- 12 Mart 2019
- 232
- 146
- 18
- 33
Yok cnm ya bn 3 gunde bir gittim ya 4 gunde bir gittim onu o ayarliyor.Yumurta toplama aşamasında iğneleri kullanırken 2 günde 1 cagiriyoya canım doktor il dışından gelenleride cagiriyo mu 2 günde
Yok cnm ya bn 3 gunde bir gittim ya 4 gunde bir gittim onu o ayarliyor.
Doğru söylüyorsun, birkaç gündür benim de kafamı çok kurcalıyor bu, tedaviye başlamadan önce belki ister dedim olmadı sonra düşük yapınca bu sefer araştırmak için ister dedim ama istemedi o zamandan beri kafamı kurcalıyor. Normal yolla hamile kalıp ilk düşükte bile bu testi isteyen doktorlar var, bizim durumumuzda acabalara yer olamaz bilmiyorum yani biz mi yalnış düşünüyoruz bilmediğimiz şeyler mi var ama haklı olduğumuzu biliyorum maddi manevi yeterince yorgunuz ama psikolojik olarak toparlanmak çok zor. Bir tek bu sorundan dolayı doktoruma karşı kafam karışık onun dışında bşr sebebim yok ama ihmal olabilir mi düşüncesi beni de çok sinirlendiriyor, belki o iğneleri vuruluyor olsaydım şuan bebeklerim yaşıyor olabilirdi
Benim de pek bir bilgim yok hiç yaptırmadım ama anne baba olmak isteyen çiftler için önemli bir test. Basit bir kan tahlili şeklinde diye biliyorum özel bir test ama yapılan işlem hakkında bilgim yok. Bir çok doktor tekrarlayan düşüklerden sonra ya da bazıları ilk düşükten sonra bu testi istiyor, anne ya da babada genetik bir sorun varsa bu test ortaya çıkarıyor eğer sorun varsa doğal olarak sağlıklı döllenme olmayabiliyor o da düşüğe sebep oluyor işte. Bir araştır istersen sen de ben ikinci defa düşük yapınca bu testi yaptırmayı düşünüyorum, hiçbir şey yoksa bile içim rahat olsun varsa da ona göre tedavi uygulanırLelya genetik testi hakkında bilgi verebilmisiniz acaba ben ilk defa duyuyorum da
Büyük ihtimalle bu yeni gideceğim doktora devam edicem gidincede herşeyi anlatıcam, 2. tedaviye kafam rahat başlamak istiyorum bu tür şeylere yer vermek istemiyorum. Annem de senin gibi düşünüyor, "bir düşüğün var, az yumurta toplandı ve sadece 2 embriyo vardı zor ihtimallerle oldu doktor her şekilde önlemini almalıydı" dedi annem, ya bende ki yapı eğer gittiğim doktora karşı ufacık bir şüphe içiöe sinmeyen birşey oldu mu muhakkak başka bir doktor arayışına giriyorumBnce sen gorustugun doktora bunlari tek teek sor. Ne bileyim suan bile senin doktorundan sogudum. Ne demek genetik testi istememek. Suan istiyor olmasi gerekmiyor muydu. Gene seni yonlendirmek istemem arkadasim ama ben olsam daha da gitmezdim ona.
Bak annende bendenmis. Sevindim buna. Icine kim siniyorsa onla dewam et arkadasimBüyük ihtimalle bu yeni gideceğim doktora devam edicem gidincede herşeyi anlatıcam, 2. tedaviye kafam rahat başlamak istiyorum bu tür şeylere yer vermek istemiyorum. Annem de senin gibi düşünüyor, "bir düşüğün var, az yumurta toplandı ve sadece 2 embriyo vardı zor ihtimallerle oldu doktor her şekilde önlemini almalıydı" dedi annem, ya bende ki yapı eğer gittiğim doktora karşı ufacık bir şüphe içiöe sinmeyen birşey oldu mu muhakkak başka bir doktor arayışına giriyorum
Yarın ön görüşme için asistanını arıycam bu hafta için bir gün belirleyelim de hemen gidelim görüşelim istiyorumBak annende bendenmis. Sevindim buna. Icine kim siniyorsa onla dewam et arkadasim
Hakkinda hayirlisi olsun cnm.Yarın ön görüşme için asistanını arıycam bu hafta için bir gün belirleyelim de hemen gidelim görüşelim istiyorum
Benim de pek bir bilgim yok hiç yaptırmadım ama anne baba olmak isteyen çiftler için önemli bir test. Basit bir kan tahlili şeklinde diye biliyorum özel bir test ama yapılan işlem hakkında bilgim yok. Bir çok doktor tekrarlayan düşüklerden sonra ya da bazıları ilk düşükten sonra bu testi istiyor, anne ya da babada genetik bir sorun varsa bu test ortaya çıkarıyor eğer sorun varsa doğal olarak sağlıklı döllenme olmayabiliyor o da düşüğe sebep oluyor işte. Bir araştır istersen sen de ben ikinci defa düşük yapınca bu testi yaptırmayı düşünüyorum, hiçbir şey yoksa bile içim rahat olsun varsa da ona göre tedavi uygulanır
Teşekkür ederim canım... Madem böyle bisey var neden doktorlar tedavi aşamasında bakmaz yada sòylemezler anlamiyorum biz ordan burdan duyup soruyoruz ancak öyle cevap veriyorlar. Rabbim tez zamanda isteyen herkesi bebeğiyle kavuştursun inşallah...
