olabilir mi düşüncesi beni de çok sinirlendiriyor, belki o iğneleri vuruluyor olsaydım şuan bebeklerim yaşıyor olabilirdi
Bnm 22yumurta toplandi 6 olgun. 3 embriyo olustu donduruldu. Ameliyatimi oldum. Sonra transferde 10 hucreli olan konuldu cnm. 1 tane konuldu . 2 tanesi halen duruyor ordaKaç tane embriyo koyulmuştu sana canım. Inşallah artik hakkımızda hayırlısı canım olmazsa yapicaz biseyler
Bnm 22yumurta toplandi 6 olgun. 3 embriyo olustu donduruldu. Ameliyatimi oldum. Sonra transferde 10 hucreli olan konuldu cnm. 1 tane konuldu . 2 tanesi halen duruyor ordaannelerini bekliyorlar
Yok kizz ne ilerisiÇok ileri gitmiyorumdur umarim canım... Ne probleminiz vardı neden ameliyat oldunuz acaba
Yok kizz ne ilerisizaten onceki sayfalardafa yazdim. Yillarca yanlis teshis. Polikistik ower dendi. Ama dermoit kistlerim varmis. Memorialde ögrendim bu gercegi. Sonra yumurtaliklarimi kaybetme riskine karsilik. Tup bebek yaptim. Sonra ameliyatimi oldum. Şukur yumurtaliklarimda hicbir sıkıntı yok. Sonrada tüp bebeklerimden bir tanesini transfer ettirdim
Bence tek yere bagli kalma. Ben uni.te hastanesi. Devlet hastanesi ve ozel hastane gezdim. Hep ayni teshis. Sonrasinda memoriali bir tanidik önerdi gittim ve gercegi ögrendim. Bence tek yere bagli kalma sen nerde yaptiriyorsun.Benimde hiçbirşeyde bi sorun çıkmadı çok şükür sadece tüplerin tikali dediler ameliyat oldum tüplerini açtık dediler 2 aşılama yaptık olmadı şimdi tüp bebek yaptık başka problem yok tutar büyük bi ihtimalle dediler ama bilmiyorum...
Samsunda bi özel hastaneye gittim oda tüplerin tikali dedi. Devlete gittim oda aynı şeyi söyledi. Sonra Samsun Ondokuzmayıs fakültesine gittim ordada aynı şeyi söylediler. Ondokuzmayıs fakültesinde Davut hocada yaptırdık tüp bebeğideBence tek yere bagli kalma. Ben uni.te hastanesi. Devlet hastanesi ve ozel hastane gezdim. Hep ayni teshis. Sonrasinda memoriali bir tanidik önerdi gittim ve gercegi ögrendim. Bence tek yere bagli kalma sen nerde yaptiriyorsun.
Samsunda bi özel hastaneye gittim oda tüplerin tikali dedi. Devlete gittim oda aynı şeyi söyledi. Sonra Samsun Ondokuzmayıs fakültesine gittim ordada aynı şeyi söylediler. Ondokuzmayıs fakültesinde Davut hocada yaptırdık tüp bebeğide
Hayirli olsun canim ya sende istanbula gitmis olsan yolun uzun. Bnde istanbula gidip geldim hep bende istanbulda oturmuyorum zor oluyor. Ama söyle bisi soyliim samsundan benm tedawi oldugum yere gelen hastalar vardi ben transfer olurken duymustum. Onunda o gun yumurtalari toplanacakti. Sizin uçak imkaninizda var.Samsunda bi özel hastaneye gittim oda tüplerin tikali dedi. Devlete gittim oda aynı şeyi söyledi. Sonra Samsun Ondokuzmayıs fakültesine gittim ordada aynı şeyi söylediler. Ondokuzmayıs fakültesinde Davut hocada yaptırdık tüp bebeğide
Yumurta toplama aşamasında iğneleri kullanırken 2 günde 1 cagiriyoya canım doktor il dışından gelenleride cagiriyo mu 2 gündeHayirli olsun canim ya sende istanbula gitmis olsan yolun uzun. Bnde istanbula gidip geldim hep bende istanbulda oturmuyorum zor oluyor. Ama söyle bisi soyliim samsundan benm tedawi oldugum yere gelen hastalar vardi ben transfer olurken duymustum. Onunda o gun yumurtalari toplanacakti. Sizin uçak imkaninizda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?