- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Kizlar bu yorgunluk hissi gelecek aylarda geciyor mu acaba?Birde uyku. Tecrubeliler beni aydinlatsin lutfeeeeen
Hep ilk bebekleri bekliyoruz heralde. Ilk kez anne olanlar parmak kaldirsın
Bide benim gibi göbüsüne bakip konuşanlar. Benim adam şokta
Anlamaz olur mu annesi senin pozitif enerjin onun gelişimini hep olumlu etkileyecek. Konuşmaya devam etmeliyiz. Bol bol sevgi gönderelim minişlereBen canım, arada konuşuyorum bende seviyorum karnımı,sevgiyle tutunup büyür diye,anlamaz suan ama ben yinede seviyorum:)
Canım benim ilki tutmamisti yaa o yüzden bu kez bakmicam. Çok kız istemiştim rüyalarıma girdi kaç kez. Oğlan geldiHiç aranızda çin takvimine bakan oldumu,kime baktiysam tuttu denk geldi,çevremde hiç tutmayan yok merak ettim:)
Anlamaz olur mu annesi senin pozitif enerjin onun gelişimini hep olumlu etkileyecek. Konuşmaya devam etmeliyiz. Bol bol sevgi gönderelim minişlere
Canım benim ilki tutmamisti yaa o yüzden bu kez bakmicam. Çok kız istemiştim rüyalarıma girdi kaç kez. Oğlan geldi
Ben daha bakmadim canim.Sen baktın mi ne gosteriyorHiç aranızda çin takvimine bakan oldumu,kime baktiysam tuttu denk geldi,çevremde hiç tutmayan yok merak ettim:)
Tutmayan bir arkadaşıma ben baktım tutuyordu ,yasa bir iki ekleme olayını yanlış yapmıştı. Otomatik hesaplama diye bişey çıkarmışlar şimdi zahmetsiz söylüyor:)
İns birde kızın olur :)
Ben daha bakmadim canim.Sen baktın mi ne gosteriyor
Hangisi hayirli ise o gelsin inşallah. Hayırlı bir kıza hayır demem elbette. Amin
Merhaba kızlar, bugün doktora gittim çok şükür keseyi ve kalp atışlarını izleyebildik ama şuan daha 5+3 olduğu için duymadık. Doktorumuz kan tahlillerini verdi yaptırmam için. Sonuçlar çıkınca gelin o zaman da kalp atışlarını dinleyelim dedi.
Cnm hayırlı olsun.beta değerin kaçtı ben dün gittim sadece kese görüldü bundan dolayı üzüldüm baya bilgi verirsen sevinirim.Merhaba kızlar, bugün doktora gittim çok şükür keseyi ve kalp atışlarını izleyebildik ama şuan daha 5+3 olduğu için duymadık. Doktorumuz kan tahlillerini verdi yaptırmam için. Sonuçlar çıkınca gelin o zaman da kalp atışlarını dinleyelim dedi.
1102.89 du canım benim Reglimden iki gün sonra geçen hafta kese çok küçüktü açıkçası aldırmak için gitmiştim ama vazgeçtik doktorda bugün baktı işte kese büyüdü mü diye çok şükür sıkıntı yok dediCnm hayırlı olsun.beta değerin kaçtı ben dün gittim sadece kese görüldü bundan dolayı üzüldüm baya bilgi verirsen sevinirim.
İnşaAllah kızım sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimiziÇok güzel bir haber canım,darısı bizlere inşallah:)
Kullanılıyor canım b grubu ilaçlar serbest. Çünkü tedavi edilmemesi ilaçtan daha büyük riskmiş. Kana karışırsa direk bebeğe gidiyor bakteriler. Parol gebelikte en masum ilaçmış hiçbir sıkıntı yok günde 2 tane hakkımız var. Parasetamolün gebeliğe riski yok bende sağlıkçıyım ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oldu benimki :)antibiyotik kullaniliyor mu? Dun beni migren agrisi tuttu bi tane parol aldim ama ilk oldugu icin cok tecrubesizim alsammi diye cok tereddut yaşadım.Cok gecmis olsun bu arada
Gebelik tetikliyormuş maalesef bir haftadır neler çektim şimdi daha iyiyim canım antibiyotik hafifletti bi 5 dk geliyor geçiyor inşallah tamamen geçecek. Bu arada hcgm 1410,8 olmuş normal mi? En son çarşamba gece ölçülmüştü 348 di.Ah canım ya, bakım yaptırdıysan gebelikten dolayıdır,sabret canım mecbur,geçmiş olsun
Cok guzel artmis bence masalalhGebelik tetikliyormuş maalesef bir haftadır neler çektim şimdi daha iyiyim canım antibiyotik hafifletti bi 5 dk geliyor geçiyor inşallah tamamen geçecek. Bu arada hcgm 1410,8 olmuş normal mi? En son çarşamba gece ölçülmüştü 348 di.
Gebelik tetikliyormuş maalesef bir haftadır neler çektim şimdi daha iyiyim canım antibiyotik hafifletti bi 5 dk geliyor geçiyor inşallah tamamen geçecek. Bu arada hcgm 1410,8 olmuş normal mi? En son çarşamba gece ölçülmüştü 348 di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?