Evet yaaa..Herkese selam.. geçmiyor günler geçmiyor..
Kalp atisi yapilan testler vs hepsi normaldi cok sukur ama cok fazla agrim oluyor cok kosturmaca gexiyor 5 yasinda kizim 2.5 yasinda oglum var ev isi hergun iki cocukla okula git gel cok yoruluyorum biseymi oldu diye korktum o yuzden dun ne kahvalti yapabildim ne oglen yemegi sadece aksam 8 bucukdu yemek yiyebildim cocuklari doktora gitur okulun toplantisi kendim doktora gittim derken vakit kalmiyor bazı seylere o yuzden moralim çok bozuk
aynen bende burda basladim allahin izniylede burda bititirim insallah sizlere alistim cok cunku
Merhaba güzel anneler hamile oldugunu ogrendigim gün asla vazgecmem dedigim doktoruma randevu aldim tabi 3 kasım hala randevu zamanim gelmedi bile bende bu zamanda baska doktora gizukmek istrdim satima gire 3 gun gerideydi 6+1demisti kalbi atiyordu ama duyamamistik dun cok sancim oldu ayni hastanede baska bir doktora muane oldum nirmalde bir onceki doktorun dedigine gire dun8+3olmasi gerekiyordu doktor bana 7+4 gec dollenme olmistur korkma dedi ama toplamda sata gire 8 gun geride olmus oldu benim kafama takilan iki farkli doktorunda farkli olcnesi hangisi dogru veya gerilememe mi olduki
Kızlar kaç haftada doktora gidiyorsunuz benim iki hafta oldu normalde daha randevum var ama dayanamıyorum gigitsem mi ki bugün
Kızlar kaç haftada doktora gidiyorsunuz benim iki hafta oldu normalde daha randevum var ama dayanamıyorum gigitsem mi ki bugün
Benimde bi elifim varcanım erkek ismide çok güzel kız isimerinde elif favorimmm
Sağ ol canım , inşallah.Maşallah..
İnşallah ikili testten de güzel haberler alırsın..
Amin cnm Allah razı olsun hepimiz icin kolay gecsin insAllah yardımcın olsun canım Allah gücünü kuvvetini artırsın
Fazla fark olunca dusundurdu benide ama makina ve doktor etkisi olabilir dediginiz gibi 3. Gebeligim ona ragmen insan dusunmuyor degil ah bir kendi doktoruma gidebilsem tecrubesinden dolayi ikna edicek beni ins somdiye kadar o kadar kadin dogum doktoru tanıdim girdum ama isini hakkiyla yapanini buldum 2 bebegimjde onda dogum yaptim simdi bakalim 3.cuyu ogrenimce ne diyecek:))Ölçen makineye ve doktorun belki tecrübesine göre değişebilir. Birde bazen bir iki gün geri ileri olabiliyor,bir iki gün fark büyütülecek bişey olmuyor ama aynı doktor ve aynı makine ölçüm yaptıysa. Sizde farklı makinelerde farklı doktorlar ölçmüş bana normal geldi fark olması
Valla insan düşünse aklına gelmez böyle bir şey böyle bir sorun olacagı canım :)Benim ancak filmlerde olur dediğim bir tecrübem var.
4 aylık evliyken adet gecikmesi yaşadım bir günlük cumartesi günüydü acilden kan verdim sonucu 3500 çıktı.
Sevinçten uçtuk havalara bir kaç dr arkadaşla görüştük hamilesin hatta ikiz bile olabilir dedi. O heyecanla iki aileyede söyledik. Sonra pazartesi günü keseyi görmek için kadın doğuma gittim. Muayne sırasını beklerken kanamam başladı hemen apar topar muayneye girdim. Kese falan birşey yok. Kan tahlili vermiştim muayneden önce onun sonucu sıfır. Doktorla şok biçimde bakıyoruz. Meğersem tahlillerim karışmış aynı isimde başka birinin sonucunu vermişler. Hamile değilmişim adet gecikmesi yaşamışım..
Hergün nerdeyse hic gecmedi:)ağzında acı tat olan var mı?
bebeğinizin olası doğum tarihini doktorunuz mu söyledi??????
Hamilelik boyunca 5 6 mı ben şuanda dörde geldim en son kontorlle dayanmam asla doğuma kadarmerhaba ben 9. hafta da gittim en son bi sonraki randevu 12. haftada. çok fazla ultrasona girmek bebeğe zarar veriyormuş. hamilelik boyunca 5 6 yeter diyorlar.
Evet bazı günler hiçmi hiç gitmiyor o acı tatağzında acı tat olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?