Ben geçen hafta 5+1 ken gittim doktor kalbi oluşmuş dedi ama yeni olduğundan sesini duyamadık. Bugün 6+1 olduk hafta içinde gidicem duyulur benceselam arkadaşlar. benim geçen hafta 5 haftalıktı bu hafta 6 olmuştur. ama 5+3 gibi artılısını bilmiyorum. doktor kalp atışı için bu hafta çağırdı ama sizde gitmeli miyim? çoğu kişi 6 haftalıkken duymamış.
Benimkide böyleydi. Sizin bu resimde ne kadarlıksınız. Birde kese boyu kaç mmkese görünümünüz nasıl. benim ilk 4 haftalıkken yusyuvarlaktı 5.hafta da ince uzun şekle girmişti. doktor bişi demedi sağlıklı gebelik dedi kan pıhtıları filan yok dedi. kese rahim de oluşmuş dedi. dış gebelik vs değil dedi. kalp atışı için haftaya gelin dedi ama yine de internetten baktığımda herkesin kesesi yuvarlak.
Benimkide böyleydi. Sizin bu resimde ne kadarlıksınız. Birde kese boyu kaç mm
Benim de buna benzer sadece biraz daha büyük ama benim ultrasonda bebek daha büyük çıktı. Endişe yapma herkesin farklı olabilir ne güzel söylemiş işte doktor, bu hafta git canım göremezsen haftaya gidersin. Endişe etme.kese görünümünüz nasıl. benim ilk 4 haftalıkken yusyuvarlaktı 5.hafta da ince uzun şekle girmişti. doktor bişi demedi sağlıklı gebelik dedi kan pıhtıları filan yok dedi. kese rahim de oluşmuş dedi. dış gebelik vs değil dedi. kalp atışı için haftaya gelin dedi ama yine de internetten baktığımda herkesin kesesi yuvarlak.
Benim de buna benzer sadece biraz daha büyük ama benim ultrasonda bebek daha büyük çıktı. Endişe yapma herkesin farklı olabilir ne güzel söylemiş işte doktor, bu hafta git canım göremezsen haftaya gidersin. Endişe etme.
Bugün anladım ki doktora çok erken gitmemek gerek keseden sonra iki hafta beklemek en doğrusu yoksa bir ton laf söylüyorlar yok boş gebelik yok düzgün değil canı sıkılıyor insanın en iyisi geç gitmekmis benden tavsiye acikcasi
Benim 17 eylülde 6+1. Boyu 14 mm di. Haftasıyla uyumlu dedi. Beta ya bakmadı. Tahminimce 7000 lerdeydi benimde.bu kese 19 eylül tarihine ait. yani 5 gün önce. 1.05 cm. doktorun deyimi ile 10.5 mm. 18 eylül tarihli kan değerim de 6884.97
Benim 17 eylülde 6+1. Boyu 14 mm di. Haftasıyla uyumlu dedi. Beta ya bakmadı. Tahminimce 7000 lerdeydi benimde.
Son adetiniz ne zaman1 hafta var aramızda sanırım :)
Benim de göğüs uçlarımın etrafı kopkoyu oldu 5. haftadan itibaren, ve boynumda ensemde vs sivilce çıkıp duruyorBendede göüste renk değişimi ve sivilce coğaldı canımEger kızsa annenin güzelliğini alıyormuş erkekse anne güzelleşiyormuş tabi laf bilmiyorum gerçek mi :) benim bu aralar istahım arttı koca bi tabak makarna bitirdim hala karnım actı gece
Çok çok çok sevindim canım, ne güzel haberlerle döndün :)Kızlar merhaba. Doktora gittim kalp atışını duyduk bebek nokta kadar görünemyr bile ama kalp atışını gördük ya çok şükür cokkkk
Vajinal da bakılabilir kızlar, benim doktorum tamamen hurafe dedi, hatta ben kalp atışlarını 6+2'de vajinal bakıldığında gördüm ve tabii bebeğimi de.Günaydın kızlar. Cumartesi 5+3 tüm betahcg 19500 olmasına rağmen kese karından görülmedi.bugün tekrar gidicem doktora inşallah görünür korkuyorum.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz, her şey güzel olacak inşallahBiz bugün 7+1 iz. Yarın bebeği ve kalp atışını görmeye gidicez Allah nasip ederse. Heyecan korku bir arada. Bizim içinde dua edin kızlar. Bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım hayırlısıyla bebeğimi.
Son adetiniz ne zaman
5 ağustos. Yakınmışız senin tahmini doğum 17 mayıs oluyor ve bugün 6+3 oluyorsun galiba10 ağustos benim. sizin
5 ağustos. Yakınmışız senin tahmini doğum 17 mayıs oluyor ve bugün 6+4 oluyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?