Allah yardımcın olsun canım Allah gücünü kuvvetini artırsın

aynen bende burda basladim allahin izniylede burda bititirim insallah sizlere alistim cok cunku

Ölçen makineye ve doktorun belki tecrübesine göre değişebilir. Birde bazen bir iki gün geri ileri olabiliyor,bir iki gün fark büyütülecek bişey olmuyor ama aynı doktor ve aynı makine ölçüm yaptıysa. Sizde farklı makinelerde farklı doktorlar ölçmüş bana normal geldi fark olması

Kızlar kaç haftada doktora gidiyorsunuz benim iki hafta oldu normalde daha randevum var ama dayanamıyorum gigitsem mi ki bugün

Ben de 2 hafta da bir gidiyordum tiroit yüksek olunca ama endokrine gitmeye başlayınca ve tiroit normale dönünce ayda bir gel bundan sonra dedi

Kızlar kaç haftada doktora gidiyorsunuz benim iki hafta oldu normalde daha randevum var ama dayanamıyorum gigitsem mi ki bugün

merhaba ben 9. hafta da gittim en son bi sonraki randevu 12. haftada. çok fazla ultrasona girmek bebeğe zarar veriyormuş. hamilelik boyunca 5 6 yeter diyorlar.

bebeğinizin olası doğum tarihini doktorunuz mu söyledi??????

Benimkiler şimdi iki taneler.. 1 hafta da önden gidiyor gelişimleri.. 40 haftam mayıs sonu nerdeyse ama ikizler diye zaten erken alacaklar.. bi de gelişimleri hızla giderse böyle nisan sonu gibi mi doğuma girerim acaba.. nerden baksan 1 ay zaman kazanci

Fazla fark olunca dusundurdu benide ama makina ve doktor etkisi olabilir dediginiz gibi 3. Gebeligim ona ragmen insan dusunmuyor degil ah bir kendi doktoruma gidebilsem tecrubesinden dolayi ikna edicek beni ins somdiye kadar o kadar kadin dogum doktoru tanıdim girdum ama isini hakkiyla yapanini buldum 2 bebegimjde onda dogum yaptim simdi bakalim 3.cuyu ogrenimce ne diyecek:))

Valla insan düşünse aklına gelmez böyle bir şey böyle bir sorun olacagı canım :)

Beni de bir ay sonra çağırdı doktorum. En son 8+1 de gitmiştim. Şimdi 10+3üm ve daha iki haftam var kontrol için. Bazen sabırsızlık yaşıyorum ama çok ultrasona girmenin de sakıncalı olduğuna inanıyorum ben. Zor da olsa günümü bekliyorum şu anda

bebeğinizin olası doğum tarihini doktorunuz mu söyledi??????

Doktorun verdiği ultrason kağıdının altında beklenen doğum tarihi yazıyor bende. Eğer sende yazmiyorsa haftana göre internette otomatik hesaplayicilar var oradan da öğrenebilirsin canım.

merhaba ben 9. hafta da gittim en son bi sonraki randevu 12. haftada. çok fazla ultrasona girmek bebeğe zarar veriyormuş. hamilelik boyunca 5 6 yeter diyorlar.
Hamilelik boyunca 5 6 mı ben şuanda dörde geldim en son kontorlle dayanmam asla doğuma kadar

ağzında acı tat olan var mı?
Evet bazı günler hiçmi hiç gitmiyor o acı tat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…