Rica ederim, kızdığımız nokta tam burası işte, birden fazla düşükmü yapmak gerekiyor bu konular hakkında bilgi sahibi olmak için neden öncesinde istenmiyor, gerekli veya gereksiz söylenmesi gerekir artık parayı geçtik canımız evlat hasretiyle daha fazla yansın istemiyoruz. Ben şimdi internetten araştırdım özellerde çok pahalı birşeymiş daha 2010 senelerinde 1500 tl tutarlarından bahsediliyor ama üniversite hastanelerinde sgk'lı isen ücretsiz oluyormuş hala öyle mi bilmiyorum, genetik bölümü varmış tıbbi genetik galiba ordan randevu alıp durumu doktora anlatmak gerekiyormuş ona göre doktor yönlendiriyormuş, daha iyi araştırmak gerekli ama.Teşekkür ederim canım... Madem böyle bisey var neden doktorlar tedavi aşamasında bakmaz yada sòylemezler anlamiyorum biz ordan burdan duyup soruyoruz ancak öyle cevap veriyorlar. Rabbim tez zamanda isteyen herkesi bebeğiyle kavuştursun inşallah...
Rica ederim, kızdığımız nokta tam burası işte, birden fazla düşükmü yapmak gerekiyor bu konular hakkında bilgi sahibi olmak için neden öncesinde istenmiyor, gerekli veya gereksiz söylenmesi gerekir artık parayı geçtik canımız evlat hasretiyle daha fazla yansın istemiyoruz. Ben şimdi internetten araştırdım özellerde çok pahalı birşeymiş daha 2010 senelerinde 1500 tl tutarlarından bahsediliyor ama üniversite hastanelerinde sgk'lı isen ücretsiz oluyormuş hala öyle mi bilmiyorum, genetik bölümü varmış tıbbi genetik galiba ordan randevu alıp durumu doktora anlatmak gerekiyormuş ona göre doktor yönlendiriyormuş, daha iyi araştırmak gerekli ama.
Daha en başından belli etmiş zaten, iyi yapmışsın yeterince maddi zorluk yaşıyoruz kendimizce en doğrusu neyse onu yapıyoruz, bazı doktorlat bu davranıştan dolayı sadecr hasta kaybediyor ama biz maddi manevi her iki şekilde daha zararda oluyoruzÇok haklısın canım. Zaten özellerde herşeyin başı para ben ilk özele gitmiştim kontrol için daha tedaviye başlamadan rahim filmi yani hsg cekelim dedi 1000 lira ücret istediler bizde başka yerde çektirip getirelim dedik doktor açık açık ben burda çalışıyorum buraya para kazandiricam başka yerden getirdiğini bakmam dedi bende o laftan sonra bidaha gitmedim oraya ayni filmi fakültede ücretsiz cektirdim.
Daha en başından belli etmiş zaten, iyi yapmışsın yeterince maddi zorluk yaşıyoruz kendimizce en doğrusu neyse onu yapıyoruz, bazı doktorlat bu davranıştan dolayı sadecr hasta kaybediyor ama biz maddi manevi her iki şekilde daha zararda oluyoruz
Benim 6.günümde çok silik 2.çizgi vardıKızlar birazdan idrar testi yaptırmaya gidicem 6.günüm bugün biliyorum çok erken ama duramıyorum napim
Canım mrb eşim genetik testini fakültede yaptırdı biz özelde Bi üroloji doktoruna gitmiştik o istedi testi hatta burda yaptırmayın pahalı gidin fakülte de yaptırın o sonuç gelmeden de tüp bebek yaptırmayın dedi Eşimde yaptırdı ücretsiz yalnız sonuç bir buçuk aya yakın çıkıyor bilgin olsunRica ederim, kızdığımız nokta tam burası işte, birden fazla düşükmü yapmak gerekiyor bu konular hakkında bilgi sahibi olmak için neden öncesinde istenmiyor, gerekli veya gereksiz söylenmesi gerekir artık parayı geçtik canımız evlat hasretiyle daha fazla yansın istemiyoruz. Ben şimdi internetten araştırdım özellerde çok pahalı birşeymiş daha 2010 senelerinde 1500 tl tutarlarından bahsediliyor ama üniversite hastanelerinde sgk'lı isen ücretsiz oluyormuş hala öyle mi bilmiyorum, genetik bölümü varmış tıbbi genetik galiba ordan randevu alıp durumu doktora anlatmak gerekiyormuş ona göre doktor yönlendiriyormuş, daha iyi araştırmak gerekli ama.
Teşekkür ederim, olsun geç çıksın bu tedavi sürecinde maddi yönden zorlanıyoruz öylr bir imkanımız varsa en azından kullanalım, teşekkür ederim bilgi verdiğin içinCanım mrb eşim genetik testini fakültede yaptırdı biz özelde Bi üroloji doktoruna gitmiştik o istedi testi hatta burda yaptırmayın pahalı gidin fakülte de yaptırın o sonuç gelmeden de tüp bebek yaptırmayın dedi Eşimde yaptırdı ücretsiz yalnız sonuç bir buçuk aya yakın çıkıyor bilgin olsun
Amin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinEvet canım aynen öyle katılıyorum sana Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin inşallah
Rica ederim canım Allah yardımcımız olsunTeşekkür ederim, olsun geç çıksın bu tedavi sürecinde maddi yönden zorlanıyoruz öylr bir imkanımız varsa en azından kullanalım, teşekkür ederim bilgi verdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?