Benim doktor bir damla bile olsa bana gel mutlaka diyor lekeler bebek büyüdüğü için kılcal damarlar nedeniylede olur başka sebeplede ama geç kalmamak mühimKızlar benim lekeler lavaboya gittikçe bir var iki yok. Yatıyorum sürekli bugün aklıma bir şey geldi. Acaba ikinci adet dönemi yaklaşıyor ondan mı böyle oldu. ?
Gerçekten çok üzülüyorum korkuyorum bir şey olacak diye. Var mı ikinci adet zamanı geçen
Doktorumla görüştüm ilaçlarını al bir şey olmaz yat dinlen artarsa gel dedi.Benim doktor bir damla bile olsa bana gel mutlaka diyor lekeler bebek büyüdüğü için kılcal damarlar nedeniylede olur başka sebeplede ama geç kalmamak mühim
Oluyor bazı gebelerde canım miktarına göre hareket et öyle dediyse. Ben yerleşme kanaması vs yaşamadım hiç akıntımda bu son iki haftaya kadar olmamıştı kupkuruydum çok çalıştığımdan oluyor galiba oda bir tarafım yer görmüyor hiç oturmuyorumDoktorumla görüştüm ilaçlarını al bir şey olmaz yat dinlen artarsa gel dedi.
Yok balım yemek ne mümkün sabahları güne kusarak başlıyorum mide boş birşeyde çıkmıyor sürekli bulantı hali. İştahım eksilerde ne tatlı ne eksi hiçbirşey görmek istemiyorum anca bol bol domates salatalık tuzlayıp yiyorum aç geziyorum desem yeri. Bende yemek yapamıyorum işten gelince annem yakın o pişirip getiriyor yoksa halim harap abartısızcam şişe günlük süt alıyorum onların yarım yağlı olanı yok sanırım,peynir dediginden alırım yarım yağlı.
Su bulandırıyor ama yapacak bişey yok sanırım.
Diyetisyen in dediği şeyleri yiyebiliyor musun, ben yemek listesi hazırlamıştım, ama ağzıma suremiyorum et ve balık, günde yarım litre süt ve bir yumurta yiyiyorum kesin,tek tiksinmediklerim süt ve yumurta çok şükür. Hamilelik garip biseymis ya, abartiyolarmi diye kinadigim herkesin herseyini yaşıyorum,meğerse gerçekmiş:)
Birde hiç yemek yapamıyorum, evde çocuğu olanlara Allah kolaylık versin.kollarimda derman olmuyor, midem istemiyor. Yemek yapmak zorunda kalanların işi zor cidden.
Ben yerleşmeyi yaşadım. Buda onun gibi az ama 3 gün oldu. Allah yardımcın olsun zor valla. Yatarken bile rahat değilim senin işin daha zor. Allah korusun meleklerimizi.Oluyor bazı gebelerde canım miktarına göre hareket et öyle dediyse. Ben yerleşme kanaması vs yaşamadım hiç akıntımda bu son iki haftaya kadar olmamıştı kupkuruydum çok çalıştığımdan oluyor galiba oda bir tarafım yer görmüyor hiç oturmuyorum
Benim eski hastanemde hasta paylaşımı vardı herkes kendi işini kafası rahat yapardı burda öyle birşey yok bir hastaya 5 kişi koşunca gereksiz uzuyor yapacağın işte karışıyor kafanda. Ekimde de nöbet yazmadı sorumlum sağolsun o konuda rahatım 9 4 gidip geliyorum şimdilik. Bende isterdim evde geçireyim gebeliği de yapamam biliyorum darlanır depresyona girerim ki öylede oldu 5. 6. Haftalar evdeydim çok psikolojim bozuldu hep ağladım sürekli yatıyordum sıkılmıştımBen yerleşmeyi yaşadım. Buda onun gibi az ama 3 gün oldu. Allah yardımcın olsun zor valla. Yatarken bile rahat değilim senin işin daha zor. Allah korusun meleklerimizi.
Canım adet zamanı yaklaşınca oluyomuş bazılarında benim daha ikinci adetim gelmedi ama okumuştum bide kırmızı değilse korkma Allah’ın izniyle bebiş büyüdüğü içindir bol bol yat kendini sarsma bi şey olmaz inşaallahKızlar benim lekeler lavaboya gittikçe bir var iki yok. Yatıyorum sürekli bugün aklıma bir şey geldi. Acaba ikinci adet dönemi yaklaşıyor ondan mı böyle oldu. ?
Gerçekten çok üzülüyorum korkuyorum bir şey olacak diye. Var mı ikinci adet zamanı geçen
Cnm sen doktora gitcektin naptn nasl gecti
İnşaallah dediğin gibidir . Allah bebişlerimizi bize bağışlasınCanım adet zamanı yaklaşınca oluyomuş bazılarında benim daha ikinci adetim gelmedi ama okumuştum bide kırmızı değilse korkma Allah’ın izniyle bebiş büyüdüğü içindir bol bol yat kendini sarsma bi şey olmaz inşaallah
Aminn canımİnşaallah dediğin gibidir . Allah bebişlerimizi bize bağışlasın
Hayırlı olsun canım darısı bize inşaallah...Sata göre kaç haftalıksın canım ? Benimde şimdi sata göre 6+o daha gitmedim Allah nasip ederse salı günü gidicem de merak ediyorum:)Ayy gittim yazdım da sonra birinin bebeğinin kalbinin durduğunu okuyunca geri sildim üzülmesin diye. Duyduk biz sesini valla. 120 atıyordu boyu da 0.33 cm. Tam 6 haftalık dedi 6-0 dedi
arkadaslar bulantım cok kötü bugun başımı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum çok kötü durumdayım böyle devam ederse pazartesi işe gideemem çok zor bulantım için rapor istesem verir herhalde dr.
Yok balım yemek ne mümkün sabahları güne kusarak başlıyorum mide boş birşeyde çıkmıyor sürekli bulantı hali. İştahım eksilerde ne tatlı ne eksi hiçbirşey görmek istemiyorum anca bol bol domates salatalık tuzlayıp yiyorum aç geziyorum desem yeri. Bende yemek yapamıyorum işten gelince annem yakın o pişirip getiriyor yoksa halim harap abartısız
Hayırlı olsun canım darısı bize inşaallah...Sata göre kaç haftalıksın canım ? Benimde şimdi sata göre 6+o daha gitmedim Allah nasip ederse salı günü gidicem de merak ediyorum:)
Anladım canım sağol..Sw
Sata göre 7 haftalık. Ama bebek 6 haftalık
Test sonuclarim bu sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?