Bende bu akşam doktora gideceğim. Kontrolüm var. Bana da iki test için gün verir büyük ihtimalle.

Gerçekten çalışınca doktor işleri hep zor oluyor
Allah kolaylık versin canım

Ben çalışmıyorum
Eşimin de pazartesi günü boş
Öyle olunca rahat gidip geliyoruz çok şükür

Hastanede çalışan arkadaş da sağolsun sonuçlar çıkınca doktorla görüşüp bizi arıyor

Biz eşimin işi nedeniyle ilçede oturuyoruz
İldeki araştırma hastanesine gidiyoruz 80 km

Izinli günü olması güzel canım. Ben dr ilçede çalışıyorum ilde oturuyoruz her gün gidiş gelişle uğraşıyorum hastane durumları zor oluyor

Çok şükür ikili testi yaptırdım ense 1.2 crl 47 çıktı burundan bahsetmedi başka hicbirseyini de söylemedi bir de büyük ultrason ama normal sınırda dedi geçti. 8 tüp kan ve idrar verdim biraz abartı mi sanki

Şuan mayısın ilk haftası görünenlerin çoğunnisanda doğuracak çünkü sattan hesaplıyoruz o da 41 haftadan hesaplıyor :) 40 ı gören gebe bile azken yani...
Evet canım,benimkini doktor düzeltti sata göre değil bebeğin haftasına göre yaptı ,ama iki gün önde gidiyor bebek ,zaten 4 Mayıs 40 haftam doluyodu, nisanin ikinci haftası itibariyle bekliyorum ben:) hayırlısıyla dogsunlarda artık nisan mayıs farketmez:)

Benden tek tüp kan aldılar okadar, ben burda 3- 4 tüp kan diye okuyodum, kan alan hemşireye ya bikac tane daha almicakmisiniz bir tüpmü sadece dedim güldü,evet dedi. Demekki hastaneye göre degisiyor

Merhaba arkadaşlar mayıs 22 gözüküyor doğumum ama sezeryan olacağı için tabi daha erken ...benim 4. Gebeliğim planlı bi bebek değil ... 3 oğlum var bakalım bu süpriz yumurta ne olacak ... benim şimdiye kadar kanamalarım durmadı progestan iğne ve fitil kullandım fitile hala devam ediyorum bulantılarım olmadı şükür inşallah bundan sonra da olmaz ... işte öle arladaşlar sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiz

Benden tek tüp kan aldılar okadar, ben burda 3- 4 tüp kan diye okuyodum, kan alan hemşireye ya bikac tane daha almicakmisiniz bir tüpmü sadece dedim güldü,evet dedi. Demekki hastaneye göre degisiyor
Demekki canım Üzerine idrar tahlili de verdim artik başka birşey için mi verdim yarısını bilmiyorum 1 hafta sonra alırsın dediler

Sen kesin nisan annesisin, ben 11+5 im bende nisan sonu doğururum diye düşünüyorum:) ama Mayıs annelerini takip ediyorum başka sayfa çok yabancı geliyor
aynen bende burda basladim allahin izniylede burda bititirim insallah sizlere alistim cok cunku

Benimde sat 1 ağustos normalde 10 haftalığım ama dün doktor düzeltti 11+5 olduk bugün sat 26 temmuz u baz alacağız dedi. Ben günümden eminim ama bebeği baz alıyoruz dedi

arkadaşlar ikili test sonuçlarımı şimdi internetten baktım.
papp-a 753
betahcg 99600 diyor anlayan var mı referans aralığı da yok çok merak ettim.

benim de çok vahim bi hikayem var. bebek var ama ben ihtimal vermiyorum. adet gecikmesi diye bi hafta bekledim. bi hafta sonra kanamaymis meğer ben adet sanmıştım. bide on gün sürmüştü. onu adet saydım bi ay daha bekledim. bebek büyüdü tabi adet de olmadım gittim doktora. bi güzel gecikme var diye anlatıyorum. kadın dinledi gel ultrasona dedi. sonra 12haftalık hamilesin şok kelimesi az kalır yani. emin misin demiştim. bak dedi bildiğin eli klüp zipliyodu yani

Selam arkadaşlar..bi konuda yardınınıza ihtiyacım var.özel bölgemde inanılmaz kaşıntı yanma var kasıklarıma vuruyo sancısı malum ilk 3 ay krem falan kullanamıyoruz.sirkeli suyla yıkıyorum ama anlık rahatlatıyo 1 saat sonra tekrar çok kötü bişey yaa heleki hamileyken.var mıdır bi tavsiyesi olandr randevumda 25 inde bekliyorum mecbur

Ay cidden şok oldum demek. Yücel ekmeği varmış getcrkten kanamaya rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…