Gözün aydın canım. Kan sonucunu da hemen öğrenebildinmi
Maşallah canım artik boşa stres yapma herşey güzel demekki zaten kötü olunca acımasızca söylüyorlar. Benim de bugün ikili testim vardı. Kendi doktorum izin almış diğer doktorlarda sıra bulamadık eşim hastanede çalışıyor nöbetçi doktora rica etti o da odasında bakmadı büyük ultrasona gidin dedi orda da sıra bulamıyoruz. Hala beklemedeyim sabah çalışınca öğleden sonra randevusuz hiç işimiz hallolmuyor heves bile kalmadı yorgunluk açlık
Izinli günü olması güzel canım. Ben dr ilçede çalışıyorum ilde oturuyoruz her gün gidiş gelişle uğraşıyorum hastane durumları zor oluyorGerçekten çalışınca doktor işleri hep zor oluyor
Allah kolaylık versin canım
Ben çalışmıyorum
Eşimin de pazartesi günü boş
Öyle olunca rahat gidip geliyoruz çok şükür
Hastanede çalışan arkadaş da sağolsun sonuçlar çıkınca doktorla görüşüp bizi arıyor
Biz eşimin işi nedeniyle ilçede oturuyoruz
İldeki araştırma hastanesine gidiyoruz 80 km
Evet canım,benimkini doktor düzeltti sata göre değil bebeğin haftasına göre yaptı ,ama iki gün önde gidiyor bebek ,zaten 4 Mayıs 40 haftam doluyodu, nisanin ikinci haftası itibariyle bekliyorum ben:) hayırlısıyla dogsunlarda artık nisan mayıs farketmez:)Şuan mayısın ilk haftası görünenlerin çoğunnisanda doğuracak çünkü sattan hesaplıyoruz o da 41 haftadan hesaplıyor :) 40 ı gören gebe bile azken yani...
Çok şükür ikili testi yaptırdım ense 1.2 crl 47 çıktı burundan bahsetmedi başka hicbirseyini de söylemedi bir de büyük ultrason ama normal sınırda dedi geçti. 8 tüp kan ve idrar verdim biraz abartı mi sanki
Demekki canım Üzerine idrar tahlili de verdim artik başka birşey için mi verdim yarısını bilmiyorum 1 hafta sonra alırsın dedilerBenden tek tüp kan aldılar okadar, ben burda 3- 4 tüp kan diye okuyodum, kan alan hemşireye ya bikac tane daha almicakmisiniz bir tüpmü sadece dedim güldü,evet dedi. Demekki hastaneye göre degisiyor
yok ya demediler iste devlette olunca soylemiyolarMaşallah canım gözün aydın. Hep böyle devam etsin. Darısı başımıza :)
cinsiyetle ilgili bir şey demedi değil mi :? :)
aynen bende burda basladim allahin izniylede burda bititirim insallah sizlere alistim cok cunkuSen kesin nisan annesisin, ben 11+5 im bende nisan sonu doğururum diye düşünüyorum:) ama Mayıs annelerini takip ediyorum başka sayfa çok yabancı geliyor
benim de çok vahim bi hikayem var. bebek var ama ben ihtimal vermiyorum. adet gecikmesi diye bi hafta bekledim. bi hafta sonra kanamaymis meğer ben adet sanmıştım. bide on gün sürmüştü.Seninki yine karışmış canım benim durum daha vahimdi. 1,5 sene korunma sonunda korunmayı bıraktık ve o ay gecikme yaşamadım. Dedim meğerse ne kadar kolay hamile kalınıyormuş korunmasaydım ilk günden hamile kalıcakmışım demek ki dedim. İlk hamilelik yaşımda küçüktü evde test alıp yapmayı bile akıl edemedim. Kayınvalidem eşim ben gittik özel bi hastaneye. Doktor ultrasonla baktı ve 5 haftalık hamilesin 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleriz dediİçimden bi ses niyeyse hamile olmadığımı söylüyordu insan hissediyor bence. Dedim kan testide yapabilir miyiz tabi dedi kan verdim hastanede bekledik 1 saat sonra sonuç çıktı aldık kağıdı çıktık doktorun odasına.
Doktor ne dese beğenirsiniz aaaa hamile değilmişsin kist sanırım o istersen adet söktürücü veriyim dediBu konu da okumuş görev yapan bir insan nasıl yumurtalıktaki kistle rahimdeki keseyi ayırt edemez inanın hala anlamış değilim. Tabi hemen başka doktorlara falan gittim sonrasında. İnsanın başına herşey geliyor yani.
ense kalinligi falan yokmu test sonucunda rapor olarak veriyorlararkadaşlar ikili test sonuçlarımı şimdi internetten baktım.
papp-a 753
betahcg 99600 diyor anlayan var mı referans aralığı da yok çok merak ettim.
canım erkek ismide çok güzel kız isimerinde elif favorimmmBende de ara ara minik hareketlilik oluyor canım.
Erkek adı Ömer
Kız adı Elif - Asya- Yaren seçenekler arasında..
Ay cidden şok oldum demek. Yücel ekmeği varmış getcrkten kanamaya rağmenbenim de çok vahim bi hikayem var. bebek var ama ben ihtimal vermiyorum. adet gecikmesi diye bi hafta bekledim. bi hafta sonra kanamaymis meğer ben adet sanmıştım. bide on gün sürmüştü.onu adet saydım bi ay daha bekledim. bebek büyüdü tabi adet de olmadım gittim doktora. bi güzel gecikme var diye anlatıyorum. kadın dinledi gel ultrasona dedi. sonra 12haftalık hamilesin şok kelimesi az kalır yani. emin misin demiştim. bak dedi bildiğin eli klüp zipliyodu yani
Ense kalınlığını ayrı ölçtü 1.2 crl 47 ortak bir rapor çıkmamış sonradan çıkar mi bilemiyorum.ense kalinligi falan yokmu test sonucunda rapor olarak veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?