allah allh cikmasi lazim ben bugun benimkinin ornegini atmistim hangi hastanede yaptirdin devletmi

banada bir hafta dediler ama ben baktim cikmis rapor diye ayri bisey cikiyo ordan baktim bende

Arkadaslar Merhaba. Doktora gittik her sey yolunda cok sukur. Ikili testi anlatti bana. Ve istersem devlette yaptirabilecegimide soyledi. Esenler Kadin Dogum da yaptir burada yaptirmayacaksan dedi. Gittigim hastahanede 400 tl. Ama parasi iicin degil en onemlisi perinatoloji bolumune yaptir dedi ozellikle belirtti. Esimle cuma gunune rand aldik. Her seyin hayirlisi olsun hepimiz icin

Perinatolojiden nasıl randevu aldınız mhrs randevu vermiyor önce jinekologdan randevu alın o yönlendirmeli yazısı çıktı

Merhaba güzel anneler hamile oldugunu ogrendigim gün asla vazgecmem dedigim doktoruma randevu aldim tabi 3 kasım hala randevu zamanim gelmedi bile bende bu zamanda baska doktora gizukmek istrdim satima gire 3 gun gerideydi 6+1demisti kalbi atiyordu ama duyamamistik dun cok sancim oldu ayni hastanede baska bir doktora muane oldum nirmalde bir onceki doktorun dedigine gire dun8+3olmasi gerekiyordu doktor bana 7+4 gec dollenme olmistur korkma dedi ama toplamda sata gire 8 gun geride olmus oldu benim kafama takilan iki farkli doktorunda farkli olcnesi hangisi dogru veya gerilememe mi olduki

Canım ultrason cihazında farklar olabiliyor ben 6+4 te kendi doktoruma gittim bi hafta sonra tekrar gittim rahatsızlandım diye doktorum izinliymis hastanede başka doktor baktı 7+0 günlük çıktı ben de telâşlandım bir hafta sonra tekrar kendi doktoruma gittim 8+4 çıktı. Cihazlara göre değişebilir bir hafta ileri geri olması sorun değil üzme kendini benim de bir hafta önde gidiyor şimdilik bebişin iyiyse sorun yok :))

Kalp atisi yapilan testler vs hepsi normaldi cok sukur ama cok fazla agrim oluyor cok kosturmaca gexiyor 5 yasinda kizim 2.5 yasinda oglum var ev isi hergun iki cocukla okula git gel cok yoruluyorum biseymi oldu diye korktum o yuzden dun ne kahvalti yapabildim ne oglen yemegi sadece aksam 8 bucukdu yemek yiyebildim cocuklari doktora gitur okulun toplantisi kendim doktora gittim derken vakit kalmiyor bazı seylere o yuzden moralim çok bozuk

Maşallah..
İnşallah ikili testten de güzel haberler alırsın..

Daha önce 2015 Aralık annelerindeydim. Sayfalar uçuyordu resmen takip etmekte zorlanıyordum:))
bende 2013 mar
Tatlıdan tiksiniyorum sadece, ekşi acı canım istiyor hiç kusmadım arada bir bulantı geliyor, cildim güzelleşti öyle bebek hiç yormuyor beni ama tam 1,5 aydır geçmeyen grip var sıfır ilaç kullanımı ile hastalıkla cebelleşiyorum. burun tıkanıklığı ve halsizlik mahvetti beni.

Kızlar kaç haftada doktora gidiyorsunuz benim iki hafta oldu normalde daha randevum var ama dayanamıyorum gigitsem mi ki bugün

Kızlar kaç haftada doktora gidiyorsunuz benim iki hafta oldu normalde daha randevum var ama dayanamıyorum gigitsem mi ki bugün
Ben şuanlık 2 haftada 1 gidiyorum. Kanama alanlarım olduğu için mi böyle çağırıyor bilmiyorum. Hatta daha sık çağırsa o kadar hoş benim için kuzunun iyi olduğunu görmek içimi rahatlatıyor. Zaten bu kontrolümden sonra 2 doktorla devam edicem.

Doktor 4 haftada bir çağırıyor ama bende geçen haftalarda dayanamayıp gittim. Kanama alanım vardı onu bahane ettim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…