- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
canim çok tesekkur ederim ya ogrendigim iyi oldu.Bende migren var dayanilmaz oluyor en azindan parolla falan odare etmeye calisirimKullanılıyor canım b grubu ilaçlar serbest. Çünkü tedavi edilmemesi ilaçtan daha büyük riskmiş. Kana karışırsa direk bebeğe gidiyor bakteriler. Parol gebelikte en masum ilaçmış hiçbir sıkıntı yok günde 2 tane hakkımız var. Parasetamolün gebeliğe riski yok bende sağlıkçıyım ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oldu benimki :)
Üzülme canım betan kaçtı keseyi gördüğünde ilerleyen zamanlarda görürsün inşallah.Cnm hayırlı olsun.beta değerin kaçtı ben dün gittim sadece kese görüldü bundan dolayı üzüldüm baya bilgi verirsen sevinirim.
Cnm cevapladığın için tesekkür ederim biraz içim rahatladı. Benim sabretmem gerekiyor herhaldeÜzülme canım betan kaçtı keseyi gördüğünde ilerleyen zamanlarda görürsün inşallah.
5+5te kese ve yolk kesesini gördük(38bin üzeri çıkmıştı değerim)doktor kalp atışı olması gerek dedi ama görmemişti.
3 gün sonra tekrardan çağırdı çok şükür kalp atışını gördük.
7+2de duyduk çok şükür.
İnşallah sende en yakın zamanda görür duyarsın birazcık sabret canım
Betam 7000 cnm yazmayı unutmuşumÜzülme canım betan kaçtı keseyi gördüğünde ilerleyen zamanlarda görürsün inşallah.
5+5te kese ve yolk kesesini gördük(38bin üzeri çıkmıştı değerim)doktor kalp atışı olması gerek dedi ama görmemişti.
3 gün sonra tekrardan çağırdı çok şükür kalp atışını gördük.
7+2de duyduk çok şükür.
İnşallah sende en yakın zamanda görür duyarsın birazcık sabret canım
Sabret canım ne kadar erken gidersen o kadar çok stres olursun. biraz geç gitki hem bebişi hemde kalp atışlarını duyabilesin.Cnm cevapladığın için tesekkür ederim biraz içim rahatladı. Benim sabretmem gerekiyor herhalde
Bu değerle kesen bile miniktir canım mm kaçBetam 7000 cnm yazmayı unutmuşum
Pazartesi günü kendi doktoruma gidecem bakalım ordan iyi haberler alırım inş.Sabret canım ne kadar erken gidersen o kadar çok stres olursun. biraz geç gitki hem bebişi hemde kalp atışlarını duyabilesin.
Kese gördükten 3 gün sonra doktor çağırdı diye gittim. yoksa direk 7+2de tüp doktoruna gitcektim kalp atışını duymaya
İnşallah canım içini ferah tut görürsün Allahın izniylePazartesi günü kendi doktoruma gidecem bakalım ordan iyi haberler alırım inş.
Acile gitmiştim çok detaylı bilgi vermediler.ağrım oldyğu için gitmiştim. .2 düşük ve 1 dış gebelik yaşadğım için biraz tedirginim.Bu değerle kesen bile miniktir canım mm kaç
Allah yardımcın olsun korktuğunu tekrardan yaşamazsın inşallah canım.Acile gitmiştim çok detaylı bilgi vermediler.ağrım oldyğu için gitmiştim. .2 düşük ve 1 dış gebelik yaşadğım için biraz tedirginim.
Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin.size.çok çok teşekkür ederim sizinle dertleşmek iyi geldiAllah yardımcın olsun korktuğunu tekrardan yaşamazsın inşallah canım.
İçini ferah tut bol bol dinlen canım.
bende senin gibiyim 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim.
Folibol kullandım birkaçgün aşırı kabız yaptı.folic plus iyi diyorlar kabızlık sorunu olmuyormuş onu deniycem.
Hayırlı olsun benim oğlum da iki buçuk yaşında mart 2016 doğumluSelam bayanlar bildirim gelmemiş geride kalmışım sakaryalıyım 2buçuk yasında bir kız annesiyim bu ikinci olacak nasip olursa çin takvimi kızımda tutmadı bunda tutacakmı bakalım benimde göz kararmalarım başladı biraz erken genelde 6.haftayı doldurduktan sonra etkiliyor bebişleri hissetmekten bahsetmişsiniz o biraz zor gerçekten hissedince anlarsınız 12 haftadan sonra oda fazla kilonuz yoksa hissedersiniz bazı arkadaşlar bebeği göremeyince endişelenmiş ama hiç endişelenmeyin bazı ultrasonlardan kaynaklı genelde devletinkiler daha düşük kalite olduğu için geç gözüküyor herkese sağlıklı gebelik geçirmesi dileğiyle
Selam bayanlar bildirim gelmemiş geride kalmışım sakaryalıyım 2buçuk yasında bir kız annesiyim bu ikinci olacak nasip olursa çin takvimi kızımda tutmadı bunda tutacakmı bakalım benimde göz kararmalarım başladı biraz erken genelde 6.haftayı doldurduktan sonra etkiliyor bebişleri hissetmekten bahsetmişsiniz o biraz zor gerçekten hissedince anlarsınız 12 haftadan sonra oda fazla kilonuz yoksa hissedersiniz bazı arkadaşlar bebeği göremeyince endişelenmiş ama hiç endişelenmeyin bazı ultrasonlardan kaynaklı genelde devletinkiler daha düşük kalite olduğu için geç gözüküyor herkese sağlıklı gebelik geçirmesi dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?